Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2014 18:51 - Венци Чикагото: Има дирижиран сценарий за съсипване на държавата http://www.blitz.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 982 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Венци Чикагото: Има дирижиран сценарий за съсипване на държавата

Арестуваният за атаката срещу банковата система обясни, че имал "сериозен източник"

30 юни 2014      Русе, България
image

Това, което се случва около банките, е един дирижиран сценарий за съсипване на държавата, заяви на специална пресконференция в Русе Венцислав Ангелов-Чикагото. Чикагото беше арестуван в събота от спецполицаи заради постовете си във Фейсбук и клип в Youtube, свързан с банковата система, но след 24 часа беше освободен, без да му бъде повдигнато обвинение. Ангелов обясни, че през последните две години отделя изключително много време, за да наблюдава социалната мрежа. "На изборите излезе информация – теглете си парите, след изборите три банки фалират. Това беше първият месидж (съобщение от англ.- б.а.), че нещо някой ни гласи. Ние, обикновените хора, щяхме да бъде потърпевши. Тези, които работим на заплата, на които няма как да ни се вдигне трудовото възнаграждение, ще ни се намали драстично нашата покупателна способност, когато отидем на евро по 5, 6 и 7 лв.", заяви Ангелов. По думите му имал много сериозен източник, когото нямало как да разкрие, тъй като щял да засегне "много сериозен човек", съобщава БГНЕС.

 

Чикагото беше категоричен, че ще търси наказателна отговорност от всеки, който го нарече криминален тип, криминален контингент, наркотрафикант или излежавал присъди по наркотрафик. Той обясни, че ДАНС му е направил сериозен психопрофил и в същото време се оплака от полицейския произвол около задържането му. "Не ме вкараха през задния вход на полицията, а спряха автомобила най-демонстративно на портала, където да ме заснемете с качулка, за да бъда дискредитиран и унижен публично. Някой иска да ме сломи, но това няма как да се случи", заяви русенецът.

 

Той засегна и една от любимите си теми – че българските служби са били предупредени за атентата в Сарафово, но умишлено не са реагирали. "10 дена преди да се случи атентатът в България е бил на посещение служител от ЦРУ, който е предупредил българските служби, че атентатът ще се случи. Бойко Борисов и неговата хунта са оставили това да се случи, тъй като изпълниха поръчката на МОСАД. Общо 10 чувала са изнесени от местопрестъплението в посока Израел. Коя е тази държава в Европа, ми кажете, която ще позволи да бъдат изнесени веществени доказателства от едно такова сериозно дело", заяви още Венцислав Ангелов. /БЛИЦ





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708673
Постинги: 44673
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031