Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2014 20:39 - Турския посланик заплаши България с „тежки последствия“ https://alterinformation.wordpress.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 687 Коментари: 0 Гласове:
0



Турския посланик заплаши България с „тежки последствия“

Турския посланик в България Сюлейман Гьокче попита как България би обяснила пред евроатлантическите си партньори действия като премахването на новините на турски език и затварянето на българо-турската граница

image

Посланика на Турция в Република България Негово Превъзходителство Сюлейман Гьокче заяви, че за България ще последват тежки последствия, ако премахнем новините на турски език по националната телевизия.

Гьокче предупреди, че България „ще изпадне в трудна ситуация“ и попита как ще обясни пред евроатлантическите си партньори евентуалното предприемане на действия по подсигуряването на българо-турската граница във връзка с безконтролния наплив, не без съдействието от турската страна, навлизане на огромен брой незаконни имигранти.

„Ние сме против затварянето на българо-турската граница със заграждение“, обяви турския посланик, отправяйки ни индиректен ултиматум да спрем изграждането на осигурителното съоръжение по общата ни граница.

Сюлейман Гьокче разкри, че в разговорите си с предишното българско правителство – служебния кабинет, назначен от президента Плевнелиев и оглавяван от проф. Близнашки България е уверила, че съоръжението е „по-скоро временно явление“, което разкрива уклончивата позиция на страната ни, която се оказва безсилна пред това да направи някаква по-сериозна стъпка за намаляването притока на незаконни имигранти, навлизащи в България от Турция.

Иронично е, че „евроатлантическите ценности“ били в разрез с премахването на новините на турски по националната БНТ и подсигуряването на собствената ни граница, тъй като в България навлязоха огромен брой незаконни имигранти, а държавата ни няма нужните ресурси да удържи на подобен натиск…

Че,то този направо ни обявява война!Държи се с нас,като към измекяри! неговото превъзходителство.Към държава от ЕС! Сега очаквайте ЕС да вземе отношение по тона му и да ни защити!Както защитава монополите! Ще видите най-скоро,каква ни е ползата! Н.М.





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803026
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930