Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2013 21:01 - Имунната система на нацията се активира; всички българи в един юмрук!.... Автор: doktora757
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 3141 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 01.11.2013 20:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Имунната система на нацията се активира; всички българи в един юмрук!....  
image
                            

  В А Ж Н О! З А Н Е З А Б А В Н О Р А З П Р О С Т Р А Н Е Н И Е!

КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ВОЕНЕН СЪЮЗ, Българско Народно Опълчение „Шипка“
Днес 29. 10. 2013 година, беше проведено извънредно общо събрание на щаба на Военният съюз съвместно с БНО Шипка и ръководството на Комитета за Национално Спасение „Васил Левски“. Същото се проведе заради пародийния парламентарен фарс с „уж удължаването на мораториума за продажбата на свещена Българска земя /вместо Закон за тотална забрана за продажбата на такава - както е в Англия/ и започнала в страната студентска стачка и окупация някои университети!
Решението на Комитета, Военният съюз и Българско Народно опълчение "Шипка" е категорично:
Подкрепяме и ще настояваме за ускореното приемане на Закон за забрана продажбата на българска земя, на чужденци /както от ЕС така и извън него/. В Англия която има огромно влияние върху общата европейска политика всеки опит за продажба на земя се третира като престъпление против сигурността на страната и се наказва дори по жестоко отколкото опита за измяна на короната и националните и интереси.
По отношение на студентската стачка, както и на всички други протести /за земята, за златото, за затваряне на южната граница и т.н./ в страната, започнали веднага след предварително опорочените от ръководството на ГЕРБ и останалите партии на статуквото парламентарни избори заявяваме:
Подкрепяме справедливите искания на всеки български гражданин и студент за прекратяване на финансово икономическата и военно политическа окупация на страната от външни сили и техните местни слуги и агенти на влияние /в лицето на узурпиралите с лъжливи обещания и подлост властта и парламента в страната ръководни партийни престъпници/.
Настояваме за:
- отмяна на всички промени в Конституцията на България внесени след нейното приемане, под чуждестранен диктат и по указания на чуждестранни посолства и съветници с мълчаливата подкрепа на български народни представители по указания на техните престъпно продажни партийни ръководства.
- за незабавно прекратяване на договорите за разполагане на чужди войски /САЩ, Израел/ на територията на страната, закриването на всички чужди военни бази и напускане на техният военен персонал. /Базите да бъдат предадени в пълна изправност на представители на ГЩ на армията и граждански комитети формирани от местните граждани в регионите на тяхното базиране. /
- за незабавното изплащане от САЩ на всички ремонтно възстановителни и строителни дейности извършени на територията на тези военни бази от български фирми и изпълнители.
- обявяването за нелегитимни на всички договори за приватизация и продажба или ликвидиране на стратегическите предприятия, отрасли, национални богатства, финансова система, компоненти на системата за Национална сигурност /ВПК, хранителна, лека, фармацевтична и нефтохимическа индустрия, комуникации, транспорт/, Държавен резерв и природни ресурси собственост на българският народ, извършени без предварителното и категорично заявено съгласие на Върховният Суверен – народа на България.
За незабавното връщане собствеността и държавният контрол над Българска Народна банка и връщане в страната на златният резерв на БНБ, изнесен незаконно в чужбина по указания на Иван Костов .
- за незабавното връщане в държавната хазна на всички кредити отпуснати от червената партийна олигархия на назначените от тях олигарси и бизнесмени в началото на 90 години в тяхната реална а не инфлационна стойност.
- незабавното привличане под наказателна отговорност на ръководствата на всички партии участвали със свои представители, действия или престъпно бездействие в управлението и парламента на страната, през последните 25 години, на всички висши държавни чиновници и партийни величия участвали в изпълнение на плана Ран – Ът и във всички процеси по разграбването и разпродажбата на националните богатства, промишлени и финансови активи и природни ресурси на България.
