Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2014 20:23 - Мили украинци – пригответе се за робство, което не сте и сънували http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1172 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мили украинци – пригответе се за робство, което не сте и сънували

 

 
 

Автор: Елена Емануилова

Милите ми украинци, и вие руснаци, които проливате сега кръвта си в бунтове и контра бунтове. Не знаете какво ви чака! А може би се досещате.

Или поне си припомнете овреме – видяха ли хаир хората, които проляха кръвта си и дадоха живота си в Арабската пролет, животът на народите стана ли по-добър? Кой сега "управлява" и смуче природните богатства на тези държави? След диктаторите кой ги управлява на местно ниво? Фундаменталисти, които преди това не можеха дори да мечтаят за такава власт. Те по-добри ли са от свалените режими?

Не, защото какво всъщност стана: шпионите са докладвали на шепата алчни ненаситници, които се опитват да поробят целия свят, че ви е прекипяло много, ама много и невидимо някак започва да се налива бензин в огъня.

Кой спечели от Арабската пролет отдавна е ясно – шепата глобалисти, които ги организират тези неща с цел ограбването на народите.

Прекалено много приличат събитията в Украйна на Арабската пролет, направо почеркът е един и същ, биха казали криминалистите.

Мили, ми наивни революционери и контрареволюционери в Украйна – ще ви поробят и употребят повече от когато и да е било. Така се прави при "демокрацията" от третото хилядолетие. Така е от Втората световна война насам, навсякъде при подобни събития на планетата резултатите са все едни и същи, едни и същи са и печелившите. Скоро ще го разберете. И тогава ще ви боли много повече отколкото сега.

Злото е другаде. Но докато народите се борят срещу него поединично – шансовете са на страната на поробителите.

Организаторите на Украинската и Октомврийската (социалистическа) революция едни и същи - щели да опитват навсякъде из Европа?

Антоний Гълъбов: При протестите в Украйна и България се следваше един и същ сценарий





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19829684
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930