Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2014 21:49 - Реших да ви разкажа виц! Автор http://nikikm.blog.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 585 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Недейте се товари с прекалени очаквания.няма да съм блестящ,освен това май че веднъж го разказвах вица и на всичкото отгоре не мога да посоча от къде съм го взел и го помня!Да е жив и здрав,авторът,щом съм го запомнил,направил ми е впечатление!А, дано и на вас!
Този виц илюстрира съвсем точно позицията на СЕЩ /Северно Еврейските Щати/ по отношение на Русия в момента,но и не само за нея и не само за този момент.Това им е навик във външната политика,пък сигур и във вътрешната.Преценката е Ваша.Та:
Заекът,нашият приятел от приказките,неочаквано за нас,взел та наеб...л,с извинение,пък и без извинение, Царицата на гората,Лъвицата!Лъвът,Царят обаче веднага научил от органите и се вбесил,меко казано.Свиква той дворът и започва умуване,как да се накаже Заякът?Голямо умуване!Та накрая началникът на службите го дръпнал настрани и му казал:Законово не можем,но ако възложим на вълка...А,вълкът си бил бандит от класа. Царя казва,"ама как,нещо..такова,щом законът..!" "Няма проблем" отвръща царедворецът от службите.Ти издай заповед,от утре всички в гората да носят шапки!Заекът не може,нали разбираш,..ушите..." И царят издава светкавична заповед.На другия ден заякът си върви,,а насреща му Царя,вълка с екипа и царедворците."Заяк,защо нямаш шапка,чете ли заповедта?".. Ама туй,онуй,оправдавал се заекът, но  нали е нарушител на царската заповед .. бой,бой,бой...Покъсали го!
Като свършили,оставили го на пътя и си тръгнали.Ама Царят пак го човърка,не му стига отмъщението,иска още и пак пита царедворецът от службите:"Абе малко е това,трябва още,кажи как? Царедворецът веднага отвърнал:"Няма проблем!По същият начин,издай заповед от утре всички в гората да носят цигари.Заекът е вегетарианец,не пие и не пуши,яде моркови и зеле,ще го пипнем."Тъй и станало.Ама Заекът се бил вече свестил и отстрани ги слушал и разбрал всичко! На другия ден го срещат на пътеката и веднага го запитали:Заек,имаш ли цигари?"С филтър или без филтър",бръкнал Заекът в двата си джоба,готов да вади цигари. Лъвът се объркал и започнал да се оглежда.Тогава царедворецът от службите му казал"Какво го гледаш,не виждаш ли,че няма шапка?! И..бой!
Та,това е скъпи съотечественици.Ония там Запад, СЕЩ и пр.НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ИСТИНАТА! Имат си цели и си ги постигат,както си искат!Кой ще им попречи,нали са Царе на Гората!
Н.М.




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19801884
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930