- за незабавното спиране и връщане на милиардите държавни субсидии отпускани на отделните политически партии. Същите да бъдат върнати за лична сметка само на партийните ръководства тъй като са увеличавани и получавани без изричното предварително заявено съгласие на Върховният Суверен - т.е. НАРОДА. Редовите партийни членове нямат никакви задължения за връщане на субсидиите защото те са били използвани само в интерес на ръководствата на отделните партии, но не и от техните членове.
- за анулиране на всички международни договори налагащи каквито и да е било ограничения или чуждестранен външен контрол над националната сигурност, независимост, суверенитет, териториална цялост, въоръжените сили, външна и вътрешна политика на страната и над нейните финансово икономически ресурси.
- Анулирането на всички договори за членство на страната в каквито и да е било военно политически блокове и съюзи и финансови структури и обявяването на пълна независимост на България.
- за пълно и подробно разследване дейността на всички правителства, президенти и министри на отбраната на България през тези 25 години умишлено довели до развала и унищожението на Българската Народна Армия и лишаване на страната от всякакви възможности за отбрана, гарантиране на националната сигурност, независимост, суверенитет и териториалната и цялост.
В периода от 1989 -2013 година беше извършено страшно престъпление против българската държавност и народ изразяващо се в ИЗМЯНА НА ВИСШЕТО ВОЕННО ПОЛИТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО НА СТРАНАТА и народните представители и целенасочено унищожение на Въоръжените ни сили, разузнавателни управления и на системата за тяхното оперативно управление. Всичко това се извършваше пред погледа и с прякото участие и сътрудничество на всеки един президент и поредно колониално правителство, при това само в изгода на чужди национални интереси!
Подкрепяме всяка промяна на съществуващият днес престъпен финансово икономически и социално политически модел за окупация и управление на Българската държава наложен ни от враждебни към народа на България външни сили и за незабавното връщане на цялата власт и ресурси под контрола и прякото управление на народа. Заявяваме категорично нашето мнение, че престъпната дейност на отделните партийни ръководства няма как да се прекрати само с Оставка и Незабавни нови избори! Същата може да бъде прекратена само при тотално премахване на изкуственно наложеният ни социално политически и финансово икономически модел на управление и разграбване на нашето ОТЕЧЕСТВО и замяната му със системата за власт на народа и пряка демокрация - НАРОДОВЛАСТИЕ!
НЕ НАЙ АЛЧНИТЕ, КРАДЛИВИ И КРЕСЛИВИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ А НАЙ УМНИТЕ, РОДОЛЮБИВИ, ПОЧТЕННИ И ДОСТОЙНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ТРЯБВА ДА ЗАЕМАТ ВСИЧКИ ПОСТОВЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ И НОВО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА СТРАНАТА!
Докато ръководствата на всички политически партии в парламента, в поредното правителство или в опозиция работят само в интерес на чужди държави, собствените си джобове и олигарсите а не на народа, няма как и за какво да се преговаря със тях!
Условията издигани от някои протестиращи студенти и граждани само за: - ОСТАВКА на правителството и парламента и бързи ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ- няма да постигнат нищо добро и полезно защото ще съхранят /с малки промени/ СЕГАШНОТО ПРЕСТЪПНО ПАРТИЙНО СТАТУКВО/ или ще върнат властта на триумвирата от Цветанов, Борисов и Костов.

ПОРАДИ ТОВА ЗАЯВАВАМЕ: Задължителни , но не ДОСТАТЪЧНИ НАЧАЛНИ УСЛОВИЯ за каквито и да е било бъдещи МИРНИ - преговори, разговори и срещи се явява:
А. Неутрализиране на цялата класа от продажните партийни елити и алчни олигарси заграбили всички НАШИ стратегическите отрасли, предприятия, банки, естественни монополи и природни ресурси и изсмукващи и изнасящи в чужбина всички финансови и природни ресурси принадлежащи на народа на България!
