Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2013 21:02 - РИБАТА МИРИШЕ ОТ КЪМ ГЛАВАТА Автор: kostas
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 832 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.08.2013 21:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

    И не смесвайте истината с лъжата,     И не скривайте истината, когато /я/ знаете.     Корана, Сура 2. Ал-Бакара     "Аз израснах сред мюсюлмани, всеки ден чувах молитвите в джамията, живеехме в мир и разбирателство. В историята на България аз съм първият президент, който присъства на подобна благотворителна вечеря. И подкрепям всички действия в името на мира. Аз съм първият български президент, който посети Главното мюфтийство в София, там пих турски чай за пръв път, а турската култура не ми е чужда" – продължил изявлението си Плевнелиев.

image

"Ето защо толкова съм горд да бъда тук с вас тази вечер.
Не е ли чувал Плевнелиев за Сюлейман Демирал или Тургут Йозал?


На митинги Сюлейман Демирел призовава "Войската да тръгне към София!" - друг въпрос е, че това не се случва. Друг турски политик, Тургут Йозал, в бежанския лагер в Гебзе нарича българите "свине".
Има афоризъм, който гласи "Историята се пише от победителите", но граждански дълг на всеки, най-вече на историците, е да са безпристрастни и да пресъздават историята такава, каквато е. А правото на тълкуване е на всеки човек. Важното е фактите да са истински, безпристрастни и такива, каквито са.

"Никога България", "Кръвта за Турция си давам" и "Да живее Турция" - за тези надписи по училищни чинове и стени на 21 януари 1991 бе предупреден президентът на Република България, Желю Желев български граждани от Якоруда предупредиха Желев.

image
Безгръбначен васал
Атидже Османова /магазинерка/: "Аз лично ще отрежа главата на Гълабина Досева." Сабия Кьорова /работничка/ на Цана Кундева: "Три каурски семейства сте в махалата, ще ви смирим за половин час" и още: "За три часа ще ви изколим всички кауре в Якоруда." Ще продължа да цитирам извадките от документа, без имената на тези, които заплашват: "Твоят син Атанас ще бъде заклан", "Ще заколим и тебе и твоя син, дето учи децата, че са българи", "Ще ви запаля бараката", ученик от 4-ти клас Ю. Д. И. пък казва: "Като дойде тука Турция, ще ви колиме като в Батак". Пенсионерът Йордан Минев получава заплаха по телефона си: "Мюсюлманската секция ти е издала смъртна присъда. Сутринта ще ти изкопаем гроба", и т. н., и т. н. В края на 1992 г. се събират достатъчно тревожни сигнали за обстановката в районите с население, което има смесено вероизповедание. Избрана е Анкетна комисия в парламента, която да проучи истинността на сигналите "За турцизиране на българското население в Софийска област". За първи път е формулирано и явлението за нов възродителен процес, но вече в обратна посока. Този Доклад беше внесен в парламента и прибран, по-точно скрит и никога не бе разгледан! "Ето защо толкова съм горд да бъда тук с вас тази вечер. Горд съм да бъда първият български президент, който отиде вкъщи на гости на български изселници, семейство, в Истанбул и, уважаеми заместник-министър-председател, благодаря и на вас, че те намериха своята втора родина и се чувстват прекрасно там", казва обединителят на българската нация. Как така Росен Плевнелиев "забрави" какво дължи Турция на тракийските бежанци според Ангорския договор? Забрави го и бившият премиер Бойко Борисов когато беше на гости на Ердоган. Плевнелиев продължава "традицията" на родоотстъпничество прокарана от настойника му Борисов! Колко родини има човек, другарю Плевнелиев? Чували сме за първа жена,в тора жена и прочие, което разрешава исляма, но за първа родина и втора родина - не бяхме чували! Или ако погледнем в историята си - излиза, че втората родина е заробила първата родина пет века?! Някой плаче за сюнет...
      /За по-ясно оттук нататък ще наричаме така нареченият президент, гражданинът Асенов, за да не се хвърля сянка на уважаваната институция на държавния глава.-бел. Л. М./.
„Важно е всеки да носи отговорност за това, което е казал, и за действията си” – заяви роденият в Гоце Делчев Росен Асенов.
Изключителен скандал е, че така нареченият президент не смята за необходимо да обясни от какви доходи е спестил пари за петте си къщи. За сведение, ще допълня, че във Франция, за да получи някой право на строеж се прави проверка на парите за бъдещото строителство, проверяват се платените данъци и чак тогава се дава разрешение! В България всеки доход се облага със здравни осигуровки, освен другите данъци – въпросът ми е какви здравни осигуровки е внесъл Росен Асенов върху сумите за строежа на четирите си къщи в България? Информацията за това не е конфиденциална! Скандал е как и на какво основание Росен Асенов си построи къща на морския бряг – изключителна държавна територия?! Скандал е, на какво основание Асенов заведе в Лондон сина си, и на какво основание охарчи държавни пари за неговия престой в най-скъпия хотел там. Изключителен скандал е, че Росен Асенов си въобразява, че може да се измъкне сух от органите на прокуратурата и да продължи да ни води за носа с петте си къщи и шестцифрени суми в две големи банки – в България и в Австрия.


