Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2013 18:44 - Демографски бум на "бежанците" ще ускори превръщането на българите в малцинство
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1104 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 04.12.2013 22:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Демографски бум на "бежанците" ще ускори превръщането на българите в малцинство

Пропагандаторите на заселването старателно избягват темата за очаквания безпрецедентен в историята ни демографски бум на новите заселници. Манипулират ни с внимателно подбрани образи на жени и деца, с цел да предизвикат нашето умиление. Все по-явно става, че рекламната кампания на заселването с чужденци е много мощна и сериозно финансирана, като изключително внимателно се планира как да се обработва общественото мнение, така че да бъде намалено недоволството на хората срещу този процес.

Една трета от пристигащите жени са бременни. Ясно е, че новопристигащите имат традиционно много по-високи нива на раждаемост дори от етноса с най-висока раждаемост  у нас – ромите. В Турция чакат 1 милион сирийци, а безвизово могат да влизат  желаещи от всички мюсюлмански многомилионни страни на  Африка и Азия. Ако турските и българските власти решително не спрат нелегалното преминаване на границата, в близките 1- 2 годни у нас се очаква да нахлуят няколкостотин хиляди души. Съвсем очевидно е, че дори след това да спрем приема, поради високата раждаемост за 10 – 15 години те ще станат най – малко 1 милион души. Рекламиращите заселването упорито мълчат за проблемите, които ще настъпят с етно-религиозния баланс у нас. Пристигащите получавайки бежански статут на практика стават български граждани. Илюзиите, че България е само временна спирка за тях вече се изпариха, след като стана ясно, че според министър Ангел Найденов 60 % искат да останат у нас. Другите ще бъдат връщани от богатите европейски страни (както е видно с примера на гръцките имигранти ), ако не си  намерят там за 3 месеца работа и дом. Германия вече започна да ни връща обратно бежанци.

Очевидният риск, неограниченият прием на чужденци да ускори драматично процеса на превръщане на  етническите българи у нас в малцинство, е избягвана неудобна тема за лобистите на  заселването.

Все още никой от българските политици не говори дори за ограничителна квота. Кристалина Георгиева, представители на ООН,  финансирани от чужбина лобисти на заселването или получаващи доходи от уреждане на бежански статути, продължават наглия натиск над българските институции и общественото мнение с изисквания и поучения с императивен назидателен тон. Те изискват бедна и изправена пред фалит България да не си пази границата и да приема и настанява за своя сметка всички желаещи нарушители, идващи от мирна Турция, все едно са военни бежанци.

В момента освен това има измамно усещане, че мерките за охрана на границата са дали някакъв резултат и потока от хора е намален заради тях. Истината обаче лъсна от доклад на МВР. От него стана ясно, че отвъд границата с Турция има струпване на големи групи хора, очевидно желаещи да проникнат нелегално. Инженерната военна техника, която прави просеки за оградата, скоро ще бъде изтеглена от границата и ще останат мръзнещите полицаи, на които не са дадени дори елементарните правомощия да връщат нелегалните обратно на турска територия. Очакващите да преминат щом видят, че военните вече не са на браздата, ще започнат да преминават. Пролетта потокът ще се усили още повече.

Българските политици, не искат или не смеят да изпратят взимащата заплати и рееща се по задгранични мисии армия да помага на граничните полицаи, така както е задължително в такава ситуация. Мисълта, че мрежата само на 33 километра от 259 ще спре ефективно нарушителите е изключително наивна. Ако България не вземе най-решителни мерки се задава истинска катастрофа! Съществуват предпоставки в България да се извърши етно-религиозен демографски преврат, чрез организирано заселване на чужденци, които идват от държава в която няма война, но на които се дава статут. Това по същество би могло да се разглежда като пълзяща форма на държавен преврат на устройството на унитарната българска  държава. Примерите на съседно Косово и Македония са налице. Ако това не бъде незабавно спряно, рано или късно всички участващи в този очевиден план ще трябва да са готови да се изправят пред трибунала на историята!





Гласувай:
1


Вълнообразно


1. raders - :))) И тук ще настъпи някакво Вав...
04.12.2013 18:57
:))) И тук ще настъпи някакво Вавилонско стълпотворение. Много хора си мислят, че България е продадена и май са прави.
цитирай
2. nikikm - Прав си!
04.12.2013 21:22
За съжаление! Чудя се,че има хора,които не са разбрали това!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19797387
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930