Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2014 21:39 - Най-добре го обесете! http://nreporter.info
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1193 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-добре го обесете! Дата: юли 14, 2014

imageАвтор: Веселин Максимов

Искате ли да се хванем на бас кога съдът ще се произнесе кой е виновен за трагедията във варненския квартал „Аспарухово”, взела 13 човешки живота и унищожила имоти и покъщнина за милиони? Недейте, ще спечеля! Отговорът е „в шестък, на 32- ри”. Измъчените сърчица на защитниците на каквито се сетите видове човешки права у нас, обаче, могат да спят спокойно. Обвинени по въпроса вече има. Колегата от Дарик Варна Калин Руменов и независимият общински съветник Костадин Костадинов. Вторият нарече циганите от квартала „паразити и нечовешка сган”. Това, заради благия лежер на въпросните, през следващите дни, когато доброволци от цялата страна отидоха да ринат кал и пристигаха помощи отвсякъде. А те очакваха да бъдат обслужени и се нареждаха по няколко пъти за помощи.

На Калин, обаче, далеч не му е за пръв път да си има подобни главоболия. По този и по много дрнуги поводи. Комай, почти във всяка негова статия ядното му, язвително, но снайперски точно перо е докарвало до мокри кърпи на челата цялата кохорта „модерни и с отворено мислене”, прегърнали до удушаване „европейските демократични ценности” у нас. И ситните душици, чийто оргазъм в живота е да прочетат нещо, което граховото зърно в главата им не може да асимилира и да изсипят кофа с помия върху него. „Комплексар”, „простак”, „духовно осакатен” са най-нежните епитети, изречени от тях, задължително под псевдоним „Анонимен”, по посока Калин. В нашия занаят, обаче, с течение на времето, човек свиква да не го разбират, че дори и повече – злобно да го плюят. Но последните, за които ви говоря, не са опасни. При положение, че у нас националният спорт е плюенето, те са обикновени участници в разширения състав на националния отбор по дисциплината „замеряне с лайна”.

Предните, „истинските съвременни демократи” стават все по-гадни и по-опасни за душевното здраве на все по-оскотяващото ни общество. Защото техният занаят е точно такъв – гаден, мръсен и подмолен. Да подберат определен брой думи, да ги сравнят с „европейските закони за човешките права” и да пуснат истеричен вой до прокуратурата. „Вижте, нарушават се изконни човешки права! Ужас, език на омразата!” Език на омразата за ощипаната мазна банда е когато някой журналист пише честно, че една част от населението у нас отказва да си плаща сметките, но има жестоки претенции да бъде постоянно толерирано и да живее на гърба на друга. Човеконенавистно е, когато пишещият и говорещ Калин сочи грозно с пръст напълно изроделите интернационалисти, ежедневно предаващи интересите на своя народ, в името на разни отворени и затворени общества, институти за изследване на търпимостта срещу извратенящината и организации за напълно оскотяване на днешния българин.

Тези, които се чудят защо съм се запенил толкова сериозно и какво, по дяволите, тук значи съдбата на някакъв драскач (знам, че така ни наричате, изобщо не ми пука) вече са захвърлили това четиво, обсипвайки с псувни гилдията ни, която поне отчасти опитва да се защити. Разбира се, за таксиметровите шофьори, примерно, е позволено да излязат с щанги срещу някой, застрашил техен човек. За журналята, обаче, е забранено! Те нямат право да вдигат глас. Тяхната работа е да подтичват подир поредния мучащ австралопитек с широк гръб, обявил се за цар на държавата и най-голям неин съградител. Или след друг от неговия сорт, с благо червендалесто изражение, който пръст би ял, но не би признал никога, че е пълен провал. И на висок глас да резюмират в новинарските им емисии къде са били и какво мъдро нещо са казали.

Гражданската позиция и остроумието на коментатора са забранени! Мисленето е смърт! Истината е излишна! Важното е да няма език на омразата! Как беше? „Уникалният етнически български модел”! Създаден от перфиден мошеник, предател на интересите на своите сънародници, а не от дълговековното съществуване на хората, населяващи тази земя, като една човешка длан, както я наричаше един ревностен апологет на социалистическия интернационализъм. Постоянно твърдя, че между уродията на този термин, измислен през миналия век и „универсалните демократични ценности” благо разпространявани от Обединена Европа (която без никакво замисляне натоварва на влакове, автобуси и самолети онези паразитиращи, за които Калин Руменов пише така честно и ги праща на майната си, откъдето са дошли) няма никаква разлика. Още малко ми трябва да повярвам напълно и убедено в теорията за Новия световен ред. В която няма Родина, няма морал, няма различни по ум и физически възможности хора, а еднотипни същества плюс „трети пол”, създадени да вегетират, живеят и умират слепи, с единственото предназначение – да хранят и обгрижват всячески системата.

Разбрах, че колегата (о, учудвате ли се?) съвестно и с изплезено от усърдие езиче, събрал гневните и на места доста сурови думи на Калин, през последните дни не смеел да се появява много-много из обществото. Съветвам го наистина да не се. Когато случаят с дадения на прокурор журналист се разчуе, като нищо някой би му нарушил човешките права. По най-български и директен начин, сещате се. Затова ви моля, информирайте се подробно за хода на събитията. Мислете с главата си кой е прав и кой – крив и дали вие не сте на същото мнение. Европейския съд по правата на човека не може да осъди всички с акъла си, останали все още да живеят тук. И прочетете въпросната статия на Калин Руменов. Както и други негови.

Ще ви стане доста интересно, уверявам ви!

P.S. “Понеже сме космополитни, не можем да коментираме Холокоста, но можем да се изсерем съвсем спокойно върху Баташкото клане, а после да си избършем задника с портрета на Левски. Ако пък някой се претрие или му излязат хемороиди – само повикайте троянските коне и ще ви издействат компенсация от Съда по правата на човека.”

(из „Троянските коне в България (по Хайтов), автор Кaлин Руменов)

Не е истина ли? Ами, най-добре го обесете!

Източник: dariknews.bg





Гласувай:
1


Вълнообразно


1. nikikm - За последното
15.07.2014 00:12
не си прав!И не го казвай повече!Залягай над историята!
цитирай
2. aboychev - ИСТОРИЯТА ДО 09.09.1944г.
15.07.2014 07:24
СЛЕД ТАЗИ ДАТА страхливец и простяга Е БИЛ РУСОФИЛСКИЯ И АКТИВНО БОРЧЕСКИ "ЕЛИТ" НА СТРАНАТА КОЙТО УПРАВЛЯВА И ДО ДНЕС
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698369
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031