Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2015 20:20 - 12 неща, които със сигурност не знаете за Адолф Хитлер и Нацистка Германия – 2 част Автор: zahariada
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 670 Коментари: 0 Гласове:
0



12 неща, които със сигурност не знаете за Адолф Хитлер и Нацистка Германия – 2 част

  12 неща, които със сигурност не знаете за Адолф Хитлер и Нацистка Германия – 2 част Posted on 09/01/2015

image

Тъй като първата част на тази статия разбуни духовете и е прочетена досега над 52 хиляди пъти, реших да направя продължение.

Въпреки, че предишната статия ми навлече много негативни коментари, къде ли не, реших, че за хората, които искаха да има продължение си заслужава!

Настоявам да отбележа нещо изключително важно преди да преминем към статията: Нищо от тази статия и от първата НЕ Е моя измислица! Изрично съм написал източниците, за да проверите от първо лице информацията! Моля, всички засегнати евреи или неевреи да НЕ ми пишат в социалните мрежи! Така или иначе, няма да получите отговор, а само блокиране!

Последна добавка: Коментарите към статията ще бъдат заключени, поне в началото. За по-напред може и да ги отключа, но се съмнявам. Причината е , че не ми се четат лични обвинения, сякаш аз съм виновен едва ли не за всичко, което се е случило с евреите…

image

Снимка: dailystormer.com

1. Фолксваген

През 1934 година, Хитлер започва мечтаният проект, всяко немско семейство да притежава кола, която да има възможността да вози двама възрастни и три деца с максимална скорост 100 км/ч.

Той е искал немските граждани да имат същият достъп до кола, както американците.

Като малко чудо, атрактивната кола направена от стомана и задвижвана от двигател с 25 конски сили успява да впечатли целият свят. В 150 000 км тест драйв тя показва, че лесно може да поддържа скорост от 100 км в час по магистралата. Дори самите създатели на колата остават учудени от това, колко добре се справя малкият бръмбар.

Две от най-важните желания на Хитлер са изпълнени: колата харчи само 7 литра гориво на 100 км. и е на цена по – малка от 1000 Райх марки (на цената на малък мотоциклет).
 Източник

2. Метадонът (като заместител на хероина) и Петидина (мощно обезболяващо) са изобретения на нацистите.  (Wikipedia , Wikipedia) 3. Всички евреи на сапун !?

Всеизвестни са историите за това, как нацистите правили сапун от телата на умрелите евреи. Истина ли е това? Твърдо не!

Еврейският историк Уолтър Лакер „отрича установената история“, като признава в книгата си от 1980 г. „Ужасната тайна“, че цялата история с човешкият сапун, няма основание в реалността. Walter Laqueur, The Terrible Secret (Boston: 1980)

Гита Серени, друг еврейски историк, отбелязва в нейната книга „В тъмнината“:
„Общоприетата история, че труповете на загиналите са се използвали за направата на сапун и торове най-накрая е опровергана от Централният орган за разследване на нацистките престъпления в Лудвигсбург.“ Gitta Sereny, Into That Darkness (London: A. Deutsch, 1974)

Дебора Липщат, професор по съвременна еврейска история, по подобен начин „пренаписва“ историята, като потвърждава през 1981 г.: „Факт е, че нацистите никога не са използвали телата на евреите по какъвто и да е начин, за производство на сапун.“ „Nazi Soap Rumor During World War II,“ Los Angeles Times, May 16, 1981

През април 1990 г., професор Йехуда Бауер, водещ историк по въпросите за Холокоста от Еврейския университет в Израел потвърждава, че историите са човешкият сапун не са верни. 
Източник

4. Микровълновото готвене е изобретено от нацистите (за войските в Русия) image

Снимка: dailystormer.com

5. Аушвиц и газовите камери

Аушвиц се счита за най-известният нацистки център за изтребление. Казвано ни е, че там систематично са избивани стотици хиляди затворници – най-вече евреи. Всички сме чували и за прословутите газови камери. Но, истински ли са те?

Фред Лейхтер е водещ специалист в Америка по проектиране и производство на оборудване за екзекуция, включително газови камери. През 1988 г. Лейхтер взима проби от стените на  предполагаемите газови камери в Аушвиц, Биркенау и Майда́нек (познат и като Люблин).

Лейхтер не открива цианиден остатък по стените, което е било задължително, ако са се използвали като газови камери.

През 1991 г. полското правителство повтаря тестовете, за да опровергае откритията на Лейхтер, но те получават същите резултати.

