Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2014 20:49 - Правителството на Близнашки спука гуми и подви опашка! http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 716 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 31.08.2014 20:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Правителството на Близнашки спука гуми и подви опашка ...
 
 

Българският народ бе жестоко подведен от правителството, което му обеща строежа на дългоочакваната ограда, след което даде отбой и се изниза по терлици

Правителството официално обяви, че най-после ще изгради оградата, която ще спре незаконното миграционно нашествие през българо-турска граница. Преди няколко дни, обаче, се оказа, че хората отново са излъгани по най-долен начин. За българският народ отново ще важи поговорката „Трай коньо за зелена трева“. Оказа се, че решението за строежа на оградата щяло да бъде взето от следващото правителство. По този начин беше пробутана една напълно абсурдна политическа теза, че едно правителство, което се отказва да направи нещо, може да задължи следващото да го стори! По никакъв начин министър-председателят, конкретни министри или висши чиновници не могат да предопределят решенията на един следващ кабинет.

Единствено става ясно, че продължава да виси зловещият факт – България е единствената европейска страна, която има незащитена сухоземна граница към Азия.

Министърът на вътрешните работи Йордан Бакалов каза три истини, които хората отдавна знаят, а управляващите досега се въздържаха да кажат:

- Прииждащите са емигранти, а не бежанци

- Не може да има двоен аршин – на България да е забранено това, което е позволено на Гърция и Испания

- Турция е сигурна страна на произход, следователно няма никаква логика да приемаме за военни или други бежанци нахлуващите незаконно оттам.

За съжаление, обаче, мъжеството на Бакалов свърши дотук. Оказа се, че с елементарен финт, всичко остана само голи приказки. Отново няма какво да спре лавината от африканци, азиатци и араби.

Очевадна е липсата на личност,като Княз ТЕРВЕЛ! Очевадна е истината, за липса на българщина и патриотизъм у управляващите БЪЛГАРИЯ,което априори ги прави врагове и им отнема правото за управление! Очевадна е Истината за това,че ни затриват! Като народ,като държава,като история!
ТЕЗИ НЕЩА ПРЕЧАТ НА НОВИТЕ,  ВЕЛИКИ, СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ, ДА СА ВЕЛИКИ И СВЕТОВНИ! БЪЛГАРИТЕ ИМ ПРЕЧАТ, СЪС СВОЯТА СЪЩНОСТ И СЪС СВОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
 НО ТЕ, НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ ТОВА,КОЕТО СМЕ БИЛИ НИЕ,ДОРИ ДА ИЗЧЕЗНЕМ ОТ СВЕТА! ЗАЩОТО БОГ ВИЖДА И  ЗАЩОТО НИЕ,НАШИЯТ НАРОД, ВИНАГИ СМЕ ДАВАЛИ НА СВЕТА,А ТЕ ВИНАГИ СА ГО ГРАБИЛИ! Н.М.

Още след официалното заявление за готовността за строеж на оградата, противниците й веднага скочиха в лицето на пловдивския адвокат Михаил Екемджиев, който използва платформата на все по-превръщащото се в анти-национално Българско национално радио. „Общество.нет“ пръв разкри поредната интифа на либералните фундаменталисти.  Те много бързо, с открити и подмолни средства, постигнаха своето – България да продължи да бъде разграден двор за незаконно заселване и преселение.

Явно за служебното правителство важи поговорката: Тръгнаха като аслани, върнаха се като насрани.

Бог да прости и това правителство!

Бог прощава, но народът не!

Възмутеният гражданин

30 август 2014

 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19821105
Постинги: 45028
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930