Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2013 12:30 - Кой ви организира? Posted by ANONYMOUS BULGARIA
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2391 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Искате да сте информирани? Искате да знаете кой подава заявленията за протестите, на които ходите?

Събитието, към което сте се присъединили, е „хоствано” от: Велизар Симеонов – върл привърженик на ГЕРБ. Самият той декларира: „Аз не крия, че харесвам ГЕРБ.”

Новото комунистическо-турско правителство (ДОБАВЕНА АНКЕТА)

image

Можете да видите това на стената на другата му страница Velizar Simeonov, (BigBro).

А ето и най-интересното:

Искам Още Един Мандат за Герб:

Nelly Bocheva
Велизар Симеонов
Неделя от 12:00 часа имаме разрешително от Столична община.
Протеста ни в Неделя ще са от тип “движещ се митинг” с маршрут : пл. Народно събрание – бул. Цар Освободител > Орлов мост > бул Васил Левски > ул Йосиф Гурко > бул Витоша (съдебна палата) > Позитано 20 > пл. Независимост (Министерски съвет) > бул. Княз Корсаков > ул. Георги Раковски (централата на Атака) > пл. Александър Невски > пл Народно събрание.

Събота 12:00ч можем да подкрепим протеста против тотюнопушенето, който е от 11:00ч пред парламента. Разрешителното за Събота си е от тяхна страна.

Източник

***

Петър Копралев

image

Профил в probook.bg

Както можете да забележите, той участва в „Група за споделяне на опит относно въпроси, свързани с подбора на кадри, управлението на човешките ресурси, бизнес психология, лидерство и мениджмънт”. В тази група членуват:

Валентина Литковская

image

Профил в probook.bg

Изпълнителен директор на Welon Ltd, с партньор Diamonds International Corporation – единственият в Централна и Източна Европа член и акционер на диамантената борса;

Ива Митева-Славчева

image

Профил в probook.bg

Управител-собственик на АВАТАР СД ООД, Център АВАТАР е „място за събиране на хора с общи интереси в сферата на Зеленото мислене, здравословния живот, здравословното хранене, търсене и намиране на Вътрешния Водач иреализиране на желанията.” Този център е обвързан с множество шамани, учители и лечители. На събитията им можете да се излекувате безплатно с прана енергия. Ако прегледате партньорите им, всичко ще ви стане ясно.

Михаил Динев – можете да се досетите за политическите му пристрастия от членството му в група „РЕФОРМИТЕ НА ГЕРБ” и  допринася със заснемане на протеста. Това е страницата му в YouTube.

Това е снимка на профила му:

image

image

Павел Начев – член на групите: Приятели на САЩ в България, „Да” на шистовия газ…, Форум „Българско чаено парти” и Българско чаено парти (групи на „на привържениците на дясната политическа философия и на консервативните ценности”), блогър, който съветва да се гласува по следния начин: „Ако не сте решили за кой да гласувате – ГЕРБ е стратегическият избор, СДС е избора на идеите и политическият морал.”

Блогър – “За кой да гласувам?” – отговорът на въпроса - негова публикация още на 11.05 – в деня за размисъл.

Рената Дудлей – от групите, в които членува, всеки може да си направи изводи:

ГЕРБ СРЕЩУ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАЦИЯТА !!!! , Ден с Бойко Борисов , С БОЙКО БОРИСОВ НАПРЕД! , За ликвидиране на БАН! , СИНЯТА КОАЛИЦИЯ – СДС, ДСБ, OБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ, БСДП, РДП

На стената на Политическа Партия ГЕРБ забелязваме следното:

Политическа Партия ГЕРБ · 20 февруари в 13:52 · “Скъпи,приятели нека утре се съберем отново в 12 часа пред Парламента за да заявим отново нашата подкрепа!!!” Рената Дудлей: image Явно е сред организаторите на Подкрепата за Бойко Борисов от февруари 2013 г.

TonyUSподкрепя Протест В Подкрепа На Бойко БорисовПолитическа Партия ГЕРБ

Boiko Borisov

Е, мили приятели, така се борите срещу олигархията…

image image image image image image image image image


image





Гласувай:
3



1. dolce - ехаааааааааааааа
22.07.2013 17:10
бе тези са си направо за затвора бе
в новата конституция ще бъде записано
.................... който по някакъв начин споделя ценности свързани с масонството , юдеизма , национално предателство и налагане на западен несвойствен за БЪЛГАРИТЕ МОДЕЛ подлежи на санкция........................


голям купон ще падне в БЕЛЕНЕ да знаете
цитирай
2. nikikm - ".................... който по някакъв начин споделя ценности свързани с масонството , юдеизма , национално предателство и налагане на западен несвойствен
22.07.2013 22:07
Това от Бъзикилийкси ли го взе? Дет са казва, прекалено хубаво,за да е вярно! Признавай си!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707887
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031