Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2015 19:17 - Америка няма право да арестува чиновници, които не са техни граждани http://www.vestnikzora.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1037 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Америка няма право да арестува чиновници, които не са техни граждани

 

 

image
Путин коментира днес намесата на Америка в делата на ФИФА. Руският президент беше гневен, но сдържаше гнева си към американците. Коментарът му:

„Америка извърши тези арести за да разшири своето влияние. Арестите са много странни – по искане на американските служби с обвинения за корупция. На кого? На международни чиновници към които САЩ нямат никакво отношение. Тези чиновници не са граждани на Америка и събитията не са се случили на територията на Америка, затова службите на САЩ не трябва да имат никакво отношение. Това е опит да се разшири юрисдикцията в други държави и Блатер да не бъде преизбран за нов мандат като президент на ФИФА. Искат да ни отнемат домакинството на световното първенство през 2018 г“.

Да припомним, че преди няколко месеца Сеп Блатер посети Путин в Москва и каза, че независимо кой ще бойкотира световното през 2018 Русия и ФИФА ще направят едно прекрасно първество, на което всички ще се забавляват. Путин се оказа прав, защото преди минути Мишел Платини като шеф на УЕФА членовете на европейската федерация да не подкрепят Сеп Блатер, а някакъв африканец. Познайте кой посъветва Платини за този избор?

Путин се гневи, но той знае, че американците могат да арестуват и в България и всяка друга държава, която е подписала споразумението за сътрудничество в областта на правораздаването. Помните ли, че в Пазарджик ли беше или друг град американците арестуваха една счетоводителка, която пращала информация без да знае, че отсрещната страна на териотирята на САЩ е замесена в контрабанда. Сега е същото, защото Швейцария е подписала това споразумение. С други думи Америка може да арестува и осъди всеки по света, ако има интерес. Това се нарича световен тероризъм скрит под маската на борбата с корупцията. Тя корупцията ги е изгризала отвътре, те се борят с нея. Забележете само – арестите са извършени по показания на бивш шеф на футболната федерация на САЩ, който получил толкова много обвинения за корупция, че накрая за да се измъкне сключил споразумение с ЦРУ да им сътрудничи с цел да хванат бившите му колеги във ФИФА. Корумпирани арестуват корумпирани. Американците кой ще ги арестува?





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19827682
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930