Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2013 20:04 - Как ни унищожават I - Химиотрасетата www.epochtimes
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1154 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
фото: wtfrly.com
 
 
image
image
image
image
image
Снимки: arih.blog.bg
Air Force Chemtrail Manual Available For Download
What is the Best Method For Testing Chemtrial-Geoengineeering Fallout in the Body?

http://arih.blog.bg/...

Терминът „химтрейл” от английски означава химическа опашка. Това са оставяните от самолетите следи вследствие разпрашаващите се аерозоли, облаци които висят в атмосферата от няколко десетки минути до часове. Разпръскването на „химически опашки” е забелязано в началото на 21 век в САЩ и повечето страни на Европа.

Легендата, с която се прави това разпръскване, е следната: джобните „учени” ни уверяват, че чрез разпръскването на метали в атмосферата се предпазваме от „глобалното затопляне”. През 1990 г. една американска военно-промишлена компания получава патент за „предпазване от затоплянето чрез разпръскване на алуминий, който ограничава въздействието на слънчевите лъчи в атмосферата.

Първоначално аерозоли с високотоксични съединения на барий са изпитвани през 1998 г. в техния състав има алуминий, барий и „мъничко” стронций. Наличието на тези метали в аерозолите, попаднали в почвата и въздуха, се потвърждава в десетки лабораторни изследвания. Теза аерозоли висват в атмосферата в тънък слой, след което бавно и постепенно се отлагат в земята и водоемите. При системно разпръскване на аерозоли в почвата се натрупва алуминий, барий и стронций, превишаващи допустимите норми в десетки хиляди пъти. Човешкият организъм ги възриема като канцерогени, които предизвикват Алцхаймер, респираторни проблеми (кашлица, астма и т.н.) аутизъм при новородените, неврологии. Стронцият разрушава кръвотворната система и се складира основно в костите на човека, което води до онкопаталогии. Хроничното отравяне с тези аерозоли разрушават флората и фауната, растенията загиват от натравяне с алуминий и промяна киселинността на почвата, загиват много животни. Замърсяването на планетата води до необратима екологична катастрофа, мутации и загиване на растителния и животински свят, и следователно, към масова гладна смърт при хората.

Появиха се и публикации, чийто автори настояват, че истинската причина за разпръскването им е преминаването към ползването на генно-модифицирани семена в селското стопанство, които са устойчиви на въздействието на алуминия и оцеляват в алкални почви. Когато киселинността на почвата превиши определено ниво, обикновените растения загиват и не прорастват, тогава Монсанто и подобни мегакомпании ще изкарат на пазара своите семена-чудо, които са устойчиви на алуминий и алкални почви. Така населението на планетата ще се вплете в най-страшната зависимост спрямо международната мафия – от храна. Това дава възможност на мафията да монополизира пазара за хранителните продукти и да завземе в ръцете си търговията със семена и земеделска земя.

Раздробяването и купуването на земеделски земи, може би са звена от една верига за преминаването към ползване на генно-модифицирани семена в селското стопанство за монополизиране на руския и световен продоволствен пазар от международната финансова мафия.

Отбелязани са случаи в последно време за отравянето на хора, които дълго време са били на открито и са били под въздействието на токсични аерозоли. Има свидетелства за пръскването на големи градове по време на митинги... Химическите следи в атмосферата представляват разпръснат наноалуминий и невродегенеративни вещества, влияещи на нервната система. Полосите в небето са обширни и достатъчно широки. Те се формират по определен модел и постепенно се превръщат в изкуствени облаци. Особена загриженост предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават ежедневно и повсеместно. ъществуват доказателства, че тези облаци разпръскват тонове наночастици на алуминиеви съединения. Това е описано в научната и медицинската литература. Наночастиците са по-реактивни и предизвикват интензивно възпаление в редица тъкани.

