Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2014 19:31 - Бареков: Изнасям на пресконференция всички документи за престъпните връзки на Борисов и за десетки убийства! http://www.svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 550 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бареков: Изнасям на пресконференция всички документи за престъпните връзки на Борисов и за десетки убийства!

23.07.2014

telefonsex:

Декларация от ПП „България без цензура“. Скъпи съмишленици, Към 14.00 часа на 23 юли 2014 г. всички 31 областни ръководства на ПП „България без цензура“ изпратиха своите становища, в които ясно и категорично изразяват желанието си ББЦ да се яви на предсрочните парламентарни избори със самостоятелна регистрация. С тези заявления структурите на партията категорично потвърждават решението на Изпълнителния съвет на ББЦ от 20 юли, където бе предложена тази идея.

В резултат на това пълно единодушие, „България без цензура“ ще участва на следващите избори като абсолютно самостоятелен политически субект.
Оставаме отворени към преговори с всички партии, които не са участвали във властта и искат бъдат реална опозиция на работещия заговор между ГЕРБ и ДПС.

След като ВМРО вече разбраха, че не са желани в коалицията с нас, бързо се преориентираха и се прегърнаха с НФСБ.

В същото време Яне Янев си позволява да дава прогнози и да се изказва, от което личи, че не друг, а именно Бойко Борисов е направил опит да смаже единствените опоненти на статуквото, а именно „България без цензура“.
Целта на „коалицията на смъртта“ между ВМРО и НФСБ е да действа като патерица на ГЕРБ и ДПС в следващия парламент. В същото време Борисов се е презастраховал, като ражда още един порочен съюз в лицето на Яне Янев и „Атака“. Ние няма да допуснем тази национална катастрофа, няма да излъжем стотиците хиляди българи, гласували за нас, и няма да злоупотребим с патриотичната кауза и идея заради собствените си интереси, както направиха ВМРО.

Изявление на Николай Бареков, председател на ПП „България без цензура“:

Поставен съм на ръба на предела на изпитанието на човешката, психическа и физическа издръжливост.

Бруталната атака пред очите на българския народ се провежда срещу мен от ГЕРБ, ДПС, много от действащите и незаспали структури на бившите и настоящи служби, хора като Цветан Василев и глутница кучета с маргинална същност.

Така поне българският народ ще е наясно кой финансира и кой защитава интересите на сараите. Стана абсолютно видно за всички, че след влизането ми в политиката, заемането на високи постове в Европейския парламент и номинацията ми за министър-председател съм застрашил брутално политическата и икономическа олигархия в България.
В началото на другата седмица ще изнеса пред цялата българска общественост на специална пресконференция в София всички документи от архива на МВР за престъпните връзки на Бойко Борисов с ключови дейци на прехода, Държавна сигурност и ДПС. В тях се съдържат данни и факти за десетки извършени убийства от 1986 г. и по време на целия злополучен преход.
Държа да кажа, че съм единственият политик, който се изправя срещу машината на ДПС и ГЕРБ, воден от пълната увереност, че ако техните фирми не бъдат свалени от кръвоносната система на България, в страната няма да има пари за пенсии, здравеопазване и реформи, включително за младите, майките и пенсионерите.

Ако не получа подкрепа от българските медии, доброволно ще се оттегля от политиката, за да се успокоят духовете на всички крадливи обществени прослойки.
Надявам се да бъда разбран правилно

image

                                                                                                                                afera.bg





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19824029
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930