Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2014 22:36 - Куклите на Сорос-Виктор Орбан и Станишев,с/у Европа и пионката на Ротшилд-Путин Автор: budha2
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1118 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.07.2014 22:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Куклите на Сорос-Виктор Орбан и Станишев,с/у Европа и пионката на Ротшилд-Путин  
image„Ядреният“ договор между Орбан и Путин ознаменува завоя на Унгария в източна посока.„Виктор Орбан оглавява Унгарската националистическа партия. Неговият баща е циганин, а майка му е от еврейски произход. Орбан е женен за Анико Левай.“                                                             imageНека започнем с „преломната“ 1989 година. Тогава „младият Виктор – умно момче с провинциално потекло, спечелва стипендия на Джордж Сорос за Оксфорд, където да изучава гражданското общество, както го виждат либералните политически философи като Джон Лок.                                                             image                                                                   За пореден път всичко е dйjа vu. Лондон  беше превърнат в нещо като гара разпределителна за нашенските комунисти – преди и след козметичните промени. Орбан – тоже в столицата на класическия капитализъм. А зад всички тях – „комунисти“, „социалисти“, „демократи“ – все сянката на бай ви Дьорд Шварц, познат като Джордж Сорос…                                                                                            imageСтанишев е бил стипендиант на програмата Chevening, с чиято помощ той е изкарал като слушател в London School of Economics известно време. (Там е учил и синът на Муамар Кадафи! Да имате нещо да кажете?) Сега обърнете внимание на детайлите. Програмата се управлява от британското министерство на външните работи. Защо ли? Ами защото така британското външно разузнаване има пряк достъп и влияние върху новоизгряващите политически звезди в третия и втория свят. Само да припомним – интересите на разузнаването в британския кабинет се представляват от министъра на външните работи, а секретният бюджет на MI 6 се определя от външното министерство на Нейно кралско величество.

Освен това Станишев е бил слушател и на Московското училище за политика. То е основано през 1992 г. с цел да подпомогне изграждането на демократични ценности в Русия. Познат ли ви е този език. Естествено такива са целите и на одиозната фондация на милиардера спекулант Джордж Сорос. И – ха, изненада, няколко години по-късно Станишев се оказва в настоятелството на Училището за политика в България. У нас, освен чрез всякакви международни грантове, то се ползваше и с подкрепата на „Отворено общество“ и фондация „Америка за България“. Тоест може да се каже, че лидерът на БСП е бил служител на Сорос или по определенията на неговите политолози – оригинален Соросоид.                                                       imageimage

Добре,какъв е упрекът към Орбан?Освен че е евреин! Плодовете?!Аз бих си пожелал,един такъв за България! Но ще гледам и внимавам! Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19801540
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930