Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2013 20:00 - Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасен за тях? - 5та част Автор: shout
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1228 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"Защото е толкова жестоко и нагло, че изглежда невероятно и недопустимо. Те най-вероятно просто си казват "Това не може да е истина." Защото мислят, че онези държавни институции, които са създадени да контролират подобни действия, не биха допуснали подобен геноцид." – това са думи на наш съблогър, разбрал и оценил правилно случващото се над българите повече от СЕДЕМ ГОДИНИ!

„Изглежда невероятно и недопустимо”!!!, но за голямо съжаление е истина! Истина – допусната от нашите управляващи и която има едно единствено име – ГЕНОЦИД! Истина, която българите не желаят да приемат толкова упорито! Истина, която ще им излезе толкова скъпо!

В същото време никой от тях не си задава въпроса: Чакай да видя в нета имали нещо за този кемтрейлс, тези хора от къде знаят за това? Защо ОФИЦИАЛНО информация НЯМА? /няма и да има!/ В същото време самолетите си летят денонощно, пръскат отрови и химикали без спиране. Той вижда много добре НИСКО ЛЕТЯЩИТЕ САМОЛЕТИ, ЧУВА СТРАШНИЯ ТЪТЕН ОТ ТЯХ, вижда химическата пелена, КОЯТО  ОБРАЗУВАТ и казва твърдо: Не, не е истина, това са нормални следи от пътнически самолети. Това са фантазии, ние имаме толкова други проблеми, че сега този кемтрейлс ни е на главата!” Последва махване с ръка и край, едно БЪРЗО ПРЕДАВАНЕ БЕЗ БОЙ и отказ да се види страшния ГЕНОЦИД. Защо? Просто остава необяснимо! Да отричаш нещо, което ЯСНО СЕ ВИЖДА И ЧУВА всеки ден над главата ти!! Eстествено има и дезинформатори и платени драскачи, които твърдят, че пръскане с кемтрейлс няма! Те подсилват НЕВЯРАТА В БЪЛГАРИТЕ. Кои интереси обслужвате господа? Излиза, че съзнателно защитавате случващото се, одобрявате го и едва ли не сте съучастници в тоя геноцид! 
     
 
Нека разгледаме логото на отишлата си от власта партия, изработено преди повече от 4 години:
image
      

На какво ви прилича уважаеми блогъри изобразеното на логото им? За мен това е повече от реклама на кемтрейлс - следи, ясна и категорична! Разбира се самолети няма, но следите се виждат. Ако питате автора на логото какво е изобразил – оооо, ще получите съвсем друг отговор. 

За разлика от това лого рекламите на кафето Jacobs, където трайно се настаниха кемтрейлсовите следи ВЕЧЕ СЕ ВИЖДАТ И САМОЛЕТИТЕ! Защо се прави това?
         Отговорът е: Това не е СЛУЧАЙНО, А УМИШЛЕНО ПОСТАВЯНЕ на кемтрейлс следи и самолети! Българите трябва да свикват с тази картина на тези самолети, защото ПРЕДИ ТОВА ГИ Е НЯМАЛО!! Наред с рекламата на кафето си върви и реклама на кемтрейлс !!!! И българите - о, даа, ммъъАко запитаме авторите как тези самолети изпускащи следи са попаднали в рекламата какъв ли отговор ще ни дадат? Как ли им е хрумнало, може би случайно?

Eто тук https://www.facebook.com/Jacobs3in1/ в карето photos може да видим много, много самолети. Същото е положението в карето Videos. Ето един shot от 3-то видео:

image

         Съвсем „безобидно” на фона на небето се появяват десетки самолети – летящи един до друг и описващи дълги следи след себе си!!!! На края на видеото самолетите с дирите ще ги видите по-отчетливо! Чудно, каква ли е връзката им с кафето в случая?
       Кемтрейлс се пропагандира и в други реклами, направени и в България. Помислете как става това? Решили са, случайно им е хрумнало, ей така или някой ги е „помолил учтиво”?




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. zaw12929 - е И, РАЗЛИКАТА АКО ЗНАЕШ И НЕ ЗНАЕШ ...
26.03.2013 10:49
е И, РАЗЛИКАТА АКО ЗНАЕШ И НЕ ЗНАЕШ ИМА ЛИ ХОД ЗА ПРЕМАХВАНЕ ОПАСНОСТТА
цитирай
2. nikikm - Има!
26.03.2013 13:50
Помисли!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19797044
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930