Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2014 21:26 - ЗАЩО В ЯПОНИЯ НЯМА ПРОБЛЕМ С МЮСЮЛМАНИТЕ? Автор: kostas
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1098 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗАЩО В ЯПОНИЯ НЯМА ПРОБЛЕМ С МЮСЮЛМАНИТЕ?

Колко просто са го решили тези пусти японци, на които не само ние се възхищаваме, като нация техническа, но и целия свят. Но да оставим другите народи на мира сега. Щом ние българите им се възхищаваме да вземем пример от Япония. Поне по нещо да приличаме на тях и да се доближим до Японското Чудо. Ако го направим, ще бъде само от полза за България. Затова можете да споделите статията и дано дай БОЖЕ стигне до българските политици и най-вече да Парламента и Президента. Примерно, ако Президента започне една такава инициатива, това ще му осигури минимум още един мандат. Нека направят за това референдум. ИСКАЛИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИНА ДА ПРИЛИЧА НА ЯПОНИЯ. Тези 18 точки могат да се приемат в парламента само за един преди обяд. После народните представители са свободни. И искам да Ви отбележа, че никаква ЕВРЕЙСКА организация по света от какъвто и мащаб да е, не е УСПЯЛА да направи нещо или да промени японската традиция в това отношение.

image

1. Мюсюлманин никога не получава в Япония гражданство. Япония е единствената страна в света, която не дава гражданство на мюсюлмани. Да се спори е излишно! Законът е закон!
2. Мюсюлманите нямат права дълго време да се намират на територията на Япония.
3. Опитите за евентуално разпространение на ислям в Япония се счита за углавно престъпление. За такова деяние се наказва сурово от закона и се седи за много дълго в затвора.
4. В Япония няма нито едно училище, където да се преподава арабски език.
5. Корана – това е забранена книга. Да се внесе в Япония е наказуемо. Допуска се само някой текстове от Корана, но написани на японски език.
6. Временно пребиваващ мюсюлманин може да извърши свой мюсюлмански обред, само в закрити помещения. В случай, че ритуала се види от обикновен японец, мюсюлманина попада в затвора автоматично.
7. Разговорите на арабски език са строго и абсолютно забранени.
8. В Япония на практика няма нито едно посолство на арабска страна.
9. Ислям в Япония изповядат 0.00 % японци.
10. Дошли евентуално на работа в Япония мюсюлмани, имат право да работят САМО в чужди компании. Т.е. японските компании не приемат на работа хора, изповядащи исляма.
11. Визи за посещение на Япония на мюсюлмани се дават изключително рядко. Дори известни лекари, учени изповядащи исляма не могат да получат виза за Япония.
12. В трудовите договори е записана клауза, че всеки работодател има право без обяснение да уволни сътрудник, ако узнае, че той има ислямска вяра.
13. На мюсюлмани е забранено да наемат каквито и да е жилища в Япония, да не говорим, че могат да закупят каквато и да е недвижима собственост.
14. Преводите на техническа документация от японски на арабски език се извършва от НЕ японски компании.
15. Към мюсюлманите в Япония всички се отнасят като към ГОЙ ( добитък, животно ). Ако в даден район се появи евентуално мюсюлманин, всички започват да се отнасят към него като ПРЕСТЪПНИК.
16. Към официални откривания на ислямски училища, не може и дума да става.
17. Япония не приема за нормални, законите на Шерията.
18. Японка, уличена, че има връзка с мюсюлманин е отхвърлена за винаги от обществото, а така също и от РОДИТЕЛИТЕ СИ.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19811348
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930