Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2014 19:03 - Нови разкрития за трагедията със злополучния „Боинг 777″ http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 477 Коментари: 0 Гласове:
0



Нови разкрития за трагедията със злополучния „Боинг 777″ ...
 
 

Ето какво се е случило със злополучния „Боинг 777″ малко преди да се разбие

Една от най-коментираните теми в световен мащаб през последните дни е трагедията със самолет „Боинг 777″, при която смъртта си намериха 298 души. Около фаталния инцидент все още има много неизвестни. Руският генерал Андрей Картополов заяви, че в близост до разбилия се „Боинг 777″ е летял украински боен самолет.

Бойната машина е била снабдена „Су- 25″ е била снабдена с ракети, които могат да нанесат поражения при изстрелването им в радиус от 12 км. Според техниката за контрол разстоянието между злополучния „Боинг 777″ и украинския самолет е било около 3-5 километра.

Руският генерал разкри, че отклонението на самолета, който погреба 298 души, над Донецк е било около 14 км. Андрей Картополов допълни, че интервалът от падането на летателното тяло до окончателното му изчезване от обсега на техниката за наблюдение и контрол е точно три минути.

От военното министерство в Русия потвърдиха, че времето, в което злополучният „Боинг 777″ се разбива, съвпада с това от американския спътник.

Русия опроверга информацията на Украйна, че в момента на разбиването на самолета в небето над Донецк не е имало друго летателно тяло, пише „Всеки ден“.

Междувременно се появи версия, че в основата на трагедията със самолета „Боинг 777″ може да е учебна украинска ракета. /razkritia.com/

Москва има снимки за преместени ракети до територията на опълченците

Руското министерство на отбраната разполага с космически снимки, които показват, че в деня на катастрофата с малайзийския самолет една от пусковите установки на ракетния комплекс "Бук" е била преместена близо към територия, контролирана от опълченците.

Това съобщи на пресконференция в Москва ген. Андрей Картаполов, началник на Главното оперативно управление на руския Генщаб.

"Ние имаме космически снимки на отделните места, където са разположени средствата за противовъздушна отбрана на украинската армия в югоизточната част на страната", каза той.

Картаполов уточни, че първите три снимки са от 14 юли. "На първата снимка са показани пускови установки "Бук" в район на 8 километра северо-западно от Луганск. На снимката добре виждате самоходната установка и две пускозареждащи машини", добави генералът. На следващата снимка са показани радиолокационни станции близо до Донецк.

На трета снимка е показана позицията на техниката на ПВО в района на Донецк, поясни ген. Картаполов. На снимката по-специално добре се вижда самоходна огнева установка, около 60 единици военна и специална техника, уточнил още той.

"От същия район са направени снимки и на 17 юли, обърнете внимание, че въпросната установка липсва. На снимка номер 5, направена същия ден, край населения пункт Зарошчинское, което е на 50 км източно от Донецк и на 8 км южно от Шахтьорск, е открита установка с "Бук", - констатира той.

"Възниква въпросът, защото непосредствено преди трагедията установката се е оказала в този район близо до територия, контролирана от опълченците? Снимките на този район от 18 юли, показаха, че установката е напуснала заеманата позиция", заяви Картаполов. Той изтъкна, че именно към 17 юли е нараснала интензивността на украинските радари на зенитния комплекс "Бук". /БГНЕС /dnesplus.bg

 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19827529
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930