Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2013 21:03 - Кой защитава Сорос? Posted by ANONYMOUS BULGARIA
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1690 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Да защитава някой Джордж Сорос е като да защитава олигархията, мафията, разделението на българското общество, един огромен обръч от корумпирани политици, престъпни банкери и като цяло социалното положение, в което се намираме като нация, та дори и абсолютно целия сценарий наречен “преход”. Само най-будните граждани могат да видят повече от това, с което ги обстрелват медиите в тази огромна активност на мозъчните тръстове, която се забелязва последно време.

Джордж Сорос известен финансов спекулант, милиардер и филантроп, ционист, повече за него тук:

ИСТИНСКИЯТ ЛИК НА ДЖОРДЖ СОРОС

В много от своите спекулации директно участва с членове на династията Ротшилд, особено що се отнася до злато. На това много хора не обръщат внимание, но влиза в по-голям “лайновъртеж” от системата.
Неговата фондация “Отворено общество”, има за предмет на дейност “подпомагане етническите малцинства”, чрез финансиране и създаване на привилегии по етнически принцип. Което само по себе си е нарушение на Българската конституция:

“Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.

(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.”

Това моментално води до разделение на хора живеещи под “един покрив” и насаждане на етническо напрежение. Освен това средствата на Сорос изобщо не стигат до своето предназначение, за което свидетелстват хората от ромските квартали из различни градове на България. Малка част от парите влизат в местните ромски НПО (над 300 известни ни) и облажват единствено шефовете им.

image

Въпреки шумно рекламираната благотворителна дейност, на практика големите пари остават във функционери на фондацията, както и във висши държавни служители.

image

Цветелина Бориславова

През 2002 е създадено сдружението на Сорос – “Глобална България”, с председател Цветелина Бориславова – Си банк (повече за нея -  ТУК), и учредители:

Иво Прокопиев – в. Капитал, председател и съакционер в „Алфа финанс холдинг“ и „Икономедиа“ АД (51%). „Алфа финанс холдинг“ е водеща индустриална и финансова група с основни направления на дейност финансови услуги (Финансиа груп), недвижими имоти (Лендмарк холдингс), индустриални минерали (Каолин) и енергетика и чиста енергия (Соларпро холдинг). Холдингът инвестира успешно и в строителство (Софстрой), IT и други проекти с голям потенциал. Медиите на Прокопиев са в момента тези, които най-много защитават соросоидите по протестите и най-вече тяхната кампания да отварят портите на едрият капитал чрез Харта2013.

image

Иво Георгиев Прокопиев


Стефан Попов – “Отворено общество”,

image

Стефан Попов


Огнян Шентов – Център за изследване на демокрацията,

image

Огнян Шентов


Красимир Гергов – председател на управителния съвет на Асоциацията на рекламните агенции в България от 1996 г. Член на International Advertising Association (IAA). От 2001 година е Председател на Управителния съвет на Българска голф асоциация, председател е на Националния борд по туризъм от 2008 година, от 2008 година е член на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз, с ресор Маркетинг и реклама и Председател на медийната комисия. През 2009 година създава и оглавява клуб “Дипломация и Бизнес”, в който членуват дипломатите от чуждестранните представителства в България. Красимир Гергов е президент на рекламна агенция „KRES”, собственик на bTV Media Group (bTV, bTV Comedy, bTV Cinema, bTV Action, RING.BG), бивш собственик на Болкан Нюз Корпорейшън и настоящ такъв на “Fox International Channels Bulgaria” (Fox Life, Fox Crime, National Geographic Channel и други) и др.,

image

Красимир Гергов


Венелина Гочева – в. 24 часа,
от 2001 година е председател на борда на Фондация за етична журналистика.

image

Огнян Донев и Венелина Гочева


Сашо Дончев –
„Овергаз“ ООД, в периода 1999-2005 е президент на баскетболен клуб Ямбол, като през този период отборът носи името Ямболгаз. През 2011 г. е избран за председател на управителния съвет на Българската стопанска камара. Собственик на близо 30% от акциите на “СЕГА”АД, издаващ вестник “СЕГА” – ежедневник с опозиционно звучене, който прокарва до голяма степен интересите на своите собственици сред читателите си.

image

Сашо Дончев

Валентин Златев -  „Лукойл България“ АД. Има ли смисъл да пишем и за него?

image

Валентин Златев


Албърт Парсънс –
беше изпълнителен директор на bTV от създаването на телевизията през 2000 г. до юли 2009 г.

image

Албърт Парсънс


Иван Кръстев –
основателят на българския мозъчен тръст “Център за либерални стратегии”. Когато говори по телевизията той се представя като политолог, а не като създател и шеф на мозъчния тръст.  За Иван Кръстев спокойно може да се каже, че е черният кардинал на българския преход.

image

Иван Кръстев


Красен Станчев –
български икономист, съосновател и директор, ръководителя на Института за пазарна икономика (ИПИ)

image

Ричард Ран и основателят на ИПИ Красен Станчев, София 1 октомври 2008 година.

Левон Хампарцунян – Булбанк, повече:

Левон Хампарцумян – арменския престъпник image

Левон Хампарцунян

Българският елит уговарят с външния министър (циониста Соломон Паси) първата мащабна стратегия за усвояване на европейските фондове, в пред-присъединителния период на България в ЕС. Едно от условията е било да се даде земя на евреи ционисти чрез организации като Шалом, а и същото условие е било преди влизането на страната ни в НАТО.

Еврейски имотИ

Сега тези същите хора ви прокарват Харта2013.

Хората, които стоят зад “Харта 2013″ ви използват! Харта 2013 – Тотално присъствие

Както и техните партньори, които много хора считаха за “достоверния източник на разследващата журналистика”:

Биволчетата по бели гащи

Замислете се докъде стига вече тази мрежа от тръстове, които променят история, политика и др., и между другото създават активисти, също и в Интернет. Най-новата им стратегия на хората от долната утайка на тръстовете е да се разкриват и да изкарват Сорос “добър капиталист”, човек, който помага на българите!

image

От ляво на дясно: 1 (неизвестен засега), 2 (Асен Генов), 3 (Антоанета Цонева), 4 (неизвестна засега), 5 (Найо Тицин)

Да не си мислите, че Делян Пеевски и вси политически гадове и роби, и ченгета, и балъци не участват по един или друг начин? Да не мислите, че ченгетата са много готини, защото не ви бият? Светнете се, че всичко е един голям театър – комунисти, демократи, капиталисти, журналя и овчелюдие… всички задружно за ръчичка танцуват по мириса на пръднята на Дьорд.

image

Кой стои зад вас/до вас и се опитва да ви помага? Отговорът е ВИЕ!!!!

Събудете се!




Тагове:   соросиада,


Гласувай:
9


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708014
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031