Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2014 19:28 - Защо в Харманли жените тръгнаха въоръжени?!http://www.razkritia.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1086 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Харманли вече болшинството от жените се движат въоръжени!

Жителите на южния град Харманли са силно обезпокоени за своята безопасност. При население от 12-хиляди жители, настанените там бежанци наброяват пет хиляди. Няколко пъти хората са протестирали, като искат от властите силно полицейско присъствие, както и видеонаблюдения на района около бежанския лагер.

Младите родителки в Харманли също са изключително наплашени. Те могат да се движат само няколко часа през светлата част на денонощието свободно, но винаги със себе си носят оръжия. Някои ножове, други пък спрейове в чантите си. Младата Надежда Спирова споделя, че преди дни на детска площадка в центъра на града бежанец я изненадал зад нея, като взел и вдигнал нависоко малката й дъщеря.

image

В какво време живеем, щом и жените в Харманли грабнаха оръжие?!

Четиринадесетмесечното й дете се озовало в прегръдките му и за момент младата жена изстинала. Първо се притеснила силно, че човекът може да я изтърве, а после, че може да я отвлече. След това бежанецът я пуснал. Но силно разтревожена жената алармирала полицията. Чужденецът бил открит и върнат обратно в родината си.

Младата жена споделила също, че е попадала и на похотливи чужденци, които я задиряли. Затова тя е решена в най-скоро време да се снабди и с огнестрелно оръжие. На въпрос на властите дали не й се е случвало същото и с мераклии българи, които невъзпитано я сваляли, тя отговорила утвърдително. Но пояснила, че докато тях може да ги парира и респектира с думи, това не може да се случи с чужденците. Защото с бежанците няма как да се разбере и затова много се страхувала от техните действия и реакции.

Тревогата на младата жена и родител споделят и други жителки на южния крайграничен град Харманли. Те искат правителството и съответните ресорните министерства, както и държавни служби да предприемат адекватни действия и да гарантират тяхната и на семействата им сигурност и безопасност.





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803427
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930