Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2013 19:49 - Известни примери за двойна-USA игра в снимки Автор: zahariada
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 731 Коментари: 0 Гласове:
0



Известни примери за двойна-USA игра в снимки   Известни примери за двойна-USA игра в снимки



САЩ са известни склонност да играе двойна игра с лидерите на други страни чрез финансиране на двете страни по сделката , а след това дъмпинг лидер в края на преждевременно гроба.

Случаят с президента Асад ще бъде не прави изключение , когато САЩ военна машина набира ускорение преди следващата мисия до разрушаването и възстановяването. Ако сте комарджия , сега е добър момент да се инвестира в ценности като влезете станция Halliburton , Boeing , както и на военно- промишлени предприятия .

Ето няколко случаи, в които чужди лидери попаднат в капана по време на смъртоносна игра на котка и мишка .

 

image

1) Джон Кери вечеря с президента Асад, чието убийство е планирано за близкото бъдеще.

image

 

2 ) Доналд Ръмсфелд помага на приятеля си Садам Хюсеин да придобиват химически оръжия . По време на посещението си 19-20 декември 1983 г. специалният пратеник на Белия дом в Близкия изток , Доналд Ръмсфелд се ръкува с иракския диктатор Саддам Хюсеин.

През март 24-ия Ръмсфелд ще посети отново в Близкия изток , до деня , когато САЩ беше да публикува доклад за прилагането на иракската горчица и нервнопаралитичен газ срещу иранските войски . Двадесет и девети март в Багдад The New York Times съобщава : " Американските дипломати са заявили, че са доволни от отношенията между Ирак и САЩ и даде глас на предположението, че нормални дипломатически отношения са възстановени в действителност . "

 

image

3) Збигнев Бжежински се стреми да се сприятеля с бъдещето агент на ЦРУ Осама бин Ладен.

image

4) Обама е отделило 400 000 долара, за да е враг на Америка Кадафи, който година по-късно, той е брутално убит.

image

 

5 ) Известният Ал Кайда лидер Ануар ал Аулаки , че на вечеря в Пентагона показва своята цялост , но е бил разрушен в смъртоносна игра на котка и мишка . Според канал Fox News , като първи в списъка на ЦРУ улавяне или убиване , няколко месеца след атентатите от 11 септември Ануар ал Аулаки е бил поканен на Пентагона за превозвачи обяд С на висши военни звания .

В секретни документи , получени Fox News , включително интервю с ФБР , който се проведе след клането във Форт Худ през ноември на 2009 г., така че доставката Аулаки бе част от Пентагона пропагандната война, за мюсюлманите , които участват непосредствено след атаките .

Въпросът потулване служител на Министерството на отбраната, който заяви, че подпомага в организацията на срещата , след като станал свидетел на речта Аулаки в Александрия .

Според документа , на работника или служителя " е присъствал по време на речта , както и че е късно , тя казва, че имамът е направила впечатление на нея. Той изруга на Ал Кайда и терористични атаки . По време на речта е " има в начина, по който членовете на публиката , но ударът му не издържа ."




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696784
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031