Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2013 23:55 - РЕЖИСЬОРИТЕ НА ДНЕШНИЯ СПЕКТАКЪЛ - четвърта част! РИМЕЙК
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 897 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
РЕЖИСЬОРИТЕ НА ДНЕШНИЯ СПЕКТАКЪЛ - четвърта част! РИМЕЙК   image
Безотговорност и безнаказаност се внушават нарочно и ЗА, И ЧРЕЗ мобилните комуникации, и филмите, които правят това са като курсове за различните видове престъпност. Който не знаеше как става вече се научи...!!!!  И престъпността ще расте все повече! Има ли вече филм, който да не ти доказва, че да ходиш на работа е занимание за будали??!  "Умният" и "способният"се зарежда с пари като ограби приятел, магазин, или банка, а после ЗАДЪЛЖИТЕЛНО успява да надхитри "тъпите"ченгета и да избяга....и...ГОТОВО!!!! Какво ще се трепеш цял ден за няколко мизерни долара надница..!!!!.... Просто трябва да направиш като във филма... жалко..!
 И ТАКА СИСТЕМАТА ПЪРВО УНИЩОЖАВА ДОВЕРИЕТО НА ЧОВЕК КЪМ ЧОВЕКА, ПОСЛЕ НАСАЖДА И НАТРАПВА ВОЙНА МЕЖДУ ПОЛОВЕТЕ, ПОСЛЕ ПРЕВРЪЩА ДЕЦАТА В ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕ ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗЛИЧАВАТ ДОБРО ОТ ЗЛО И СТАВАТ ЛИЦЕМЕРИ И ПРЕДАТЕЛИ, ПОСЛЕ Е ЛЕСНО ДА СЕ ПОДСТРЕКАВАТ (вече порасналите) към започване на всякакви РАСОВИ ИЛИ РЕЛИГИОЗНИ ВОЙНИ, ПОСЛЕ ПОД ПРЕДЛОГ, ЧЕ Е НУЖНА "ЗДРАВА РЪКА",  ВОЕННИТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ КОНТРОЛА В РЪЦЕТЕ СИ, ЩЕ УСТАНОВЯТ военен режим, И ЩЕ ПОСЛЕДВА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ХОРА И ТЕРИТОРИИ, ПЪРВО С ОБИКНОВЕНО ОРЪЖИЕ, А ПО-КЪСНО С - Я Д Р Е Н О !!!!!! А НАКРАЯ ТАЗИ ЗАРАЗЕНА И БОЛНА ПЛАНЕТА ЩЕ БЪДЕ ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНА И ЩЕ ЗАПОЧНЕМ развитието си стартирайки отново от търкането на две сухи клечки една в друга, за да си запалим огън....(!)...!!! Това ни чака, ако продължаваме както досега, и затова НЕ МОЖЕМ ДА СТОИМ със скръстени ръце и ДА ЧАКАМЕ ЧУДО ДА ПРОМЕНЯТ смъртоносните правила НА БИЗНЕСА. Във всички държави, които ТОЙ Е УСПЯЛ ДА ЗАРАЗИ резултата е един и същ - външен блясък, лукс, преуспяване за сметка на тоталното унищожаване на духа и сърцето, установяване на анти човешки отношения и връщане назад към грубата сила. Приканваме те да се присъединиш към нас, ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИМ с общи усилия ТОВА ДА НЕ СТАНЕ И ТУК. Важно е да осъзнаеш КОЛКО Е ВАЖНО привличането на всеки достоен, честен, чист човек, УСТОЯЛ на непрекъснатите опити на медиите така да го дезориентират, че ДА НЕ ЗНАЕ ДАЖЕ КЪДЕ Е север и къде е юг, човек, който ИСКА И МОЖЕ ДА ВОДИ ВОЙНА срещу системата, СРЕЩУ НЕВИННОТО НЕЗАБЕЛЕЖИМО УНИЩОЖАВАНЕ НА СЪРЦЕТО И ДУШАТА И ПОДМЯНАТА ИМ С БЕЗМИЛОСТНИТЕ ПРАВИЛА НА БИЗНЕСА И ВЛАСТТА!


