Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2021 08:50 - Д-р Андрю Кауфман опровергава „изолацията“ на ТОРС-Cov-2; Той прави стъпка по стъпка анализ на типичен иск за изолация; Няма доказателство, че вирусът съществув
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 764 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.04.2021 08:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Д-р Андрю Кауфман опровергава „изолацията“ на ТОРС-Cov-2; Той прави стъпка по стъпка анализ на типичен иск за изолация; Няма доказателство, че вирусът съществува

От Джон Рапопорт

Блогът на Джон Рапопорт

22 април 2021 г.

image

Глобалната медицинска общност твърди, че „пандемията се причинява от вирус, SARS-Cov-2“.
 

Но какво, ако вирусът не съществува?

Хората ме молят за поетапен анализ на основното твърдение за изолация на вируси. Е, ето го.

„Изолирането“ трябва да означава, че вирусът е отделен от всички околни материали, така че изследователите могат да кажат: „Вижте, имаме го. Съществува. "

Взех типичен пасаж от публикувано проучване, раздел „методи“, в който изследователите описват как „изолират вируса“. Изпратих го на  д-р Андрю Кауфман  [1] и той предостави подробно своя анализ.

Открих няколко проучвания, които използваха много сходен език, за да обяснят как „SARS-CoV-2 е изолиран“. Например,  „Тежък остър респираторен синдром коронавирус 2 от пациент с коронавирусна болест, САЩ, (Emerging Infectious Diseases, Vol. 26, No. 6 - юни 2020 г.)“  [2].

Първо, искам да предоставя малко предистория, която ще помогне на читателя да разбере какво се случва в изследването.

Изследователите създават супа в лабораторията. Тази супа съдържа редица съединения. Изследователите предполагат, без доказателства, че „вирусът“ е в тази супа. В нито един момент те не отделят предполагаемия вирус от околния материал в супата. Изолирането на вируса не се случва.

Те се заеха да покажат, че маймуната (и / или човешките клетки), които поставят в супата, умират. Според тях тази клетъчна смърт се причинява от „вируса“. Както ще видите обаче, д-р Кауфман демонтира това твърдение.

Няма причина да се прави извод, че SARS-CoV-2 изобщо е в супата или че убива клетките.

И накрая, изследователите твърдят, без доказателство или рационално обяснение, че са успели да открият генетичната последователност на „вируса“.

Ето изявленията на изследването, в които се твърди, че са изолирани, редувани с анализа на д-р Кауфман:

ИЗСЛЕДВАНЕ: „Използвахме клетки Vero CCL-81 за изолиране и първоначално преминаване ...“

КАУФМАН: „Веро клетките са чужди клетки от бъбреците на маймуните и източник на замърсяване. Вирусните частици трябва да се пречистват директно от клинични проби, за да се докаже, че вирусът действително съществува. Изолирането означава отделяне от всичко останало. И така, как можете да отделите / изолирате вирус, когато го добавите към нещо друго? "

ИЗСЛЕДВАНЕ: „... Ние култивирахме клетки на Vero E6, Vero CCL-81, HUH 7.0, 293T, A549 и EFKB3 в минимална есенциална среда на Dulbecco (DMEM), допълнена с топлинно инактивиран фетален говежди серум (5% или 10%) ...“

КАУФМАН: „Защо да използваме минимални основни среди, които осигуряват непълноценно хранене [на клетките]? Феталният говежди серум е източник на чужд генетичен материал и извънклетъчни везикули, които не се различават от вирусите. "

ИЗСЛЕДВАНЕ: „... Използвахме проби от тампони NP и OP за изолиране на вируси. За изолиране, ограничаване на разреждането и преминаване 1 на вируса, пипетирахме 50 μL безсерумен DMEM в колони 2–12 на 96-ямкова плака за тъканна култура, след това пипетирахме 100 μL клинични проби в колона 1 и серийно разреждаме 2 -сгънете през чинията ... "

КАУФМАН: „Още веднъж злоупотреба с думата изолация.“

ИЗСЛЕДВАНЕ: „... След това трипсинизирахме и ресуспендирахме Vero клетки в DMEM, съдържащи 10% фетален говежди серум, 2 Ч пеницилин / стрептомицин, 2 Ч антибиотици / антимикотици и 2 Ч амфотерицин В при концентрация 2,5 Ч 105 клетки / мл ...“

КАУФМАН: „Трипсинът е панкреатичен ензим, който смила протеините. Това не би ли причинило увреждане на клетките и частиците в културата, които имат протеини на повърхността си, включително така наречения протеин? "

