Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2014 18:06 - Нова вълна нелегани емигранти тръгна към България – Йовчев вече говори в прав текст http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 588 Коментари: 0 Гласове:
0



Нова вълна нелегани емигранти тръгна към България – Йовчев вече говори в прав текст ...
 
 

Във вътрешната комисия на парламента се чуха изключително тревожни неща за бъдещето на България в близките месеци. Общество.нет е единствената медия, която тръби от години за проблема с нелегалната емиграция през българо-турската граница (предвиди с точност събитията), а сега вече и институциите са наясно, че ножът опира до кокала. Очакваме нова масова вълна от емигранти от Ирак, които през следващите месеци ще искат нелегално да пресекат границата ни, съобщи вътрешният министър на заседанието.

Само за последната седмица всеки ден стотици нелегални щурмуват държавните граници в опит да проникнат на българска територия. Битката за границата е огромна. Дневно предотвратяваме нелегалното преминаване от около 150-200 души, добави Цветлин Йовчев.

Друг проблем, за който Общество.нет непрестанно алармира, също е факт – нелегалните променят маршрутите си, каза още министърът. Това може да означава само едно – оградата трябва да се продължи от край до край по цялата границата – безапелационно.

Прави чест на Йовчев, който често сурово сме критикували, че каза, че мерките по предотвратяване на нелегалното нахлуване на бежанци на нашата територия трябва да продължат.

Тревожното е, че 1 милион са бежанците в Турция, които всеки момент могат да се понеса насам. Йовчев добави, че Гърция също не може да се справи с бежанския поток, сложна е ситуацията и в Кипър.

Либералите твърдят, че бежанците са добри, мили и спокойни хора, които бягат от война, но вътрешният министър едно към едно каза, че има доста хора, които са установени като опасни и има наложени принудителни административни мерки от страна на ДАНС (!!!) Никой не обяснява как едни безобидни хорица се свързват с престъпни трафиканстки мрежи и броят на ръка хиляди евро, за да ги прекарат нелегално в България! Либералните фондации, ако се опираме на данните и фактите на министъра, са проблем за страната, защото работята за вкарването, настаняването и правата на нелегалните емигранти, които са очевидна заплаха за националната сигурност.

Особено важно, според Йовчев, е да се приемат законовите мерки, които да позволят изграждане на места за настаняване от закрит тип. Там ще се настаняват бежанци и няма да се допуска да излизат „на свобода“, докато агентите на ДАНС ги проверяват дали заслужават бежански статут.

Общество.нет

Родината ни е на първо място в Европа по най-много джамии
 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19784450
Постинги: 44931
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930