Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 18:06 - Готвят ни кръвопролития Автор: eltimir
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1700 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нека не се заблуждаваме. В България няма реални условия за гражданска война. Народът ни е изнемощял и обезверен. Липсват истински народни водачи. Но данни, че американските бази ще бъдат използвани за военни атаки срещу българския народ има не от вчера.
Атаката срещу нашия народ е на всички нива. Българите сме докарвани до отчаяние с всякакви методи. Глад, мизерия, отказ от медицинска помощ, отказ от правосъдие, неприкрит грабеж... Някой много иска то народ да озверее и да се хвърли в кървава битка. Някой е издал заповед политиците ни да следват такава линия, която да доведе именно дотам. И политиците покорно изпълняват.
Днес обаче се получиха първите конкретни сведения, че се пристъпва към реализация на престъпните планове:
"Извънредно положение във Военноморската база Атия. България в гражданска война?"
Гражданска война реално няма. Ако има предпоставки за такава война, тя щеше да е насочена срещу циганските криминални банди, ползващи се със закрилата на политиците. Както и срещу самите политици, докарали народа до такова окаяно състояние. Само че това нямаше да е гражданска война, а нещо много по-различно. Сега подробностите.
"
26 Юни 2013, Сряда Автор: Катя КАСАБОВА

Засечен телефонен разговор разкрива готовността за мобилизация на военните структури
Командването на военноморската база Атия преглежда усилено боеготовността на техниката и състава, започнало е поголовно  прекратяване и отказ  за ползване на отпуски, с цел преминаване от мирновременна към военновременна организация. Не е ясно откъде идва предупреждението за мобилизация – дали от президентството или от военното ведомство, тъй като в парламента не е разисквана подобна ситуация.

„Предупредиха ни, че обстановката в столицата е взривоопасна, можела всеки момент да доведе военнополитическа криза в тази част от територията на страната, след което трябвало да се обяви извънредното положение. То е почти едно и също с обявяването на военно положение". Това узна Флагман.бг от проведен в наше присъствие телефонен разговор току-що между високопоставен източник от военноморските сили в Атия и съпругата му.

Данните, които събрахме  дотук са, че във военноморската база Атия вече преглеждат секретните военни планове по въвеждане на особен режим за корабоплаване в териториалното море и вътрешните морски  води, военните трябвало да поемат и контрола върху преминаването през държавната граница по море.

„Четирите фрегати Е-71, корабите със спомагателно назначение и ракетните катери са в   готовност да се включат в изпълнението на плана, който е стандартен и се провежда във взаимодействие с подразделения на Морската администрация, Пристанище Бургас, Граничната полиция, областните структури на БЧК и РИОСВ", добави втори източник от военноморската база Атия в потвърждение на нашата информация."

По всяка вероятност се задават неприятни събития. И ако сценарият все пак се осъществи, трябва да сте наясно. Той не е резултат от вътрешното положение и настроенията на хората, а плод на външен заговор, целящ окончателното унищожение на България.
Рецепти и съвети не мога и не искам да давам. Моята задача е да предупредя за опасността. Нататък решавате вие.

С малко съкращение.  Н.М.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702537
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031