Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2013 21:51 - ГУБИМ ЧАСТ ОТ РОДОПИТЕ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 862 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
image             Слава Севрюкова

България ще загуби част от Родопа планина.
Турция ще направи опити да вземе части и от  Североизточна България!

Според Слава Севрюкова (ясновидка, починала през 90-те години на миналия век, малко позната обаче в България, въпреки че е призната и от самата Ванга) има опасност да се отдели част или целите Родопи от България.

Ето и някои от нейните пророчества, казани преди около 15 г.

Накъде се носи България сред грохота на слава и падения?

Какво е бъдещето на държавата ни, според тихата жрица, разчитаща летописите на Вечността?

Слава Севрюкова с болка прогнозира:

- Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога (не уточнява кога - б. а.) значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът.

- Ще се изтръгне? Какво говориш?! Коя част?

Пророчицата с тегоба конкретизира откъде ще бъде доорязана все по-обедняващата Родина:

- Югоизточната.

Следейки тенденцията на развитие, не е трудно да се досетим какво загатва.

Свръхболезнена тема за народа.

Как ще се извърши анексията? По военен път?

-    Не, визираните събития едва ли ще протекат грубо, с конфронтация и агресия. По-вероятно е да се разлеят в календара незабележимо бавно.

С коварния мирен “преход” - чрез конформизъм и заслепяваща демагогия.

С плавно отродяване от българското.

С пълзяща, задушаваща национална асимилация. Една утеха – “изтръгването” все пак може да е символично. Да, но може да не е. Етносът в югоизточния родопски регион се лишава от народностно самосъзнание. Гледа се не наша телевизия, слуша не наша музика, говори се не наш език. Ислямизацията на Родопа е минирана с минарета.

Като гъби след дъжд никнат, роят се джамии и паметници, възхваляващи героизма на довчерашните поробители.

Кой го допуска? С каква цел? Нима данъчно “прозорливите” управници забравят - без език няма народ? В тези джамии се настаняват ходжи. „Като ги построят, ще тръгнат проповедниците, след това ще замаршируват войските и ще се намести работата...”... Горчиви проникновения в последните години от живота на Николай Хайтов. В житиеописателната книга “През сито и решето” бие страшна тревога за опасността да бъдат откъснати Родопите от Майка България.

Това зловещо събитие може да стане и без пушка да пукне - не с рязане на глави, а почти неусетно. Поетапно - с коварно промиване на мозъци в мирно време. Да се доразвие дъгата на верско противопоставяне от Хърватска, Косово, Босна, Херцеговина, Македония насам. И от нас - към далечните руски републики.Не, тези опасения не са лишени от съдържание.

В Смолянска област, например, служат едва 12 свещеници срещу 200 ходжи.

А християните там са 4 пъти повече от мюсюлманите.

Перфидно еничарство. Защо бездействат отците на святата ни Православна църква? Това не е обикновена драма.

image

Трагедия е! Не е изключено утре онези райони с основание да поискат автономия от “демократична” България. И “демократично” да я получат.

„Цяло чудо ще е, ако в съвременните обстоятелства опазим настоящите граници на нашата територия” - експлозивно отбелязва в едно от късните си интервюта интуитивният Хайтов.

Кога ще се извърши поредната, може би най-срамна епопея? По времето на кой политик? На кой буден писател, реагирал остро срещу задаващото се зло?... Ако това се развихри в типичния балкански стил, като в Босна, Херцеговина, Косово, въпреки предупрежденията, нека тежи на съвестта на премъдрите ни политици.

Ако пък по чудо се размине, изненадата ще е огромна, познавайки възможностите на феномена Слава Севрюкова.

Дали след събитието няма да е непоправимо късно? Не трябва ли час по-скоро да се дири съдебна отговорност за виновниците, допуснали чудовищни безобразия, застрашаващи с разруха страната ни? Да се сепнат и най-сетне поне с мъничко родолюбив ентусиазъм овластените стожери на националния суверенитет да предотвратят сепаратизма?

