Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2014 19:24 - Краят на еврейското столетие ANONYMOUS BULGARIA
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 536 Коментари: 0 Гласове:
0



Краят на еврейското столетие

Историкът, Юрий Сльозкин, от руско-еврейски произход, нарече ХХ-ти век, еврейско столетие. Точно така! То започна с „Протоколите на ционските мъдреците“. Напълно без значение е, че от еврейска страна те биват сочени като фалшификация. За да докажат това, те трябваше да представят един нефалшифициран оригинал или друг автор. Това не се е случило до днес. Вместо това, можем, гледайки назад от началото на двадесет и първи век, да определим стъпка по стъпка етапите в постигането на процедурите, посочени в протоколите. Става въпрос за налагането на NWO (НСР), Новия Световен Ред, от богоизбрания народ. Касае се също така и за унищожаването на Германия.

 

Още през 1889 г., по време на честването на стогодишнината от Френската революция в Париж, беше запланувано сриването на трите европейски империи. Записи и доклади от този масонски конгрес, напомнящи за Френската революция, са намерени в писмени документи и особено изрично в публикуваното през 1890 г. коледно издание на британското списание Truth (Истина), озаглавено „Сънят на Кайзера“.

Първата световна война започна през 1914 г. с убийството на престолонаследника на престарелия австрийски император. Тя завърши с убийството на руския цар и семейството му и падането на австрийския и пруско-германския императори. В същото време, в Русия се проведе болшевишката революция, от която само Петербург още през 1917/18 г., тя изгуби повече от 1,3 милиона жители, разстреляни, умрели от глад или избягали. След това болшевишката оргия на смъртта премина през цяла Русия.

На Запад, силите на Антантата, по-специално президента Уилсън подмамиха със своите четиринадесет точки германците в така наречената „клопка на мира“, че така да сложат оръжие. То бе последвано от диктата във Версай и ограбването на Германия, съпътствано от гладната смърт на стотици хиляди цивилни и безработица в следващите години на мир. Обаче духовната сила на германския народ и неговата воля да оцелее все още не бяха окончателно победени. През 1933 г. възникна Третия райх на националсоциалистите, които назоваха по име световния враг, което доведе до ново обявяване на война, още през 1933 година.

От тогава започна да се говори открито за германеца, не само за неговото правителство – като враг номер едно за света. Унищожението на нацията с общи усилия беше счетено за уместно. Този път повод за войната бяха създадените от Версай непоносими условия в Полша.

Втората световна война, в която почти целия свят се бореше срещу Германия и малкото нейни съюзници в продължение на 5Ѕ години, донесе милиони човешки жертви. До мирен договор не стигна, такъв няма и до днес.

Германските градове до голяма степен бяха изравнени със земята, повече от една четвърт от територията на Германия бе предадена на чужди сили, а германците, живели там в продължение на векове бяха прогонени. По време на това прогонване на около петнадесет милиона германци – съответстващо на цялото население от скандинавските страни – бяха зверски избити 2,5 до 3 милиона цивилни, предимно жени и деца и старци. Били ли са те някога компенсирани от страните, които са ги прокудили, търсена ли е отговорност на убийците и пилотите-бомбардировачи?

По-лошо от всичко това беше, обаче, започналото след това превъзпитание на германския народ и изтласкването му от чужденците в собствената му страна.

Въпреки всички тези мерки, Федерална република Германия, продукт на победителите, след сравнително кратко време, се превърна във водеща икономическа сила в Централна Европа. Гражданите отново построиха разрушените катедрали и градове. Те интегрираха милионите прогонени бежанци и посредством безпрецедентен тежък труд общото благоденствие отново нарасна, за ужас на мамонистите, наричани днес глобалисти.

В Съветския съюз на двадесетия партиен Конгрес през 1956 г., от Никита Хрушчов бе започната де-Сталинизация. До сега настоящият шеф на Кремъл Владимир Путин се опитва да разчисти последиците от болшевишката революция, която също и в Русия отрови душите на хората. Главните му опоненти в момента са олигарсите. За сравнение, във Федералната република медийните магнати са основните врагове с най-голямо влияние върху масите. Те деградираха хора до потребители и гласуващ добитък за богоизбраните. В СССР, особено след неговия разпад – в Украйна, олигарсите с тяхната вече патологична алчност разграбиха богатите провинции.

От края на седемдесетте години насам, Холокаустът заема централно място, като морално оправдание за еврейското световно господство. Неговият символ са милионите евреи, обгазени в концентрационния лагер за унищожение Аушвиц (Освиенцим).

Този символ обаче вече се срина върху самия себе си, поради изобличаването на многобройните преживели това място на ужасите, като измамници, както и множеството научни изследвания. Към това добавяме още и публикуваните „Заповеди на коменданта и главната квартира на лагера Аушвиц 1940 – 1945”, публикувани от един официален институт в Мюнхен – „Институтът за съвременна история“. От всичко това се вижда, че Аушвиц е бил трудов лагер за поддържане на производството на въоръжение, а не лагер за унищожение. От това не трябва да се заключава, че не е имало някои ужасни инциденти в концентрация лагер – че както в целия свят – така и в Аушвиц е имало хиляди смъртни случаи по най-различни причини, както и навсякъде в Германия по това време.

Но сега се повдига въпроса: „Къде са газирани или убити тези шест милиона, твърдени от съдилищата и от медиите?“ Все още, тези жертви биват почитани на 27 януари. Германският народ и целият свят имат законно право да узнаят къде е било извършено това уж най-голямо престъпление на германците. Нито §130, нито изразът „очевидност” са достатъчни. Нуждаем се от една публична дискусия, про– и контра, особено на техници и учени, ако смеем да твърдим, че сме правова държава и се застъпваме за истина и справедливост.

Едно мирно бъдеще, в което хората живеят по-щастливо, отколкото в еврейския век, в което най-после екологичните проблеми да бъдат решени колективно, отговорно и трайно, не може да бъде постигнато на основата на лъжи, нито с по-нататъшното господство на капитализма.

САЩ, в съюз с Израел и НАТО се стремят да разпалят III-та световна война. Те не могат да направят това сами, колкото и слуги и поклонници на Мамона да имат глобалистите навсякъде, те си остават едно незначително малцинство. Може би посредством подстрекателство към война те искат да отклонят вниманието от големите лъжи?

- Ние няма да участваме!
– Искаме честно обяснение!
– Тъй като живеем в християнския Запад, ние се обявяваме за справедливост и прошка и милост не са ни чужди.
– Ние отхвърляме принципа око за око, зъб за зъб, до трето и четвърто поколение.

Само така можем да сложим край на този ужасен еврейски век. Ще осъзнаем ли нашата сила, силата на безсилните в тяхното голямо мнозинство и да водим съпротива срещу хитростите на дявола, с неговите изкушения.

11 юли 2014
Урсула Хавербек  

(от пощата)



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702376
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031