Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2014 19:45 - Жестоко бити by zartov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1061 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Жестоко бити  

image Дончо Дудев и Янко Петров,”Тази сутрин” btv

02.07.2014 г. Отново спортувам. Щракам с дистанционното и зяпам сутрешните блокове: „Време е българският народ, излъганите български граждани да влязат в Парламента и по министерствата и да набият лъжците. При това да ги бият жестоко!”; „Друго вече не ни остава. Излъгаха ни за изборния кодекс, за цените на електроенергията…, за всичко!”.

Журналистите, леко стреснати се заоглеждаха: „Ама не ви ли е страх? Заради думите Ви прокуратурата може да се самосезира!” – „Главният прокурор е палячо! Главният прокурор е за прокурор!”.

Кафето ми рязко се събуди. Дончо Дудев продължаваше да обяснява, че трябва да бъдат жестоко бити всички без изключения, без значение кой от коя партия е. Лъжливи политици, корумпирани магистрати – наред. Защото въпреки поредните обещания да се вслушат в гласа на народа, въпреки конкретните предложения какво и как да се направи, въпреки безбройните срещи, дискусии, крайъгълни, триъгълни и осмохуъгълни маси, лъжците са си останали лъжци. Изчерпани са всички възможни демократични средства. Изприказвани са всички приказки. Очевидно е – ДОПГ (държавната организирана престъпна група) се готви да се възпроизведе на 5 октомври, за да продължи 25-годишния геноцид. Шайката от олигарси, корумпирани политици и магистрати ще си назначат поредните обещавачи на справедливост, които да тупат топката. Да пазят награбеното през годините и да продължат с грабежа. Майсторът на размотаването Олигархски свърши своята работа. Борисов, Станишев, Сакснезнамкойси, Костов… – имената са без значение. Това са само вокалистите на Бандата. Цацаров, Велчев, Филчев, Кокинов, Василев… Какво тук значи някакво си име, когато са разбойници от сой. Кучета-пазачи в тоги. Кой назначава наемните убийци прокурори и съдии? ДОПГ ги селектира и отглежда. Е, кой и как да накаже престъпниците политици и олигарсите, като те са си назначили прокурори, съдии и полицаи да ги охраняват?

Затова Дончо стига до логичния извод, че нищо друго не остава освен наглите паразити да бъдат жестоко бити. До това решение постепенно достигат все повече и повече български граждани. И е въпрос на време кога ще се случи жертвите на геноцида най-после да се вдигнат и да накажат мъчителите си. А кривосъдниците, ако искат да се самосезират и да обвинят някого за подстрекателство и подбуждане към насилие, ще трябва да се самоарестуват. Безграничните алчност и безчовечност. Безскрупулното погазване на понятия като справедливост, законност и правосъдие. Жестокото отношение към българските граждани неизбежно ще доведе до ответна реакция – депутати, министри, прокурори, съдии, местни феодали, всички ще бъдат жестоко бити. Просто друго наистина не остана. Няма какво повече да се чака, приказва и разтакава. Като става въпрос за жестокост и геноцид, списъкът е огромен. Не е възможно само на няколко страници да бъдат изброени всички жертви и палачи. Над два милиона пенсионери, незнаещи с какво да платят ток, вода, парно, лекарства, храна. Принудени да ровят по кофите за боклук, въпреки че са работили цял живот. Внуците им, мечтаещи за деня, в който ще избягат от концлагера България. Така, както бяха принудени да се спасяват милиони български граждани. Унизените и подложени на ежедневни гаври учители, лекари, майки. Отчаяни, обезверени бащи, неможещи да гледат очите на децата си. Деца, които не ги очаква нищо друго, освен да бъдат роби на ДОПГ.

Жестоко бити ли? Така, като се замисля, колкото и да е жестоко все ще им е малко.

 

Ивайло Зартов, 07 юли 2014 г.




Тагове:   жестоко бити,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. zaw12929 - „Време е българският народ, изл...
12.07.2014 19:48
„Време е българският народ, излъганите български граждани да влязат в Парламента и по министерствата и да набият лъжците.
цитирай
2. nikikm - Е,
12.07.2014 22:28
дори сме твърде закъснели!Скоро и днешната гавра с нас,наречена живот,ще ни се струва рай! Варят ни като жаби и няма да изкочим от котлето!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845783
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930