Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2014 19:19 - Кой беше на гей парада в София? ANONYMOUS BULGARIA
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1439 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кой беше на гей парада в София? ANONYMOUS BULGARIA 

Едно е важното, че той беше организиран, както обикновено от посолството на САЩ

image

На снимката с „Номер 1″ е отбелязан Роберт Леви, евреин и активен участник в протестите станали известни с участието на активистите спонсорирани от НПО-та и десни български политически сформирования, НПО-та свързани с правителството на САЩ. Леви успял да завърши българска филология и културология. Женен с 2 деца. Издал 2 стихосбирки “Един от върха на иглата” и “Вавилон”. Работил е като журналист, сценарист и режисьор на филми. Представете си пропагандата, която е прокарвал през годините на прехода в умовете на българските граждани. Сценарист на филмите: “Кипър – любовта е брак”, “Силистра – историята продължава”, “Несебър – градът, който не потъва”, “Исландия – земя като в деня след сътворението” (сценарист и режисьор), “Приказка за една професия – 100 години Главна инспекция по труда” (сценарист и режисьор), “Ловеч”, “Впиши се в историята – район “Тракия” в Пловдив”, “Сердика е моят Рим” (филмът представи българската столица в Брюксел в седмицата преди приемането на България в ЕС), “Пътешествие за работа – Национална агенция по заетостта” (сценарист и режисьор), “Варна”, “Кенгуруто”, “Слонът”, “Проект ЖП представи си”, “Присъединете се – Европейска харта за пътна безопасност” (сценарист и режисьор), “Завръщане у дома” (частна поръчка), „110 години МВНР” и много други. Сценарист на три филма по проекта „Това е България” – „Това е България – Античност”, „Това е България – Средновековие”, „Това е България – столицата София”. Съсценарист на „Това е България – българското Черноморие”.

В контактите му, в социалната мрежа Facebook веднага се вижда, че повечето са известните за много ни активисти и чиновници от мозъчните тръстове (think tanks), финансирани чрез НПО-та свързани с правителството на САЩ, доста от тези са и тези от протеста #ДАНСwithme, както и техни заблудени симпатизанти или такива, които се опитват да „цъфнат“.
Както знаем вече много хора, повечето са фенове на или замесени с ДСБ на Иван Костов и пионката му Радан Кънев, както и Реформаторски Блок сега.

А ако ги затвори за публиката контактите (посочени в по-горната връзка), вижте няколко снимки (тези, които не ги знаем сме ги скрили) направени от профила му:

image image

Същите и останалите/другите можете да ги намерите в контактите на абсолютно всеки един от тази мрежа (проверете, направете си труда), те така се координират и манипулират гражданското общество в България. Те са говорителите, активистите, те са „протестърите“.

Номер 2 от снимката е Данчо Йорданов. Контактите му са отново от същите. Не се обезпокоихме да се занимаваме с него.

Следващият е Виктор Лилов:

image

Този е от “Гражданския съвет” на Реформаторски блок. А знаем, какви „ескперти“ се мъдрят там. Арабист, мениджър в областта на културата (забелязвате ли, все свързани със света на изкуството), музикален продуцент. Специализирал e в Международната академия за ръководни кадри – Гумерсбах, в Университета за национално и световно стопанство – София, в Maison des Cultures du Monde. Бил е радиоводещ в RFI – България и музикален рецензент. Основател е на Black Flamingo Publishing – българско издателство за поезия, драматургия, белетристика, както и за специализирани художествени и документални проекти от България и Европа.

РБ се опитват да трупат точки в гей средите също - Виктор Лилов от РБ: Гей бракът изравнява правата на хомосексуалните с останалите в общността

В контактите му откриваме пак същите активисти. Има ли все още някой да го учуди този факт?

Павел Николов, още един на/от гей парада:

image

Този дядка изглежда много активен, особено що се отнася до събиранията правени от Реформаторски блок (РБ). Забелязва се, че е изявлен анти-комунист. Разбира се както и всички от РБ :)

Какъв извод можем да си извадим до тук? Ами че РБ са събрали поддръжниците и феновете си костовисти, за да направят бройката на гей парада в България.

Дедо Павел е учител (или е бил такъв) в ОУ „Хр. Смирненски“, с. Вакарел. Надяваме се, че е учител включително по плуване, защото има много смущаващи снимки на профила си, снимки като тази:

imageИзвинявай дедо, но след парад пропаганда на сексуалността да си показваш открито снимки с деца в профила е меко казано грозно.
Следващата е Надежда Московска:

image

На следващата снимка я виждаме в залата при “Ранобудните студенти”, обучените активисти, при които неспирно ораторстваха десетки от “експертите” на мозъчните тръстове, както и самия Джеймс Пардю, бивш американски посланик в България си сложи отпечатъка открито на затворени врати при тези пионки на неговото правителство. После здравей стипендиооо! :D

imageВ контактите и откриваме отново хора на западната мрежа, такива като Асен Генов и Найо Тицин, Тома Белев.
Надке, няма лошо да те привличат сексуално пълнолетните момиченца, но драга, аман от соростутки ;)

На следващата снимка виждаме Радослав Стоянов, който да, той е действителен хомосексуалист, но пък и чист педераст. След малко ще разберете, защо.

image

Също и от профила си във Facebook представи самата дърта усойница-шпионин с думите „нейно превъзходителство“. Вижте го тук:

image…. която нямам как да не бъде там, все пак нейното правителство е спонсора и създателя на гей парада в България:

image

Другите също не са маловажни, запомнете ги. Но все пак са само подхранваните от Вашингтон въшки. Тази година беше Иво Прокопиев спонсора, неговите Икономедиа и Капитал са известни с това, че са трамплин за западните мозъчни тръстове в България и „експертите“ им.

Много от участниците се забеляза, че бяха “артисти”, от тези изтропваните от Червената къща, която е нещо като творчески мозъчен тръст (think tank), чрез който да се обхваща тази част от обществото. Патетично, но все пак реалност съществуваща активно в нашето общество.

В никакъв случай нямаме нищо против хомосексуалистите, но във всеки случай се обявяваме против хомосексуалната публична пропаганда на САЩ в България.





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707564
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031