Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2013 14:58 - НАГЛОСТ ДО БЕЗКРАЙ!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 621 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.03.2013 15:00


Окончателно! Цената на тока няма да се вдига Това заявиха представители на чешкото ЕРП и Енерго-ПРО, от ЕВН се въздържат от обещания

От компаниите обявиха, че са претърпели огромни загуби през последните месеци, които до 1 юли се очаква да станат още по-солидни. Въпреки всичко обаче цената на тока няма да се вдигне поне до тази дата, обещаха в ефира на Нова ТВ Зорница Генова от чешкото ЕРП и Калин Стефанов от Енерго-ПРО. Третият гост в студиото на “Здравей, България” – Калина Трифонова от ЕВН запази мълчание по въпроса ще има ли увеличение на цената на електроенергията или не.

image

Калин Стефанов от Енерго-ПРО е против увеличението на тока

От трите дружества се обединиха около идеята за по-голяма либерализация на пазара на ток. Според тях най-удачното решение в настоящата ситуация ще е клиентите да имат право сами да избират електродоставчика си.

Зорница Генова обяви още, че всички подадени до момента жалби от граждани за неправилно отчитане са напълно основателни и дружеството ще вземе необходимите мерки, за да компенсира потребителите си.

Новината, че цената на тока няма да се вдига поне до 1 юли, не предизвика голямо вълнение сред потребителите. От повечето коментари в мрежата се разбира, че хората възприемат тези обещания по-скоро като поредния опит за реклама отколкото като реални действия, които ще подобрят начина на живот. “Работата е ясна – след мижавото намаление на цената на тока, веднага след изборите ни чака шоково увеличение” скептични са голяма част от гражданите.

www.razkritia

***Най горното заглавие е от мен.То е отговор на оригиналното заглавие на материала!Забележете,народът не ги иска душманските ерпета,народът иска да си отиват веднага и немедлено!Те и другите монополи,изсмукват безжалостно и с измами и последната кръвчица на хората!Какво казват те:"Огромни загуби и още ще нарастват,НО,какво благородство.., СТОЯТ и НЕ СИ ОТИВАТ,ВЪПРЕКИ ЗАГУБИТЕ!!!НЯМАЛО ДА ВДИГАТ ЦЕНИТЕ...  ДО ПЪРВИ ЮЛИ!" Дето се вика ДА, АМА НЕ,нали помните бай петковото? На първи юли,"няма" става "ДА"! Значи хем загуби,хем и цените няма да вдигат,да ги ожали човек!Да вземем да им се извиним ли?А,след първи юли,какво ли ни чака?Макар по -правилно ще е да зададем въпрос "Какво ги чака ерпетата?!"Не е лошо и т.н. "наши" държавници да се позамислят по въпроса и да не ни казват "Не може",като нещо от Бога санкционирано,защото ние знаем,ЧЕ МОЖЕ! Капито,гусин министър председател,главен слуга на народа и хранещ се от Него!?
Н.Москов




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803851
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930