Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2014 18:48 - Американски експерти подготвяли операции в Украйна, които представяли за руски http://bezpartien.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 534 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.03.2014 18:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Американски експерти подготвяли операции в Украйна, които представяли за руски

image

Работа срещу Русия с всички възможни средства. В този дух, служителите в САЩ изглежда имат несъответствия с техния духовен баща Йозеф Гьобелс. Спомням си, известната провокация на германския Райхстаг, когато огънят позволи на нацистите да смажат политическите си опоненти.  Не по-малко известна провокация е, когато облечени в полски униформи немските войници атакуват и започва Втората световна война. Американските дипломати, които правят планове за същата операция не са наясно с изпълнението й.

Някои хакери , говорейки от името на „Anonymous Украйна“ , хакнали и публикували кореспонденция на офицер от  Генералния щаб на Украйна – Игор Процик,  началник на двустранното военно сътрудничество в Главна дирекция за международно военно сътрудничество и ПКО на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна с много интересни хора.  Има всички основания да се смята, че става въпрос за взаимни операции в Киев и САЩ. Става дума за така наречените „сиви“ операции. Не са „черни“, само защото е необходимо да се осъществят без трупове. Но не и от степента на секретност .

Така че, нека да започнем . На 9 март, Джейсън Грешман изпраща на Игор Процик писмо.

От: “ Джейсън Грешман “

До: igor.protsyk @ gmail.com , ivprotsyk@mil.gov.ua

Субекта : Полуостров

Дата: Неделя, 09 март 2014 г. 17:57:09 +0200

Игор,

Събитията се развиват бързо в Крим. Нашите приятели във Вашингтон очакват по-решителни действия от вашата мрежа .

Мисля, че е време за изпълнението на плана, който обсъждахме наскоро. Вашата задача е да предизвикате проблеми в транспортните центрове по югоизточната граница.

Това ще създаде благоприятни условия за Пентагона, да действа.

Не губете никакво време приятелю.

С уважение,

Д.Г

“ Не губете време действайте, приятелю“ – казва  американецът на украинския офицер от щаба.

Ха, той забравя, че 8-ми март за украинския Генералния щаб е празник, дори ако през трите почивни  дни  откраднат  финландското наметало те ще кажат: „И смокините с него!“ – и ще продължат да вдигат тостове за прекрасните дами.

Като цяло, Процик пристъпва към реализация на плановете сутринта на 11-ти март. И изпраща писмо на Васил Лабайчук със следния текст:

От: Игор Процик

To: krivonis.te @ gmail.com

Субекта : Бъдете активни в Мелитопол

Дата: Вторник, 11-ти мар, 2014 05:50:35 -0700

Васил, трябва бързо да проведете активни операции в Мелитопол. Имате 25-та въздушна бригада. Необходимо е да се забъркаш с нашите заклети приятели и добри съседи. Мисля, че ме разбрахте .

Просто се процедира внимателно и предпазливо. 25-та бригада е с бойни мисии сега, така че не правете големи повреди на въздухоплавателното средство. Вече има повредени самолети , но с тях не можете да направите нищо. Не забравяйте, че това е необходимо, че всичко трябва да изглежда като истинско нападение от страна на руските специални части.

Командирът на бригадата е интелигентен човек. Детайлите той няма да си знае, но в краен случай може да се разкрие част от информацията. Ние сме предупредили .

A Васил Лабайчук – човек не от най-простите, един от координаторите на „Десния сектор“, един от лидерите на „Тридент“, въз основа, на който е бил създаден „Десен сектор. “

Васил като координатор, има за задача да определи конкретен изпълнител, но не трябва да забравя да изпрати копие от писмото, за да докладва на Процик:

От: Васил Labaychuk

To: kolyarny@gmail.com

CC : igor.protsyk @ gmail.com

Субекта : Спешна нужда от „шумене“

Дата: Вторник, 11-ти мар, 2014 09:20:46 -0700

Олег, има спешна нужда да се направи някакъв шум от името на московчани на летището в Мелитопо . Това трябва да бъде направено преди 15 март. Разбираш ли – защо?

Преди всичко, трябва да се свържете с Паша Тарасенко. Трябва да го знаеш, той е от местните „Свобода“  и притежава такива възможности.

Трябва да пристигнат 10-12 деца от Центъра. Най-добрите бойци на Тридент. Главен там е Миша, ти си длъжен да го познаваш. Научете повече от него. Необходимо е да се срещам с хора и да се гарантира всичко необходимо.

Продължете с повишено внимание. Говори само на руски . 25-та бригада е на бойна мисия сега, така че не трябва да има повреди по самолетите. Има изобилие от скрап. Необходимо е операцията да изглежда като истинска атака,н о без трупове.

Дай ми сметката си отново. Парите ще дойдат във времето, не се притеснявайте.

Виж допълнението. Това е пример за действие. Решенията се взимат независимо.

В тази кореспонденция дори не говорим за парите, само се напомня информация за сметката и т.н. Важно е , че всичко, което се планира трябва да се представи в рамките на действията на руските специални сили. И по-важното е, че този пряк интерес е на Пентагона и мистериозната „компания“ с него. За да имат пълна свобода да предприемат действия. Чудя се какви ? И аз се чудя, дали знае за това, г-н президента на САЩ Барак Обама ? Или той е съгласен със слугите си да тръгнат по пътя на провокациите на Хитлер, за да отприщи нова световна война ?

И по някаква причина ми се струва, че дори ако всички изведнъж, в резултат на отсъствие на отговорник ще се появят и трупове , ще бъдат обвинявани за „приемливи загуби.“ Е , мисля за друго “ небесна акция“ ще бъде сформирана в името на „революцията“. В крайна сметка, всичко е изготвено от служителите на Генералния щаб на Украйна, американските експерти и използването на бунтовниците с цел да заместят войниците от Русия.

В действителност, с такива приятели и врагове не се изискват.

Послепис: Специалисти в областта на компютърните технологии потвърдиха пред „Комсомолская правда“ хак в пощенската кутия и поправянето й от служителите, занимаващи се с измами от хакерство.

Източник: kp.ru




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19839475
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930