Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2013 14:40 - ВАКСИНАТА ПРОТИВ ПАПИЛОМАВИРУСА – ОПИТ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЯ? Автор: vlajniochi
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 852 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.12.2013 14:43


ВАКСИНАТА ПРОТИВ ПАПИЛОМАВИРУСА – ОПИТ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЯ?  

Принудата  и заблуждаваща реклама за ваксиниране не стихват. Информацията за усложненията след ваксинирането се пази в тайна

Зад всяка ваксина стоят много пари, които чиновниците получават от производителите на ваксини. Затова не бива обществото да бъде заблуждавано, че те са „загрижени” за здравето на нацията под формата на безплатно масово ваксиниране.

Системата по купуването и разпространението на ваксините разпалва хищническия апетит на чиновниците – „пазители” на здравето на хората във всяка страна.

В последно време ваксината срещу рака на маточната шийка (против папиломавирусната инфекция) се рекламира и възхвалява от много СМИ. Чиновникът престъпник разпалва умело страха от рак и печели добре, а обикновените хора се ваксинират с „чудодейната” ваксина, за да се предпазят от страшното заболяване.

Статистиката сочи, че през 2009 г. фирмата, производител на ваксината срещу рак на маточната шийка, е спечелила един милиард и половина долара.

Ваксината срещу папиломавируса съдържа белтък от външната обвивка на вируса, получен от трансгенни дрожди, алуминий, натриев хлорид, полисорбат, соли на бора и др. Алуминият  се отнася към най-опасните вещества. Солите на бора се използват в производството на хербициди и миещи средства. Ето такъв „букет” от „полезни” вещества получават нашите момичета във вид на ваксина, към който се добавя и психологическата травма, свързана с интимния им живот преди ваксинирането.

Ваксината е създадена задължително за девственици на възраст между 10 и 20 години. На девойка, започнала полов живот и  заразена вече с папиломавируса, ваксината не може да помогне, а обратното – може да провокира развитието на предракови състояния. При определени хора ваксината срещу рак на маточната шийка може да увеличи риска от рак с над 44%.

През септември 2010 г. са регистрирани повече от 18 случая на усложнения сред ваксинирането срещу папиломавируса, от тях 65 – с летален изход.

Момичетата страдат от спазми, инсулти, световъртеж, главоболие, болки в корема, мускулни болки, косопад, загуба на апетит, увеличаване на лимфните възли, проблеми със сърцето, парализа, сърбеж, обриви.

Тази ваксина е определена като крайно опасна в страни, където вече е  проведено ваксинирането. В САЩ е създаден специален сайт за тази ваксина; в него могат да се открият много разкази на девойки и майките им как ваксината срещу рак на маточната шийка ги е превърнала в инвалиди… Майките на пострадалите девойки призовават другите майки да не подлагат дъщерите си на страдания чрез ваксиниране.

Най-страшното е, че ваксината срещу папиломавируса, която е създадена за профилактика на рака на маточната шийка, по съдържание съвпада с ваксините, с които бяха стерилизирани девойки в Мексико, Никарагуа и Ирак!

Ваксината срещу рак на маточната шийка не предпазва от рак, тъй като тя е  само срещу два от щамовете на папиломавирусите, а съществуват около 15 щама, които могат да предизвикат рак. Девойките могат да заболеят само от една от инфекциите, които ваксината не покрива.

Според наблюдатели под формата на ваксина срещу рак на маточната шийка момичетата се стерилизират, като се използват маркетинговият ход и страхът, а фармацевтичните компании печелят огромни пари. Чиновниците със своите меркантилни интереси експериментират с нашите деца. Те вече стигнаха до репродуктивната им система… Този процес е свързан с плана за съкращаване на населението.

На конференцията в Кайро през 1994 г. зад благите лозунги за запазване на репродуктивното здраве и защита правата на жените, подрастващите и младежта, всъщност бяха разработени препоръки по ограничаване на населението на земята, намаляване на раждаемостта и промяната на моралните ценности в полза на различни извращения и деформации, които се издигат в ранг на норма.

Масовото ваксиниране и манипулиращата реклама на ваксини са престъпления. Освен това с ваксината срещу рак на маточната шийка на подрастващото поколение се налага ранният полов живот от страна на държавата, която отдавна се отнася пренебрежително към брака, секспросветата и сексуалната разюзданост на младежта. Именно на фона на тези явления се предлага ваксината срещу рак на маточната шийка. Поощряването на ранния полов живот на децата води до разпуснатост, безплодие, израждане на нацията.

Ваксинирането разболява децата ни.
image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19798910
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930