Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2013 18:54 - От продадена, мафиотизирана и препродадена България, ставаме "ГОРДа България" Автор: fascindoo
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 842 Коментари: 0 Гласове:
2



«Не беше много трудно да създадем коалиция "ГОРДа България". Целите са общи, увереността, че имаме сили да ги постигнем също е налице и мисълта за субсидията никога не е била фактор – дали да създадем коалиция, или не. За предстоящите избори коалиция "ГОРДа България" залага на идеите за възраждане на малкия и среден бизнес, който беше подложен на геноцид, както и на цялостна промяна на сектор национална сигурност. Така че коалицията беше резултат на един разговор...»,

обясни днес някой си Джиджев, председател на Съюза за стопанска инициатива (ССИ) и обясни защо са избрали "ГОРД". Защото, те от ССИ-то, имат сходен път в политическо отношение през последните три-четири години, и че:

«... понесохме ударите на авторитарното управление на Борисов през последните четири години.

...

Очакваме голяма подкрепа на изборите, защото започват да се присъединяват хора на групи и поединично към коалиция „ГОРДа България”»

Едва ли не на групи и талази.

Но кои са "ГОРД"?

През април 2012 написах статията:

ГОРД - Новите гноми в пъзела ГЗ на МПК у нас

Като поясних, че:
 

Голямото Задкулисие (ГЗ) на МеждуПартийния Конгломерат (МПК) в България се сдоби с нов играч - ГОРД (Гражданско Обединение за Реална Демокрация), а от днес вече Партия.

А Голямото Задкулисие (ГЗ) на МеждуПартийния Конгломерат (МПК) в България - както аз ги наричам, ГЗ на МПК - са част от Световното Юдео-Масонско Задкулисие (СЮМЗ) с такива опитни кукловоди, като напр., Джордж Сорос за Европа и на новите «демокрации», като нашата.

Това е едно яко ядро у нас от:

БСП/СДС/ДСБ/ДПС/НДСВ/Атака/РЗС/ + ГЕРБ (от 2009),

всичките компоненти-производни на БКП.

Конгломерат, който ограби България за последните 24 години.
Във видимия спектър на ГЗ на МПК днес се прикачи току-що пръкналият се ГОРД.
ГОРД - така се самонарече новосформираното късно вечерта, на 8 февруари 2012,  в столицата движенение. 

 Засега обединение или сдвижени, но в ГЗ на МПК:

БСП/СДС/ДСБ/ДПС/НДСВ/Атака/РЗС/ГЕРВ + ГОРД (от 2012)

Двама от учредителите на ГОРД са Любен Дилов-син (вече изпробвал се в "Гергьовден" и опозорил старозаветното наименование Гергьовден) и архонта-евродепутат Слави Бинев (една от одиозните фигури на "прехода" - от кръга, основал на времето СИК и с нетленни връзки с фирмата "Ипон" на Бойко Борисов и Цветелина Бориславова Карагьозова).

Сред учредителите му срещаме още и имената на спортния коментатор Крум Савов, бившата звезда във волейбола Любо Ганев, издателят на "Плейбой България" Мартин Захариев, искрено и личната  Миглена Ангелова, някогашната легенда от БНТ Явор Цаков, тамплиерът-масон 33-та степен и бивш пазвантин на Тодор Живков Румен Ралчев, литературоведът проф. Валери Стефанов и шефката на националния борд по туризъм Полина Карастоянова, както и още куп знайни и незнайни дирижирани общественици.

Евродепутатът обаче очаква предсрочни избори и затова ГОРД може да прерасне в партия.
А навръх Цветница обявиха, че на 22 април в хотел "Кемпински" ще правят и национална коалиция.

 Ето 22 април 2012-та дойде и днес БТА съобщи:

Слави Бинев: ГОРД ще се бори за власт
Коалиция с ГЕРБ е невъзможна, заяви той на представянето на формацията

 
image Слави Бинев представи днес ГОРД. Снимка: БТА


Гражданското обединение за реална демокрация (ГОРД) е формация, представляваща цялото общество и призоваваща за здрав разум в политиката, каза при представянето на новата организация и идеите й днес лидерът Слави Бинев.

"За тези, които си задават въпроса кои сме ние искам да кажа, че ние създаваме политически субект, който ще се бори за политическата власт и не се срамуваме да го заявим", обяви Бинев.
Той заяви още, че "в политиката всичко е възможно, само не и това ние да се коалираме с ГЕРБ, който е носител на този стил на управление, срещу който ние се противопоставяме".


Според него днес ние живеем в ада на Европейския съюз и оттам не  можем да се измъкнем с магичеки скок, а с постоянство и е крайно време да спрем да чакаме Страсбург, Брюксел, Москва или Вашингтон да определят съдбата ни, а да я ковем със собствените си ръце.


"Не можем повече да мизерстваме в ЕС и да бъдем гастарбайтери в собствената си държава", заяви лидерът на ГОРД.


Той упрекна правителството на Борисов за задълбочаването на кризата в страната, както и за "налагането на нов вид диктатура".


Приветствия към ГОРД от трибуната на форума поднесоха евродепутатът от БСП Илияна Йотова и лидерът на Движение "Гергьовден" Любен Дилов - син. Сред гостите имаше и представители на ДПС.

Що се касае до станалият днес тартор на ГОРД Слави Бинев - архонт, а по всяка вероятност и масон - той най-добре е характеризиран в доклада на американския посланик тогава у нас, Джеймс Пардю в шифрованата (до Държавния департамент на САЩ) каблограма с шифър 05SOFIA1207:
 


«¶ I. (C) МИГ група (известна също като COOL PASS [3]). МИГ групата, ръководена от СЛАВЧО ПЕНЧЕВ БИНЕВ (български гражданин, роден на 10 декември 1965 г., известен също като "СЛАВИ"), притежава над 30 нощни клубове, барове и ресторанти в София, включително и популярните нощни клубове БИАД, ДАЛИ и БИБЛИОТЕКА. ГЕОРГИ СТОЯНОВ (български гражданин) и МИХАИЛ СТЕФАНОВ (български гражданин) са двама Слави Биневи пълномощници. Бизнес интересите на групата включват също строителство и туризъм; тя управлява и една туристическа агенция, като част от COOL комплекс за забавление. Престъпната дейност на групата включва проституция, наркотици и трафик на откраднати автомобили

SOFIAICCOOL (превода и подчертаното е мое - б.а.

Като държава, избрана за световните експерименти на СЮМЗ, това стана възможно и новите марионетки-гноми скоро ще блеснат под изкуствената и фалшива светлина  на "прожекторите" иззад кулисите!


Нищо ново!
И нищо чудно!
Към ГЗ на МПК от посветените и просветлени представители на БСП/СДС/ДСБ/ДПС/НДСВ/Атака/ГЕРБ/РЗС/... се прикачи "ат хок" от днес вече и национална коалиция ГОРД.

БТА не е виновна, тя препредава само казаното от архонта, престъпник според Пардю: "Коалиция с ГЕРБ е невъзможна, заяви той на представянето на формацията".

Останалото предстои на обективни анализатори в бъдеще...

И така, от движение станаха партия, от вчера - коалиция, а обективните анализи за в бъдеще (на България)... предстоят!
"Прожекторите" светят яко иззад кулисите! 


/Плевен Онлайн Портал:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707271
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031