Б. Обявяване на всички приватизационни сделки извършени през последните 25 години за НЕЛЕГИТИМНИ, защото са извършени без категоричното и предварително изразено съгласие на българският народ.
В. Пълно и безусловно одържавяване на всички природни богатства, стратегически отрасли, предприятия, банки и естествени монополи без всякаква компенсация за заграбилите ги /срещу тлъсти комисионни и без съгласието на Върховният Суверен, местни и чужди престъпници!
Г. Всички суровини- нефт, газ, въглища, черни и цветни метали, руди, дървени материали и други задължително да се продават в чужбина само като крайни продукти и изделия /предварително преработени в България/ а не като суровини при това само и единствено под изключително строгият контрол на Българската държава и държавни организации ръководени само от българи.
Цялата печалба от добива, преработката и продажбата на полезни изкопаеми и други природни ресурси добивани в България принадлежи по справедливост и право само и единствено на народа, а не на стотината местни и чужди частни бизнесмени заграбили с подкупи и корупция ресурсите на нашата родина и трупащи милиарди на гърба народа.
Печалбата от продажбата на такива принадлежи единствено и само на народа. Поради това всичко придобито от тези политически и криминални престъпници които окрадоха и разпродадоха държавата трябва да бъде конфискувано върната незабавно /дори ако се наложи със силата на закона и оръжието/ в народната хазна на освободената и възродена от всички НАС - Българска държава.
Тази печалба както и финансовите ресурси на БНБ не могат да предоставят на други държави, финансови институции и банки в чужбина, нито да се влагат за стабилизирането на крадливи чуждестранни банки, банкери и правителства.
Всяко действие на Временното правителство и депутати РАЗЛИЧНО ОТ ПОСОЧЕНИТЕ, ЩЕ СЕ СЧИТА ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и престъпно насочено в интерес само на чуждите спец служби, държави и престъпници. Де юре и Де факто то ще бъде антинародно, защото работи против националните идеали и интереси на ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН- т.е. народа на България.
Неизпълнението на тези задължителни /но не окончателни/ условия прави невъзможно какъвто и да е било диалог или преговори от страна на верните на своят народ, клетва и воински дълг офицери, сержанти и войници от Българската армия и служители от МВР с който и да е било представител на тази колониална администрация, олигархична власт, парламент и на назначените от тях олигарси и „едри бизнесмени“.
НИЕ СМЕ СЕ КЛЕЛИ САМО ПРЕД БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ, НАРОДА И ОТЕЧЕСТВОТО, а не пред продажните партийни елити и излъчваните от тях престъпни правителства.
Изменниците на КЛЕТВАТА - не могат да считат себе си за БЪЛГАРСКИ офицери и сержанти независимо от броя и големината на звездите по техните пагони получени за поредното предателство и национална измяна! Те са просто изменници, вражески агенти и чужди слуги и шпиони облечени в български униформи, служещи на поредното началство, продажно правителство и чужди интереси, но не и на народа и нашето мило ОТЕЧЕСТВО – пред които всички НИЕ, СЕ ЗАКЛЕХМЕ!
Именно благодарение на неколцината изменници в генералски униформи в началото на 90 не беше предотвратена държавната измяна на продажната част от елита на БКП съюзила се с чуждите спецслужби, разрушението и разпродажбата на Отечеството от внедрените във висшите органи на държавната власт и партийният елит, агенти на ЦРУ, МОСАД и КГБ. Поради тяхната измяна и алчност за власт и пари не предотвратихме нито управлението на сатаната Луканов и наследилите го подли престъпници, нито последвалото унищожение на Българската армия, държава и разузнавателни служби.