ДА СЕ ЗНАЕ И ПОМНИ

Година 1877, месец юли - РЕДОВНАТА ТУРСКА ВОЙСКА извършва геноцид над българите в Стара Загора – 15000 наши сънародници изклани, одирани живи, печени на кол, разпъвани на кръст и приковавани. На бременни са разпаряни коремите и са вадени неродените деца. Само в църквата „Св. Троица“ са избити над 2500 българи. Изколват и събралите се в „Св. Богородица“ и „Св. Николай“. Храмовете са обстрелвани с артилерия и изгорени. Над 10000 жени и деца са отведени като роби в Турция…


По -lubamanolova.info

СПОМЕНАХ ПРОКУРАТУРАТА !?!?

image

Едно от най-наглите документни престъпления в историята на българския съд е свързано  със
Сотир Цацоров шеф на асеновградския съд разпорежда заличаване на следите от започналото бракоразводно дело на П.Стоянов . За 2 нощи книгата с номерата на бракоразводните дела е преписана наново и следите са заличени от служителите. За благодарност за добре свършената работа Сотир Цацаров е назначен впоследствие за шеф на пловдивския съд.
 
"Сльнце Ориент" е Пловдивската масонска ложа,начело с най големият активист на червените и собственик на Пловдивския панаир--Георги Гергов-шеф на ложата,ето и някои членове : Евгени Желев-бивш здравен министьр:Джевдет Чакьров-бивш мин. на екологията:Слави Трифонов:Сотир Цацаров-председател на Пловд.окрьжен сьд:Росен Димитров-апелативен прокурор:Андрей Атанасов-окрьжен прокурор:Тодор Петков-бивш губернатор на Пловд.област:Георги Петьрнейчев-бивш мин. натранспорта:,а сьщо и кметовете на Пазарджик,Кьрджали,Хасково,в компанията на местните прокурори и сьдии::бивши шефове на Свиленградската митница и прочие...

Гоце-Гергов-Цацаров-Цветанов... масонски афери и прикриване на престъпления
от нета
 
СПОМЕНАХ МАСОНИ

  Циониста иска да ни въвлече във война...Още един национален предател, скрил се някъде след извършените от него предателства и престъпления, се появи отново на сцената.Защо той не отиде да се бие в Сирия,а иска да изпрати българските момчета,които той априорно определи като пушечно месо,когато ревеше от умиление,че България е приета за член на НАТО.Този човек е нарушил конституцията и трабва да носи наказателна отговрност.   image
НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС Глава четиринадесета.
ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО
Раздел I.
Престъпления против мира Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години. Чл. 408. Който пряко или косвено, чрез печат, слово, радио или по друг начин се стреми да предизвика въоръжено нападение от една държава върху друга, се наказва за подстрекателство към война с лишаване от свобода от три до десет години. Чл. 409. (Изм. – ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който планира, подготвя или води агресивна война, се наказва с лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години или с доживотен затвор без замяна.”    



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705362
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031