Въпреки, че уж 6 милиона евреи са загинали в газови камери, няма направена аутопсия на нито едно от телата, с което да се потвърди смъртта от отравяне.

Всъщност повечето от загиналите хора през ВСВ са умрели от тифус или глад, а от стотиците снимки с трупове повечето са на загинали германци от бомбени атаки.

Но, нека за момент да отхвърлим всички доказателства и да приемем, че е имало газови камери.

За да се убият 6 милиона евреи в газови камери, ще са нужни 68 години. 
Източник

6. Нацистите откриват нервно-паралитичните агенти Табун и Зарин. Използвани по света като химически оръжия. 7. Третият Райх усъвършенства телевизията и провежда първото излъчване. image

Снимка: northerntruthseeker.blogspot.com

8. „Дневникът на Ане Франк“ е измама

Много автори са провеждали специални проучвания относно достоверността на световноизвестният дневник на Ане Франк. Тъй като всеки имат интернет и може да се поразрови ще споменем само някои основни неща относно измамата.

Диетлиб Фелдерер публикува книга относно измамата с дневника на Ане Франк. Неговите проучвания включват: проучване на сградата, в която е живяла Ане Франк (днес музей), проби от почерка на момичето и вътрешните противоречия в самият дневник.

Фелдерер е писал до Ото Франк, бащата на Ане Франк с молба да проучи оригиналният ръчно написан дневник. Молбата му, разбира се е била отхвърлена. Фелдерер препоръчва в книгата си, да се направи анализ на мастилото използвано в дневника, за да се определени неговата автентичност. По-късно заради заведено съдебно производство в Германския съд, Федералната служба за криминални разследвания разследва оригиналният дневник. Техният анализ е установил, че значителна част от ръкописа е написан с химикалки, които не са били достъпни преди 1951 г.

Друго, което установяват е, че ръкописът от дневника се различава от действителния ръкопис на Ане Франк.

Друг изследовател на дневника Д-р Форисън сравнява различни издания на дневника на различни езици и установява огромни различия между тях. Той намира много добавки и значителни пропуски, които оспорват автентичността на дневника.

Професор Артър Бутц от Северозападен Университет казва: „Чел съм дневника и не вярвам (в неговата автентичност).“ Най-бързият пример, вижте още на втора страница четем есе на тема „защо едно тринадесет годишно момиче би започнало дневник“, на трета страница виждаме кратка историята на семейство Франк и веднага след това виждаме преглед на специфични антиеврейски мерки последвали германската окупация през 1940 г. Butz, Hoax of the Twentieth Century (1977) 
Източник / Още информация

image

Снимка: dailystormer.com

9. По времето на нацистите се създават аутобаните. 10. Немските Братя Хортен са създателите на технологията „Стелт“ през 1944 г. 11. Модерните днес „Бой скаути“ произлизат от идеята на Хитлер за строяване на младежта. Идеята е те да се научат на умения за оцеляване на открито, къмпинг и т.н 12. „Споразумението Хаавара“

В центъра на Германо-Ционисткото сътрудничество в ерата на Хитлер се сключва споразумение, което позволява на десетки хиляди евреи да емигрират в Палестина. Споразумението е известно като Haavara (на иврит „прехвърляне“). Споразумението се сключва през август 1933 г. между Ционистката федерация на Германия, Англо-Палестинската банка (под директивата на Еврейската агенция) и властите в Нацистка Германия.

image

Снимка dailystormer.com

Според това необикновено споразумение, всеки евреин тръгнал за Палестина, депозира пари в специална банкова сметка в Германия. Парите се използвали за производство на селскостопански инструменти, торове, строителни материали, помпи и други, които били изнасяни за Палестина и продавани там от еврейската компания Haavara в Тел Авив.

Между 1933 г. и 1941 г. , 60 000 немски евреи емигрират в Палестина чрез споразумението или други подобни немско-ционистки програми. Това е около 10% от еврейското население на Германия през 1933 г. Тези немски евреи правят 15% от еврейското население в Палестина през 1939 г.

Споразумението за прехвърляне е най-дълбокият пример за сътрудничеството между Хитлерова Германия и Световната ционистка организация. По време на споразумението, Третият Райх прави повече, от което и да е друго правителство в света по това време в подкрепа на Еврейското строителство и развитие в Палестина.

С други думи казано, Благодарение на Третият Райх днес съществува Израел.
 Източник





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706212
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031