Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2013 18:01 - През 2030 година няма да има нито държава България Автор: pin777
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 3305 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 нито живи българи!

Говори ли ви нещо изреченото ? 

Казал го е 
Едмон де Ротшилд. 

Четиво за лека нощ .

Геноцидът : "До 2030 Да Няма България!" - Едмон Ротшилд
на 18 Mar (7005 прочита)

Една вече изтрита статия в пловдивския в-к "Марица" на Татяна Томова. Същите заповеди са предадени на Дьорд Шорош от "Отровено общество" в присъствието на "самоудавения" израелски агент и приятел на Андрей Луканов - Роберт Максуел. Заради това той заплаща с живота си. Заповедта към Световното Правителство от началото на 90-те до днес се изпълнява стриктно. За нас - нечовешки Геноцид, за тях - премахване на последната преграда за НСР. Унищожението на ХОРата и омразната дума БългАрия - свещения божествен символ.

Статията;


Веселина Георгиева, баронеса Ротшилд, е родена през 1927 г. в София в заможно семейство. 20-годишна заминава за Франция, за да продължи образованието си в Парижкото училище по приложни изкуства в класа на проф. Катлен. Спускането на Желязната завеса превръща младата красавица в бежанка. Българката аранжира витрини, прави букети от сухи листа върху телена арматура. Веселина Георгиева се посвещава на скулптурата благодарение на учителя си Алберто Джакомети. През 1968 г., вече Лина Георгиева, прави самостоятелна изложба в амстердамската галерия “Еендт”. Голям почитател є бил Ърнест Хемингуей. Заразена от авантюристичния му дух, тя посещава Индия, Израел, Египет. “Живяла съм няколко живота. Но в края на краищата винаги се връщам към скулптурата”, казва Веселина. Българката непрекъснато се разкъсва между скучните чаени следобеди, ски-курорти и казина. Между “лудориите” й е и сродяването с прочутата фамилия Ротшилд.
След развода с Веселина Георгиева до сетния си час Едмон де Ротшилд остава смъртен враг на България. “През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!” Тази зловеща прогноза той изрича през лятото на 1997 г. Скоро след това Едмон де Ротшилд умира. Версията е самоубийство.
Попитали Натан, син на основателя на Ротшилдовата династия, колко нации има в света. Само две ­еврейското семейство и другите, бил отговорът му. Главата на легендарния клан Майер Амшел Ротшилд е роден през 1743 г. във Франкфурт на Майн. Най-големият му син Анселм остава при баща си. Вторият ­ Соломон, се установява във Виена, третият ­ Натан ­ в Лондон. Карл намира реализация в Неапол, а най-малкият ­ Джеймс, отпътува за Париж. И петимата братя играят важна роля не само във финансовия свят, но и в политическия. От 200 години повечето от коронованите глави са приятели или длъжници на династията.
Основателят на династията Майер Ротшилд е изпратен да учи за равин, но след кратко време постъпва в еврейска банкова къща в Хановер. Там изучава финансовите игри, но не се застоява много. Връща се в гетото на Франкфурт, където двамата му братя продават стари вещи и дрехи. При тях, в един ъгъл на магазинчето, той започва свой бизнес със стари монети. Изработва нумизматичен каталог, който изпраща на известни хора. Търговията бързо разцъфтява. Немският принц Вилхелм лично посещава Майер. С добрите си маниери бъдещият милиардер прави отлично впечатление на държавника, който става негов редовен клиент. Майер прибавя към името си Ротшилд, което идва от малката червена фирмичка на къщата.
От 1810 г. до днес фирмата Ротшилд не се занимава повече с покупко-продажби на стоки, а само с парични сделки. Първата е придобиването на 400 тона злато от известната Източноиндийска компания. От това Ротшилд спечелва четири пъти повече, отколкото е вложил. Същото злато веднага е продадено на Англия.
Най-безскрупулният от всичките братя е Натан Ротшилд. Веднъж човекът, който му лъскал обувките, го попитал защо неговият бакшиш е по-малък от този на сина му. Той му отговорил: Бащата на момчето е милионер. Моят не е.
След смъртта на Натан по решение на четиримата братя фамилният скиптър бил даден на най-малкия ­ барон Джеймс. Винаги изискано облечен, червенокосият младеж бързо навлиза в най- изисканите кръгове на Париж. На 29 години става генерален консул на Австрийската империя в Париж. Оженва се за племенницата си Бети, дъщеря на брат му Соломон от Виена, за която Хайнрих Хайне написва поемата “Ангелът”. Известният художник Делакроа му предлага да го нарисува като просяк и Джеймс приема. На другата сутрин отива преоблечен в просяшка дреха и звъни в студиото на твореца. Отваря един от учениците му и като вижда жалкия просяк, му пъха един франк в ръката. На другия ден един прислужник, облечен в ливрея, предава на ученика следното писмо: “Драги господине, ще намерите в плика единия франк, който ми дадохте на вратата на студиото на господин Делакроа, с лихвата му от десет хиляди франка. Може да осребрите чека в моята банка, когато пожелаете. Джеймс де Ротшилд”.
Карл Ротшилд се различава малко от братята си, поради което до 35-годишната си възраст не получава самостоятелна работа. Главната му работа е да ръководи куриерската служба, която е била от решаващо значение за успеха на династията.
Най-големият син на Майер Ротшилд ­ Амшел, наследява Франкфуртската банка. Силно религиозен, той прекарва доста време в синагогата, молейки Господ да му даде син. До последния си ден живее скромно и разумно. Изразходва много средства за благотворителни цели. Веднъж къщата му била обградена от разярена антисемитска тълпа. Вместо да се скрие, той излиза на балкона и започва да им говори: “Скъпи приятели, вие искате пари от богатия евреин. Германците са 40 милиона. Аз имам толкова флорина. Като начало ще хвърля по един на всеки от вас”. Тълпата протяга ръце, хваща парите и се разотива.
Около 100 години след основаването на фирмата “Ротшилд и синове” те стават главните банкери на империи и континенти. Само лондонският им клон за това време е отпуснал заеми за повече от 7000 милиона долара.
Поради кръвните женитби след няколко поколения се получава дегенерация. Някои от мъжете се раждат инвалиди. Повечето наследници са момичета. Това е причината да изчезнат клоновете на фамилията в Италия и Франкфурт.…