Особена загриженост предизвиква въздействието на тези наночастици на главния и гръбначния мозък. Те предизвикват тревожност и растящ списък от невродегенеративни заболязавания, в това число деменция на Алцхаймер, болест на Паркинсон и болест на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на алуминия върху околната среда.Наночастиците от алуминий не предизвикват единствено възпаления в тялото. Те с лекота проникват в мозъка и кръвта. Изследвания доказаха, че тези частици преминават през обонятелните нервни пътища, директно свързани с областите в мозъка, които предизвикват болестта на Алцхаймер. Интраназалното въздействие прави разпръскването на огромни количества наноалуминий в небето особено опасно тъй като този прах се вдишва от хората на всички възрасти, включително от новородените и малките деца в продължение на много часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-силно на този аолуминий във въздуха. Заради изключително малкия размер на тези частици алуминий системите за филтриране на въздуха не ги улавят, така че хората са поразени дори в затворени помещения. В допълнение към инхалационното въздействие на наноалуминия, той ще настити почвата, водата и растителността. По правило алуминият се обсорбира лошо от стомашно чревния тракт, но наноалуминият се поглъща в много по-големи количества. Алуминият се всмуква в организма на човека и се натрупва в различни органи и тъкани, в това число в главния и гръбначния мозък. Вдишвайки наноалуминий възникват възпаления на белите дробове, които представляват сериозна опасност за децата и възрастните, страдащи от астма и други белодробни болести. Един от независимите изследователи на „химическите опашки” и болестта на Моргелон, моргенолозата С.И. Карником (C.E. Carnicom) доказва, че тя е предизвикана от поражение върху еритроцитите в кръвта, вследствие натравянето със бариеви съединения.

Правени са анализи на водата и е определян спектралния състав на инверсионните следи на самолетите-разпръсквачи. Установено е наличие на токсични вещества – барий, алуминий, бор, арсен в пробите вода и съединения на бария, алуминия и цезия в инверсионната следа.

Всеки ден при ясно време можете да видите самолети, оставящи много дълги или непрекъснати следи. И ако наблюдавате по-дълго, ще установите, че не изчезват а се разширяват като размер и образуват изкуствени облаци, които в крайна сметка се спускат над земята като я тровят, покриват прозорците на къщите, стъклата на автомобилите и хората дишат този отровен въздух. Барият е химически активно вещество.

Природният барий е в смес от седем стабилни изотопа. Има радиоактивни изотопи на бария, най-важен от които е 140Ba, който се образува при разпада на урана, тория и плутония. Всички съединения на бария са отровни. Хлористият барий BaCl2 също е силна отрова. Въздухът, съдържащ съединения на бария, оказва влияние върху здравето на хората – понижава имунитета, води до главоболие, хронични респираторни заболявания, при заслабналите хора може да предизвика астма, пневмония, алергия, при жените може да доведе до безплодие или преждевременно прекъсване на бременността. Барият, съдържащ се в питейната вода, може да предизвика затруднено дишане, да повиши кръвно налягане, да промени сърдечния ритъм, да предизвика болки в стомаха, мускулна слабост, отслабване на нервните рефлекси, да доведе до поражение на мозъка, черният дроб, бъбреците, сърцето.

Говоря за тровенето на народите с помощта на самолети, разпръскващи по цял свят неизвестно какво. Тук, в България го правят самолетите, базирани в американските военни бази на наша територия. Но същото се прави и в самите Съединени щати. Прави се и в Русия. И доколкото ми се простират наблюденията, изглежда се прави навсякъде. И навсякъде вече почват да се надигат гласове срещу масовото отравяне. Кой и с каква цел го прави? Ясен и категоричен отговор все още няма. Но ако достатъчно на брой хора почнат да търсят този отговор, той неизбежно ще бъде намерен. През Август 2011 г. Никола Алексич, директор на екологичното движение в Нови Сад, отправя строго предупреждение към президента на Сърбия Борис Тадич, за спиране на вноса на ГМО храни и спиране на химическите пръскания(Chemtrails). Ако президента не предприеме действия, Алексич обещава да изведе хората на протести и да ги предвожда дори с цената на живота си. Алексич, призовава сръбската армия да си върши работата и да сваля немаркираните самолети, които пръскат отрови.

На 28.09.2011 е имало опит за убийство на Никола Алексич. Кола с полицейски номер се е опитала да блъсне колата, в която е бил Никола Алексич. Благодарение на шофьора си, Алексич е жив.На 02.10.2011 Никола Алексич е бил арестуван незаконно пред Народното Събрание на Сърбия в Белград. Неговият мирен протест е бил подходящо и точно обявен в полицията като единичен граждански протест и е бил одобрен. Много хора са отишли на протеста по собствено желание и за да подкрепят патриотичните усилия на Никола Алексич за спиране на ГМО и Chemtrails.
/arih.blog.bg/





Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697633
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031