КАУФМАН: „Защо се добавят антибиотици? За културата се използва стерилна техника. Бактериите могат лесно да бъдат филтрирани от клиничната проба чрез търговски филтри (GIBCO) [3]. И накрая, бактериите могат лесно да се видят под микроскопа и биха били лесно идентифицирани, ако замърсяват пробата. Използваните специфични антибиотици, стрептомицин и амфотерицин (известен още като „амфо-ужасен“), са токсични за бъбреците и ние използваме бъбречни клетки в този експеримент! Също така имайте предвид, че те се използват при концентрация „2X“, която изглежда е два пъти по-голяма от нормалното. Това със сигурност ще доведе до увреждане на клетките Vero. "

ИЗСЛЕДВАНЕ: "... Ние добавихме [ не  изолира ] 100 uL от клетъчната суспензия директно към разрежданията на клинични образци и се смесва внимателно чрез пипетиране. След това отглеждаме инокулираните култури в овлажнен 37 ° C инкубатор в атмосфера от 5% CO2 и наблюдаваме за цитопатични ефекти (CPE) ежедневно. Използвахме стандартни анализи на плака за SARS-CoV-2, които се основаваха на протоколи на SARS-CoV и коронавирус на респираторния синдром в Близкия изток (MERS-CoV) ... ”

ИЗСЛЕДВАНЕ: „Когато бяха наблюдавани CPE, изстъргвахме клетъчни монослоеве със задната страна на върха на пипетата ...“

КАУФМАН: „Не е описан експеримент за отрицателен контрол. За валидна интерпретация на резултатите са необходими контролни експерименти. Без това как можем да разберем дали токсичната супа от антибиотици, минимално хранене и умираща тъкан от болен човек са причинили клетъчно увреждане или фантомен вирус? Правилният контрол ще се състои от същия точен експеримент, с изключение на това, че клиничният образец трябва да идва от човек с болест, несвързана с болестта, като рак, тъй като тя не съдържа вирус.

ИЗСЛЕДВАНЕ: „... Използвахме 50 μL вирусен лизат за екстракция на обща нуклеинова киселина за потвърждаващо тестване и секвениране. Също така използвахме 50 μL вирусен лизат, за да инокулираме кладенче от 90% сливна плоча с 24 ямки. “

КАУФМАН: „Как потвърждавате нещо, което никога преди не е било показано, че съществува? С какво сравнихте генетичните последователности? Откъде знаете произхода на генетичния материал, тъй като той идва от клетъчна култура, съдържаща материал от хора и цялата им микрофлора, фетални крави и маймуни? "

—Край на цитати за изследване и анализ на Кауфман—

Моите коментари: Д-р Кауфман прави няколко неща тук. Той показва, че изолация, в какъвто и да е смислен смисъл на думата „изолация“, не се случва.

Д-р Кауфман също показва, че изследователите искат да използват увреждане на клетките и клетъчна смърт като доказателство, че „вирусът“ е в супата, която те създават. С други думи, изследователите предполагат, че ако клетките умират, убийството трябва да е вирусът. Но д-р Кауфман показва, че има очевидни други причини за увреждане и смърт на клетките, които нямат нищо общо с вирус. Следователно не съществуват доказателства, че „вирусът“ е в супата или съществува изобщо.

И накрая, д-р Кауфман обяснява, че твърдението за генетично секвениране на „вируса“ е абсурдно, тъй като няма доказателства, че вирусът е налице. Как правите последователност на нещо, когато не сте показали, че съществува?

Читателите, които не са запознати с моята работа (над 300 статии на тема „пандемията“ през последната година [4]), ще попитат: Тогава защо хората умират? Ами огромният брой случаи и смъртни случаи? Отговорих на тези и други въпроси много подробно. Предметът на тази статия е: доказали ли са изследователите, че SARS-CoV-2 съществува?

Отговорът е отрицателен.

ИЗТОЧНИЦИ:

[1] https://andrewkaufmanmd.com/

[2] https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article

[3] https://www.thermofisher.com/us/en/home.html

[4] https://blog.nomorefakenews.com/category/covid/

Препечатано с разрешение от  блога на Джон Рапопорт .

Най-доброто от Джон Рапопорт

Джон Рапопорт пуска „ No More Fake News“ . Автор на взривна колекция, The Matrix Revealed , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ в 29-и район на Калифорния. Номиниран за награда Пулицър, той работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, като пише статии за политиката, медицината и здравето за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа.

Авторско право © Jon Rappoport

Предишна статия от Джон Рапопорт: Fauci, Доказателства за пушещи оръжия, Пандемична измама; Памет за конгресмена от Охайо Джим Джордан




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745933
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031