Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2013 21:53 - Обама - изборът на Ротшилд Автор: fascindoo
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1148 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Обама - изборът на Ротшилд  
по Хенри Makoу:

"За много други президенти се говори, че имат еврейска кръв: Теодор Рузвелт, Франклин Рузвелт, Хари Соломон Труман, Айзенхауер, Джонсън и Бушови (Джордж Буш-старши и Джордж Уокър Буш-младши) - затова назовавам само няколко. Така че не е изненадващо да прочетете в Wikipedia, че Стенли Дънхам (Stanley Armour Dunham), като един смирен продавач на мебели от Канзас е бил свързан с шест президенти на САЩ.
Далечни братовчеди
на Стенли Дънхам включват шест американски президенти: Джеймс Мадисън, Хари С. Труман, Линдън Джонсън, Джими Картър, Джордж Буш-старши и Джордж У. Буш, а през общ прародител, Maрийн Дювал, ... Стенли Дънам е свързан с бившия вице-президент Дик Чейни (осми братовчед). Чрез друг общ прародител, Ханс Gutknecht, ... Стенли Дънам е четвърти братовчед на президента Хари Соломон Труман."


image
Стенли Дънхем е дядото по мйчина линия на Обама. За разлика от съпруга си, Мадлин Пейн Дънхам, която не е еврейка и тя не е свързана с нито един президент. 

image

Късна снимка на бабата и дядото с Обама като "юноша блед".

image
Майката Ан Стенли Дънхъм  с малкия Обама



"Интересът ми към миналото на Обама бе събудено от новото DVD на Tикс Марс за Барак Обама, наречено "Избор на Ротшилд ". Това DVD показва убедително, че ролята на Барак Обама е да се придвижва Америка към един Еврейски Световния Ред (Jew World Order). Всеки, който желае да разбере "антисемитизма" няма нужда да отива по-далеч от това видео, което аз препоръчвам да се глада както от евреи, така  и не-евреи. Това е позор, че в Америка подобни неща са произведени само една шепа смели и ефективни защитници като Tикс Марс.

image

Въпреки, че евреите съставляват не повече от 2,5% от населението на САЩ, Марс показва как евреите (и Израел) доминират в бизнеса и правителството, да не говорим за забавления, кино и шоу, в ущърб на американците. От 2007 г. кредитната криза е описвана  направо като кражба на пари от американския данъкоплатец чрез еврейските банкери. Въпреки, че смятам себе си за добре подкован по този въпрос, видеото съдържа много нова информация. Например, аз не бях наясно, че цялото американско чернокожо лидерство са Prince Hall на масоните като Барак Обама, и следователно, инструменти на банкерите евреи-илюминати."



Нenry Makow , Ph.D.


превод д-р инж. Никола Тодоров, доцент





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19796203
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930