Български офицери, сержанти, войници! Служители на МВР, НСС и НСО. Погледнете вашите задължения и дълг записани в краят на военната книжка на всеки от Вас и си спомнете текста на клетвата
Всички НИЕ сме се клели и сме длъжни да служим само и единствено на своят народ и Отечество! Всяка друга, днешна власт /особено партийна такава/ Е ПРЕСТЪПНА И НЕЛЕГИТИМНА! Не се превръщайте в съучастници на враговете и разрушителите на своето Отечество и на убийците на бъдещето на Вашите деца! На тези които с измама и само за няколко години от достойни и горди мъже ВИ превърнаха във вечни икономически роби! Можем само за броени часове да върнем СВОБОДАТА И РЕСУРСИТЕ НА НАРОДА - дори без един единствен изстрел или автоматен откос. Достатъчно е само едно - да спрете най после да изпълнявате заповедите на който и да е било представител на окупационната колониална администрация и партийните елити тъй като те са престъпници и да започнете да служите само и единствено на своят народ. ИМЕННО НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ /тези бедни, често безработни и гладни български граждани ваши сестри и братя, а не престъпните партийни върхушки и продажни правителства/ ВИ осигурява, униформите, оборудването, ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ!
СПРЕТЕ ДА ХЛЕНЧИТЕ И ДА ПЪЛЗИТЕ ПОКОРНО пред тези позорни изменници и национални предатели! Те не заслужават дори храчките, на Вашето презрение
Денят на развръзката все повече наближава. ВСИЧКО ЩЕ СЕ РЕШИ МНОГО БЪРЗО И ….СКОРО! Живеем в една нова и жестока епоха в която всичко ще се реши със воля, дух, стомана и кръв. Или Вие тях или те ВАС, децата Ви и БЪЛГАРИЯ! Всички трябва да действате обединени заедно, синхронно и дисциплинирано като истинска армия ако искате скоро да сте изцяло свободни.
Бъдете готови за ДЕНЯТ… когато ще чуете ГОРДИЯТ БЪЛГАРСКИ ХИМН…..
ДЕНЯТ в които ще се изправим ВСИЧКИ ЗАЕДНО за да извоюваме своята и на народа си свобода или да прекрачим с гордост прага на ......БЕЗСМЪРТИЕТО!
Славни български офицери, сержанти и войници, служители на МВР! САМО НАРОДА СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС– ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ!
И ИЗПЪЛНЕТЕ СВОЯТА ВОИНСКА КЛЕТВА И ДЪЛГ КЪМ ТОЗИ МНОГОСТРАДАЛЕН НАРОД И СВОЕТО ВЕЛИКО ОТЕЧЕСТВОТО!
Всеки които е наистина достоен и готов за реални дела да се свърже със щаба!
РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!
нач. щаб подп. Валтер
за контакти с щаба:
BGMilitaryUnion@gmail.com
BNOShipka@gmail.com
VDVSpecnaz@gmail.com
скайп логин – ValterSpecnaz
ПП. „ВСЕКИ ЧЛЕН НА КОЯТО И ДА Е БИЛО ПАРТИЯ Е ВРАГ НА НАРОДА И СЪУЧАСТНИК В УНИЩОЖЕНИЕТО И РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, защото със своето членство и мълчалива подкрепа помага на крадливите партийни елити спокойно да разграбват, разпродават и унищожават неговата ВЕЛИКА РОДИНА! Помага на убийците на собствените си деца, народ и семейство!

image



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. mileidi46 - !!!
01.11.2013 01:20
НЯКОЙ МИ Е ПРОЧЕЛ МИСЛИТЕ!!
ТОВА АКО СТАНЕ,БЪЛГАРИЯ Е СПАСЕНА!!!
цитирай
2. socialismus - Страшничко
01.11.2013 07:34
Някакъв чилийски дух витае. Не съм олигарх, но съм привърженик на БСП. Смятам, че на авторите няма да е достатъчно "Неутрализиране на цялата класа от продажните партийни елити и алчни олигарси", а ще карат наред. Не одобрявам.
цитирай
3. nikikm - socialismus - Страшничко
01.11.2013 19:18
СТРАШНОТО Е СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА "ХОРА",КАТО ВАС,ГОСПОДИНЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703219
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031