„Какво толкова?”, ще вдигнат рамене преситени колониални управници. С този акт международните сили може да направят нещо като “кръвопускане”. Да ни посъживят със средновековни методи на лечение. И частичната екзекуция да изиграе роля на обединяващ фактор.

Дотам ли ще ни доведат „прославените водачи”, подмолно или открито саботиращи свободното национално развитие? В страна, за която иронично казват - царял хаос, а само престъпността била перфектно организирана. Не звучи ли това като присъда?

Светът се променя шеметно. Не са изключени изненади при смяна съотношението на силите. Ако това се сбъдне, Родопите ще се превърнат в огромна незарастваща рана за народа.

Кой е допускал възможността за окупация на остров Кипър при разделянето му на гръцки и турски? А тя се състоя с лекота.

При това и гърците и турците са членове на НАТО.

Нов “кипърски вариант” ли съзира голямата прорицателка, ашладисан на български терен? Какво пък, каквото е “драснато свише”, ще стане. Особено при такъв “прозорлив олигархичен елит”...И двете пророчици са единодушни - анексията е неизбежна.

За Слава Севрюкова: „Това ще са нелеки изпитания.

Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността.

Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити...” (Сега е повече от ясно какво е имала предвид -сбъдналото се членство в Евросъюза - б. а.)

„В тежкия период ще ни помогнат носителите на феноменални способности.

Единствено духовността ще ни възроди”.

Подготвяйки сънародниците за опасност от сепаратизъм във време, когато в България са немислими протурските движения (седемдесетте години на миналия век), пророчицата се явява смел страж на народността.

Прогнозира събитие, без каквито и да са признаци за него.

Бие тревога за целостта на националните граници далече преди угрозата.

Не е трудно да допуснем - с война никога не ще изгубим Родопа.

По мирен път - да.

 

Според Слава Севрюкова: „Ще бъдат направени и опити части от Североизточна България да отидат към Турция.”

 

„Едва след позорния акт на разцепване на страната, загрижената за собственото благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и посъживи.

Ще се осъзнае и замилее (ох, най-сетне! - б. а.) за позабравеното “отечество любезно”.

 

"Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България.

 

Горчива орис.

 

Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ” - с болка вещае пророчицата.

 

- Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа - споделя пророчицата пред свидетелките Пушка Златарева и Красимира Шопова. - Мнозина ще заплатят с лихви греховете си.

От този миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната.

В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка.

Ще ги приемем като братя.

 

Следейки развитието в страната, сякаш все повече вървим към сбъдване на пророчеството.

Засега все още не се открояват абсолютно никакви тенденции за подвеждане под съдебна отговорност на нашенските грабители.

Открит е болезненият въпрос: защо чувството на солидарност на народа ни се проявява само в периоди на върховни изпитания на границата на оцеляване?


Крепостта е предадена от вътре,от българи продажници! Те управляват вече повече от 70 години!Погиването на Българския  Род е синхронизирано по цял свят и войната срещу Българите се ръководи  от световното правителство,което не е никаква конспирация и  само въпрос на 5-10 години е,за да бъдем заличени от политическата карта на света! Децата ни са малцинство, това е съдбата на етническите българи у нас утре!България ще /вече е / стане тяхна,нищо,че уж е наша!Ние чуждо не щем,но чужденците мрат за нашето и ни го взимат,даже вече са го взели,пък ние не се противим! Българите изтърваха селото,а това е удар в сърцето,допуснаха чуждо в духовното си пространство,светая светих на всеки народ,отвърнаха се от Христа,вкл.свещениците,приеха парите/Сатаната/,блудството,забравиха традициите си,не знаят историята си,живеят,като еднодневки!КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ,НО НАРОДЪТ КАЗВА,ЧЕ БОГДАВА,АМА В КОШАРА НЕ ВКАРВА!
ИЗТЪРВЕМ ЛИ БЪЛГАРИЯ,ИЗТЪРВАЛИ СМЕ ВСИЧКО! Н. ХАЙТОВ!

Николай Москов




Тагове:   българия гине,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19837589
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930