Тагове:   евреи,   геноцид,   Ротшилд,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. shout - Като гледам chemtails самолетите ...
01.04.2013 23:42
Като гледам chemtails самолетите как яростно пръскат българите вече 7-ма година, мисля че до 2030 г. няма да дочакаме. Българите си се разкарват спокойни под отровите и тежките метали, и изобщо не им пука! Техните управляващи позволяват този геноцид, защото сме "лош матрял" и приемащи истината за лъжа и конспирация. Само че, когато дойде страшното ще бъде късно за много от невярващите. Не им се вярва, но ще го повярват, ще! И тогава мързелът им да си вдигнат главите и да видят какво се случва над тях, какво правят тези ниско летящи самолети ще им излезе солен! Нека да спят, нека! Всеки народ заслужава управленците и съдбата си!
цитирай
2. nikikm - Шут,
02.04.2013 00:46
споделям твоето виждане и в същтото време не знам защо и не знам как да си обясня,още повече,че съм потърпеевш,си запавам 1%,приятелю,един процент,ама златен за изход от ситуацията!Което означава,че не съм си продал надеждата!Във всеки човек си има нещо,което не е от него!В един повече,в друг по-малко!Аз си държа на единия процент гаранция за БЪЛГАРИТЕ! С НЕГО СИ ОТИВАМ И АЗ! ЩОМ НАРОДЪТ КАЗВА:НЕ ИСКАМ,НЕ ИСКАМ И АЗ!ДА ВИДИМ,ЩОТО ИМА И БОГ!
цитирай
3. fascindoo - Eдно пояснение:
07.06.2013 12:49
Милиардерът се жени за Лина през 1958 г. Няколко години по-късно се развеждат. Каква е причината за раздялата, не става известно.

Когато обаче майката на богаташа е на смъртно легло, тя вика Веселина, за да й поиска прошка.Тогава тя й съобщава какво е казал си синът й след развода:

“През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!”
цитирай
4. fascindoo - Но за България е имало през хилядолетната й история винаги едно НО!
07.06.2013 12:55
Предсказания за България от Петър Осоговеца, богомилски жрец:

“...А в четвъртия ден Господ създаде звездите - да красят твърдта небесна - и да бъдат знамение за векове и народи. Седем едри звезди сътвори Предвечният - и седем области на небето им повери.
И вложи Творецът седем духа в седемтях светила небесни, та седем ангела се родиха. И повери на всеки ангел по един от седемте народа - да го ръководи.
И ангелите, на които бе поверено да водят народите, се сдружиха с ангелите, що бяха пазители на тези народи, та всеки народ имаше по два ангела - един да го води, а друг да го пази.
Слънцето разпери криле над Египет, Месечината - над Междуречието, Вечерницата се спря над Елада, Звездата на Посланника покри с лъжи Юдея, Звездата на Бранника - Рим, а Звездата на Отшелника - Византия. А народите се не бяха още родили на Земята, но те живееха в чертозите на Господнята Премъдрост.
И вси народи получиха от Вечния по един звезден дух. Само над България тъмнееше мрачина - и звезден ангел не развя криле над нея.
И ронеше сълзи ангелът, що пазеше България, че всички си имаха другар, а той нямаше. И с плач поиска от Бога звезден дух-другар да му даде. Та се смили над него Творецът, ала нямаше вече звезда и звезден дух.
И духна тогава Бог в простора - и осени с божествено мгновение Млечния път да властва над България...
И превратна бе участта на Египет, умряха двата народа-близнаци на Междуречието, изгоря Елада, погина Юдея, разсипа се Рим, само Византия и България останаха...
Но този, що се вслушва в пророчески вещания, знае твърдо, че неповолни бранни дни ще разсипят и Византия навсегда, а България като Огнена птица ще се възражда из собствената си пепел, та докрай на вековете ще пребъде...
...Защото гаснат звездите една по една, ала Божият пояс ще свети вечно - и Млечният път ще бъде светъл саван над мъртвата вселена...”
Из “За съдбата на народите” - 956 година сл.Хр.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702582
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031