ПОМНИ (!) - СИСТЕМАТА ВКЛЮЧВА НЕ САМО ДЪРЖАВНИ И МЕЖДУНАРОДНИ отношения, А ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ УСТАНОВЕНИ МЕЖДУ ХОРАТА като последица ОТ МНОГО ДОБРЕ ПРЕЦЕНЕНИ И ПОДБРАНИ КРИТЕРИИ И СТОЙНОСТИ, НАЛОЖЕНИ С и ОТ ДЕВИЗА: ”ПАРИ И ВЛАСТ НЕЗАВИСИМО ПО КАКЪВ НАЧИН И С КАКВИ СРЕДСТВА!”.….НО АКО ТЯ БЪДЕ ОСТАВЕНА ДА ВЪЗПРОИЗВЕЖДА И ПОРАЖДА САМО ПРЕСТЪПНОСТ И ПАРИ ЦЕНАТА ЩЕ ПЛАТИМ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ!!!
Какво можеш да направиш ТИ конкретно със собствени сили за да спреш злото?...Ето какво: 1)Разбери, че всичко ТОВА ЗАСЯГА И ТЕБЕ и ОСЪЗНАЙ СОБСТВЕНИЯ СИ ПРИНОС.
2) Осъзнай нуждата да започнеш НЕЗАБАВНО ВОЙНА СРЕЩУ системата(защото тя ежедневно попълва своите редове с нови жертви, излъгани от възможностите за лесни пари). ТАЗИ ВОЙНА НЕ Е ПРИЗИВ КЪМ ТЕРОРИЗЪМ, ГРАБЕЖИ, или НОВИ УБИЙСТВА! НИЕ СМЕ ПРОТИВ ТОВА И СЕ ОПИТВАМЕ ДА ГО СПРЕМ! НИЕ НЕ СМЕ (И НЕ МОЖЕМ ДА ПОСТЪПВАМЕ) КАТО ТЯХ, НИТО да ползваме ТЕХНИТЕ методи и средства. ВОЙНАТА ДА ОСТАНЕШ ЧОВЕК, (която трябва да започнеш ТИ, (както И ВСЕКИ, КОЙТО Е СЪГЛАСЕН С НАС И ПРИНАДЛЕЖИ към лагера на доброто) СЕ ИЗРАЗЯВА В ОТСТОЯВАНЕ НА ЦЕННОТО И СТОЙНОСТНОТО за тебе и за всеки мислещ човек И ОТХВЪРЛЯНЕ НАСИЛА НАТРАПВАНИТЕ "ЦЕННОСТИ" НА АНТИ-КУЛТУРАТА, ЧАЛГАТА, КУЛТА към девиза :"Пари на всяка цена, власт на всяка цена, секс с повод и без повод (и по-точно прекаляването и злоупотребата с него!...)"
3) Помогни за обединяване чрез Интернет на достойните и чисти хора. Ако ти е възможно направи сайт, пействай това тук послание в сайта и пращай на приятели в него, за да четат, да се събуждат, и да се присъединяват към нас. Сайта, по-добре да е анонимен. Той може да е и на друг език (или да пратиш текста на приятели зад граница). Може и с е-мейли...Не като "спам". ТРЯБВА ДА СТАВАМЕ ВСЕ-ПОВЕЧЕ, и когато този процес се задълбочи и станем достатъчно голяма бройка, СИСТЕМАТА ЩЕ СЕ САМОРАЗРУШИ. Тя не може да бъде победена с външни средства. Единствения начин е да се предизвика вътрешен разпад.
4) Помни - новите поколения, които се раждат - НЕ ЗНАЯТ, че системата на ИЗКРИВЕН БИЗНЕС иска ДА УНИЩОЖИ (и унищожава) ВСИЧКО естествено и човешко в тях, да ги направи безчувствени и безмилостни лицемери и предатели, да ги превърне в чудовища без достойнство или ограничения в най-низки страсти, НО ПОСЛЕ ДА ГИ ИЗЦЕДИ до последно в “бизнеса”, и накрая ДА ГИ ЗАХВЪРЛИ в ръцете на психоаналитици и наркопласьори, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМА ДА СА НУЖНИ. Всичко това ще трябва да обясняваш ТИ, в качеството си на родител, (по-голям брат или сестра), и да се опитваш да предпазваш от безотговорност и престъпност детето си, брат си(!)ЕЖЕДНЕВНО!
