Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2013 15:10 - Криминалната държава - С кого си имаме работа? Автор: demograph
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1134 Коментари: 0 Гласове:
1



От държава на криминалите към държава на гражданите

 

" И царството би могло да бъде най-добрата политическа уредба – но само ако царете надминаваха по своята добродетел поданиците си така, както боговете надминават хората"/Аристотел

 ******

Когато се анализира съвременната „политика” в България или отделни нейни елементи, като партии, личности, медии и техните действия, това никога не трябва да се прави извън контекста на криминалния "преход" към „демокрация”, по време на който криминални личности създадоха криминални партии, избираха си криминали за депутати, формираха си криминални парламенти и си редяха криминални правителства, които с криминални закони установиха пълната власт на криминалите в България.

Ако тръгнеш да анализираш нещо извън този контекст, ти затъваш в системната грешка да признаваш криминалното за легално, несправедливото за справедливо и ненормалното за нормално.

От това по-горе, е абсурдно един разумен човек да повярва , че криминалите могат да създадат добронамерена към народа партия или да излъчат почтена личност, или да извършат почтен акт.

Те могат да ви набутат привидно почтен човек, да създадат привидно добронамерена партия, или да се афишират зад привидно справедлива кауза за да ги ползват за криминалните си цели.

От тази гледна точка, партийните котила на БСП, НДСВ, ДПС, ГЕРБ и на състояли и несъстояли се старо и ново-сателити, като Атака, РЗС, „Лидер”,”Защита” и тях подобните ‘партии’ на Алексеевци, Ивановци, Марешки и Галевци, са си просто, групи от криминали които се боричкат да ни яхнат с властта.

Така стоят нещата и с шумотевицата около „високите” рейтинги на разни "почтени", "отговорни", "талантливи", „експерти”,”независими” и прочие "симпатични" личности или новосъздадени „загрижени за народа” „движения”, поставени от кукловодите на криминалния "преход" за да подмамват наивните български граждани.

В случая, така те превръщат, може би допреди почтени хора, в съучастници на престъпниците или престъпници от глупост, амбиции или алчност.

Което не е по-малък грях от грехът на самите криминали.

Изхождайки от това, че те са се съгласили да участват в престъпната схема за подмяна на демокрацията с лъже-демокрация, на пазарното стопанство с лъже-пазарно, на държавата на гражданите с държава на мафията, на справедливостта с несправедливост, на истината с лъжа, персони като Ж.Желев, П.Стоянов, Г.Първанов, Ф.Димитров, Беров, Д. Попов, Царя, Станишев, Доган, Борисов, Сидеров, Кунева, проф. А.Пантев, Кеворкян, Кошлуков, .. и други „емблемни личности на прехода”, може би смятащи себе си за почтени, се оказват също така непочтени хора, а  и престъпници, доколкото режимите наложени с тяхна помощ или бездействие са се оказали престъпни..

Непочтени и престъпници са и онези, които създават за криминалите удобни закони, които им помагат да присвояват народните пари, които укриват грабителите, които оправдават крадците, които отравят мозъците на хората с дезинформация, които промиват мозъците им с пошли шоу програми, които продават услужливо стъкмени „проучвания” на обществените нагласи, които после криминалите узаконяват с лъжливи изборни „резултати”. 

Такива са и участниците в манипулирането на българския народ, във фалшифицирането на изборите години наред, в унижаването му да се изхранва чрез продажба на вота си, да пълни с последните си стотинки гушите на криминални монополи, както и да бъде воден до урните или да виси пред кабинетите на чиновници, съдии, адвокати, доктори и полицаи като добиче...без да получава нито помощ, нито услуга, нито справедливост…

И така, това неусетно се случва и на малки хора като нас.

Залитайки от бедност, емоции, незнание или глуповата наивност по уловките на тези криминално създадени и криминално опериращи партии, личности и медии, гласувайки за създадените от криминалите лъже-партии и издигани от криминалите лъже-депутати, произнасяйки внушените ни от криминалните лидери и слугите им лъжи, оплювайки послушно борците срещу криминалното, навеждайки покорно глави пред криминалите, ние влизаме в капаните им, и ставаме част от греха им.


Може би сега му е дошло най-после времето да се очистим от този грях..?

И първата крачка към пречистването е да осъзнаем с кого си имаме работа.




Тагове:   политика,   мафия,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703315
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031