Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2014 20:31 - ПЛУЖЕЦИ! ГОСПОДИН „МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО!” ПОИСКА АМЕРИКАНСКИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ В БЪЛГАРИЯ!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2010 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 01.04.2014 20:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПЛУЖЕЦИ! ГОСПОДИН „МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО!” ПОИСКА АМЕРИКАНСКИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ В БЪЛГАРИЯ! image„Не сме във война, но до на се водят военни действия. Американските ядрени ракети трябва да се изместят към България и Румъния. България и Молдова в момента са външни граници на ЕС. В такава тревожна обстановка външните граници се превръщат във фронтови държави. Кризата в Крим показа, че има огромен смисъл да влизаме в НАТО. Границите на НАТО са единствените червени линии, които от 1990 г. никой не е посмял да прекрачи. САЩ имат 8% от търговския обмен между ЕС и Русия. Икономическите връзки между ЕС и Русия са по-силни. 300 000 работни места в Германия зависят от Русия, Франция имат огромни поръчки, които се изпълняват в Русия. Лондонското сити е домакин на руските олигарси”, заяви по ТВ7 бившият външен министър Соломон Паси, станал скандално известен с фразата „Майната му на православието”.

„Малко се говори какво губим от окупацията на Крим. Руският президент Медведев е казал, че ще пускат по-евтини полети от Москва до Крим, отколкото до България. Оформя се изкуствена конкуренция на българския Черноморски туризъм. Не смятам, че санкциите в международния живот водят до положителни резултати. Крайно време е да се създаде нов тип отношения между Запада и Китай.  Крайно време е НАТО да спре да говори за кибер-отбрана, а за кибер-настъпление. То е като наличието на ядрените оръжия, които бяха спирачка за Трета световна война. В Европа има американски ядрени ракети, разположени в няколко държави. Холандското левичарско правителство иска да се отърве от тях. Вместо да се откаже Европа от тези ракети, би било добре да се преместят на изток – в България и Румъния. Американските бази са единственият стожер на мира в страната ни. Законът за космическите дейности регулира космическите мероприятия. Тези дейности отдавна вече са частна работа. На практика един такъв обект може да бъде изстрелян от площадката на един университет. Така ще влезем в клуба на онези 20 държави, които имат подобно законодателство. Членският внос е 1 млн. евро, очакванията са, че 93% се връща чрез проекти. Членският внос навсякъде струва нещо. Всяка международна организация има членски внос. 11 септември се случи, защото никой не си представяше, че това ще се случи. С този закон имаме уникалния шанс да предвидим нещата, които ще се случат”, каза още Паси.

След предложението на Николай Бареков – Паси да бъде еврокомисар по външната политика на България заедно с Петър Стоянов и Симеонсакскобургготски, Паси коментира: “Г-н Бареков потвърждава една оценка за дейността ми и не е необходимо да . Той ме слага в една компания с двама от световно признатите български политици. Много е рано да се говори за имена. България първо трябва да определи ресора, който иска в ЕК, а след това ще се определи човека за това направление”.

 

Afera.bg





Гласувай:
1


Вълнообразно


1. olivie - Г-ът е казвал и
01.04.2014 20:56
майната му на ЕС, ама иска да става евроДупеДат.
цитирай
2. nikikm - Е,
01.04.2014 22:32
Барека го предлага,поне номинално!А,как са го накарали да узрее за тази самоубийствена постъпка,той си знае.Чудя се на ВМРО-то! Какво гледа и спи, или пак "сладостта да си на власт" е в основата. За мен са компрометирани политически субекти! Дано народът да е наясно,ама надали! И все пак!
И накрая,без да се обиждаш но, "евродупетат",се пише с Д,като евроДупеДат! Даже някои го пишат ЗаЕвроДупеДат.Аз съм един от тях.И само гледай,как сами ще си публикуват списъка.И САМИ ЩЕ СЕ ИЗБЕРАТ!
цитирай
3. olivie - Грешката е поправена. Все пак отдавна учих правопис - простено ми е.
02.04.2014 08:50
Искам да ти насоча вниманието към една реплика на ПЕТЪР Стоянов за Барека - "Той е!" Изкъсо следя всички и всичко казано ни в клин, ни в ръкав от всички властимащи масони и юдомасони. Досега никой не се е отклонявал от предсказанията на Севрюкова и Ванга /явно поради собствена безидейност/ Та горната реплика е за "прероденият цар Давид", за каквото определение се натискаше тиквата. Та може и да е ход за загуба на битка с цел спечелване на война. Все пак не ми се връзва ВТБ с шистовия газ, въпреки избирането на онова добиче Дянкофф в надзорния й съвет. Но... все пак всичко зависи от майсторството на актьорската игра...
цитирай
4. nikikm - Имам много
02.04.2014 21:27
въпроси по поста ти.За кой Стоянов?...В същност не се ориентирам добре в коментара ти,явно си мислиш за неща,които са ми неизвестни и следователно не мога да дам отговор.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19792369
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930