Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2013 20:20 - Новото робство наречено демокрация. Автор: x2012x Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове:
0Всички ние сме роби на системата наречена демокрация. ЕС е по-страшна диктатура от Съветската комунистическа диктатура. Създавайки условия за упадък на държавата ни, ЕС реализира план за унищожение на българският народ. ЕС е под пряк контрол на Световното правителство, съставено от богати евреи изповядващи сатанизъм. Българите са голяма заплаха за Новия Световен Ред, защото са хора на духа и именно българите ще вдигнат държавите на Свещена война срещу сатанистите, които прокарват своите идеи под мотото Свобода, Демокрация, Ред! Всъщност ЕС доведе България до пълна катастрофа. Целенасочено, системно, тотално - те изгониха децата ни в чужбина, те разрушиха заводите и предприятията ни, те взеха златото ни, те взеха и водата ни, те взеха и земята ни, те убиват нашите майки и бащи подържайки ниски пенсии с цел масово измиране на старците! Останалите в България хора са принудени да взимат непосилни кредити с висока лихва. Всеки взел такъв кредит се превръща в роб на банките. Безработицата се увеличава, престъпността расте, бедността се увеличава, здравеопазването е в колапс, половината деца в училище не знаят кои са Левски и Ботев. Достигнахме дъното и дълбаем за да стигнем ада!
Това ли искахте ??? Това ли е прехвалената демокрация, която ни превръща в роби на системата. Искахте ли да бъдете в системна криза 24 години, искахте ли хаоса, който ЕС и демократите създадоха за да бъдете смазани и унижени. Нашата родина е поробена от ниско морални и високо интилигентни престъпници намиращи се на високите етажи на властта, както в България така и в целия ЕС ! 
   Бачкайте, Бачкайте за да ги правите богати! Има ли смисъл да храните тези, които ни убиват? Платихте ли си данъците, за да може да се финансира продължаващият геноцид срещу народа? Спите ли, спокойни за бъдещето си? Докога ще се самозалъгвате, че нещо ще се промени от самосебе си? Докога ще бъдете роби ???   Те превърнаха живота ни в ад, докога ще ги търпите ??? Протестите не водят до никакви резултати (особено, с исканя за "нови избори"!? Г.С.), ето защо всички ние имаме право - едно последно право на бунт, на тотален бунт срещу системата. Барикадирайте всички улици , нека си върнем България! Само бунта и тяхното унищожение може да спаси България!  Нека си върнем България !

(Григор Симов: Всеки въоръжен или анархистичен бунт е предварително обречен! Даже, точно това е и целта на изкуствено предизвикваните размирици: "грандиозно световно социално сътресение", и Трета Световна Война, след невижданото изтребление и шокиращя повсеместен ужасен терор! И тогава, същите, които с умишлената си политика са ви принудили да се вдигнете на взаимо-унищожителни протести, ще ви предложат тържествено, че са "открили" човек - гений, който ако го изберете за световен президент или световен цар, ще донесе "мир", "ред" и "справедливост", и даже ще бъде представян, и сам ще се представя, за очаквания от християните - Христос!!!  Или, както пише в едно пророчество на православен монах: "Чуете ли, че в целия свят се гласува за един мъж, знайте, че това е той - антихрост!  Затова не участвайте в тези избори!"
Протестирайте, показвайте и доказвайте несъгласието си, но преди всичко се информирайте - за истинското лице на света, в който живеем.  Защото почти нищо от това, което знаем, или - което са ни внушили в училище и от медиите им, не е иситна. А даже е точно обратното.  Демокрацията е безимотност, безпаричие, безправие и феодализъм; мирът е война, освобождението е заробване, просветата е затъмнение, свободата е прикрито робство!! 
Затова, след всяка политическа промяна, след всякое "освобождение", след всяка революция, и след всеки нови избори, става и ще става все по зле, защото сценарият е такъв. И не само за България, но за целия свят, въпреки привидното разнообразие на политически системи, и въпреки огромните разлики в стандарта на живот, който стандарт, впрочеем, се поддържа изкуствено, за всяка страна, на точно определен коефициент - бедност!!  Та затова, и "гъза да си скъсате от работа", стандарта на живот в България няма да се промени към по-добро!
И ако след тези думи не виждате никаква надежда, прочетете и следното мое заключение, от книгата ми "Срещу течението":


Поради всичко това, модерната западна цивилизация и културата ъ, имат толкова общо с християнството и с човешките добродетели, колкото общо има между Света гора и Холивуд (имената им значат едно и също, но същността им е коренно птотивоположна!).

Още от времето на т.н. ренесанс, могъща сатанинска сила владее и манипулира Европа, и води народите, от едно разочарование към друго. И както самите ционистки старейшини се изразяват: – когато напълно подчинят света, царството им щяло да се отличава с деспотизъм във фантастични мащаби.

Нечествите сили маскират своите античовешки и антидуховни цели с добре звучащи лозунги: свобода, братство, равенство, просветителство, хуманизъм, наука, култура, възраждане, прогрес, либерализъм и много, много други. Но това са само кухи фрази, зад които се преследва и върши точно обратното!

Така, както изкуствената стръв – блеснб, е лъскава и привлекателна, такива са и измамните учения на слугите на нечестивите сили – масоните и комунистите. И едните, и другите изпълняват волята на своите злонамерени създатели и господари. А те са могъща сатанинска сила, чиито цели и средства олицетворяват абсолютното зло и напълно се покриват с определението за дявола или нечестивата сила в религиозните учения!

А на нечестивите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро; търсим и разпространяваме истината; сдружаваме се и се организираме; отстояваме поне елементарната нравственост и морал; вярваме в доброто и не мразим никого!

За всичко останало “Господ ще промисли”, и е промислил, защото Самият Христос е казал: "Търсете Божието царство и неговата правда, и всичко останало ще ви се придаде".

                                                                                    Амин!

Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 13598099
Постинги: 25702
Коментари: 5865
Гласове: 6264
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031