5) НЕ подценявай и НЕ използвай употребявания от медиите език! ТОЙ Е МНОГО ВАЖЕН ЕЛЕМЕНТ в плана за принизяване и подмяна на критерии и стойности.Използват се грубост, осмиване, изопачаване, жаргон,и това води до отвикването ти да слушаш красивите думи на собствения си език (и намалено ИЛИ ПРЕКРАТЕНО търсене на световна художествена литература, за сметка на "бестселъри" еднодневки), а от друга страна последица е да си подготвен за помията на Запада и да я възприемаш като култура.....И двете последици обаче водят ДО ОГРУБЯВАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ХОРАТА. ТОВА Е П Р Е Ц И З Н О П Р Е Д В И Д Е Н О  И  Д Е Й С Т В А!
6) НЕ СЛЕДВАЙ примерите давани от филмите ЗА ВОЙНА МЕЖДУ ДВАТА ПОЛА! Мъжът и жената могат да бъдат НЕ САМО ВРАГОВЕ!!!!  ДА БЪДАТ ТАКИВА ОБАЧЕ Е ИЗГОДНО ЗА СИСТЕМАТА!!  ТАКА НЯМА ОПАСНОСТ ДА СЕ УСТАНОВИ ДОВЕРИЕ МЕЖДУ ТЯХ, ТЕ ЩЕ БЪДАТ НЕСПОСОБНИ да разговарят помежду си, И ЩЕ БЪДАТ ИДЕАЛНИТЕ КОНСУМАТОРИ, ПРЕОДОЛЯВАЩИ ДЕПРЕСИИ като се тъпчат с хапчета, храна, или алкохол, или като посещават скъпоплатени психоаналитици, или като се развеждат (а тогава удря “часът”на хищниците-адвокати!!!!!), т.е. ЩЕ ХАРЧАТ и това ще носи на системата ПАРИ!! АКО двата пола НЕ СА ВЪВ ВОЙНА ПОМЕЖДУ СИ, ­ целият този БИЗНЕС ще пропадне! ЗАТОВА отношенията на ЛЪЖИ, РЕВНОСТ, ДОРИ ФИЗИЧЕСКА СХВАТКА СЕ ПОДДЪРЖАТ С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА и ОТВСЯКЪДЕ И СЕ   ТИ-РА-ЖИ-РАТ (!)   И ПРОПАГАНДИРАТ КАТО ЕДИНСТВЕНИТЕ УСТАНОВЕНИ И ВЪЗМОЖНИ ОТНОШЕНИЯ, КОИТО ТРЯБВА "И СЕ !!!!..." ПРЕДАВАТ ОТ БАЩА НА СИН И ОТ МАЙКА НА ДЪЩЕРЯ в семейното възпитание. След което тези деца ЦЯЛ ЖИВОТ НЯМА ДА ПОЗНАВАТ ИЗОБЩО НИТО ПРИЯТЕЛСТВОТО, НИТО сътрудничеството, нито уважението към другия...И как да е друго? Откак се помнят те ще са били свидетели единствено и САМО на война!   Рецептите КАК ТОЧНО ДА СЕ РАЗРУШАВАТ контактите и уважението помежду им се дават главно чрез сериали маскирани невинно като "комедии",  от типа на “Отчаяни съпруги”, "Приятели" а и подобните им. Тези примери за поведение се попиват от децата и те започват да ги копират и да стават като тях!!!  Не случайно се спираме толкова на този въпрос - системата се гради а и РАЗЧИТА основно на тези вълчи семейства първо "подготвили" за живота децата си, а после останали безкрайно изненадани от превръщането на външното  "послушното и добро" дете в престъпник или клиент на някоя клиника!



Следва продължение.........


С любезното съдействие на Mihail P.


И със скромното участие на Николай  Николов  Публикувано от Николай Николов



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702417
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031