Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2015 19:26 - Големият световен заговор http://illuminatibg.blogspot.com.au
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1993 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 31.05.2015 19:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Големият световен заговор май 31, 2015
image Изпълняват ли се вековните, отчасти и хилядолетни пророчества, които предсказват ясно голям обрат, преломно време с много катаклизми и световни военни конфликти (Трета световна война)? Във всеки случай миналото потвърждава, че голяма част от предсказанията са настъпили!
 
   Ако се вярва на пророчествата, големите обрати, природни катастрофи и войни все още предстоят. Няма съмнение, че ние вече се намираме в началото на този драматичен край, който ще бъде последван от едно ново начало. Светът няма да загине, трябва да си избием от главите тази ужасяваща мисъл! Атаките в Ню Йорк, последната война в Залива или хилядолетният конфликт около Ерусалим, който става все по-драматичен, дават достатъчно основание да се гледа много сериозно на древните пророчества - те всъщност сигнализират за стартовия изстрел на времето на промяната и на световните преобразования, които се изразяват във войни, природни катастрофи, болести и епидемии. Колкото до предсказаната Трета световна война, човек не трябва да си представя война подобна на Първата или Втората световна война, а навързани едно за друго (като брънките на верига) различни събития, които се простират в дълъг период от време (около десет до петдесет години).
 
   До днес ние сме изправени пред загадката, как така древните жреци, различните ясновидци и пророци, като Нострадамус ясно и точно са виждали бъдещето!

   Друга хилядолетна характеристика на политическата действителност е взаимната зависимост между религия и масонство. Скритите причини са съвременната политика - конфликтът между авраамовите религии около кризисния регион на Близкия Изток и Ерусалим - датират отпреди хиляди години. Само поглед назад в миналото и търсенето на корените на авраамовите религии може да ни даде правилната гледна точка по отношение на съвременната световна политика.
   Запознае ли се човек с хилядолетните спорове между църквата и антицърквата за личността на Исус, разбира, че различните становища на могъщите организации до ден-днешен оказват влияние на политическите действия в света! Трите големи религиозни общности чрез самопровъзгласеното си право на абсолютност се стремят в крайна сметка към теократично господство!
   Не бива да забравяме, че между появата на Мохамед, Давид, Моисей и Гилгамеш, са минало няколко хиляди години. Без съмнение най-голямата пречка по пътя към откриване на истината за Мойсеевите книги са големите периоди от време - от порядъка на много векове - през които продължава написването им. Овен това през всичкото време влияние оказват и съответните идеологии, което със сигурност е довело до промени.

   Какво взривно вещество предлага Старият завет за авраамовите религии и в настоящето, става ясно едва, след като човек проследи и сравни историята на библейските родоначалници от египетската хронология. Животът и делото на всички велики и значими библейски личности са свързани в огромна степен с египетското фараонско царство. Много легенди и повестования в Библията са заети несъмнено от древната шумерска и египетска история. Големите царства на Давид и Соломон вероятно никога не са съществували (както Библията ги представя), което се потвърждава и от най-новите археологически находки!
 
image    Научните открития дават основание на учените да предполагат, че никога не е имало изселване на еврейски племена от Египет. Ханаан също не е бил жестоко поробен, както се описва в Книгата на Исус Навин. Царствата на Давид и Соломон в Ур никгоа не са съществували в описаните мащаби. Израилските владетели са царували само над ,,незначителни части от крайните региони".
 

   А преселението от Египет? Погледнато чисто научно, вероятно израилтяните никога не са предприемали толкова мащабно напускане на Египет, както се твърди в Библията. Повечето учени днес споделят мнението, че става дума по-скоро за малка група от хора. По-всяка вероятност поради тази причина подобно събитие изобщо не се споменава в египетската хронология!
   Най-оспорвани дебати предизвикват неизяснените факти за Моисей и Исус!
   По-отношение на Давид и Соломон чрез съпоставяне с египетската хронология установихме, че те двамата в действителност биха могли да са египетските фараони Тутмос III и Аменофис III.

   Не е трудно да се разбере какви последици би имало това за трите големи религиозни общности и поддържаните от тях до наши дни претенции за абсолютност. Невидимата нишка продължава да преминава през различните могъщи ложи и в крайна сметка е коренът на всички световни политически конфликти и кризи.
   От друга страна, в настоящия момент едно явно и потвърдено от доказателства разбулване на истината за библейските герои Моисей и Исус би могло да доведе в политическо отношение до ,,експлозия" с нежелани размери. Предвид на това подобно разкритие в този момент ще е може би дори твърде неблагоприятно и само би наляло масло в огъня на и без друго горящия в буйни пламъци Близък и Среден Изток!

   Когато се има предвид колко систематично и успешно религиозните системи със своите полуистини са водили хората за носа хилядолетия наред, трудно може да си представи човек, че милиарди вярващи биха приели истината, дори и да е подкрепена със солидни веществени доказателства. Истината предполага прозрение и знание. От друга страна, имаме поемане и контрол на финансите от същите кръгове, които изопачават историческата истина.
   През 18. и особено през 19.век заплануваната централизация на финансовите магнати играе важна роля. В това отношение особено явно се очертава решаващото им влияние през миналите векове върху политиката, войните и мира.

image   Не може да не се признае, че светкавичният възход на фамилията Ротпилд играе важна роля в този процес. След умелия стратегически ход свързан с битката при Ватерлоо, Ротшилдови реализират огромни печалби.
   След поражението на французите династията Ротшилд поема в Париж контрола над Франция, а в Лондон Натан Ротшилд влияе на британския парламент чрез контрола върху Националната английска банка.
 
   Както успяхме да се убедим, най-голямото завоевание на частните банкери е основаването на Федералния резерв (FED) в Съединените щати в началото на 20.век.
   Въвеждането през декември 1913г. на системата на Федералния резерв (частната Централна банка на Америка) помага на международните банкери да се домогнат напълно и изцяло до финансовия контрол над Съединените щати. Паул Варбург става първият председател на Федералния резерв.
   С този акт американската държава е изложена на произвола на националните банкери, инструменти на транснационалните тайни организации. От този момент Съединените щати се превръщат в инструмент на международните банкери. Ако някой се съмнява, трябва само да проследи развитието на историята. Налага се из основи да преосмислим нашата ограничена, предварително изградена представа за света, внушена ни още в училище и в университета от учителите ни по история!

   Наред с болшевишката революция, която по всяка вероятност е нарочно инсценирана и финансирана, съществена причина за Първата световна война е изпадналата в дългове икономика.
   Скоро след това се стига до Втората световна война. Тя става възможна само благодарение превъоръжаването на Германия. Същите сили, които разрушават Германия, тайно отново я въоръжават.

image    Създаването на други организации, като например Съвет по външни отношение (CFR), Кралски институт за международни отношение (RIIA), групата на Билдербергите, Тристранната комисия и ООН служи за свързването на висшестоящите организации, като например групата The Round Table (Повече за групата - Натисни ТУК). Пред обществеността CFR и Тристранната комисия минават официално и явно за най-влиятелните организации в САЩ и същевременно са маша на Великата ложа.
   Тук трябва да отбележим, че посочените организации дават само най-обща представа. С това се онагледява колко е обвързана световната политика. Съществуват много други, свързани със съответните фронтови организации, подчинени организации, на които не е нужно да се спираме. Досегашния кратък обзор е достатъчен, за да проследим връзките и системата на задкулисната политика в началото.
   Въпреки че различните групировки действат автономно, те всички служат в крайна сметка на една и съща цел. Пределно ясно го показва фактът, че мнозина високопоставени личности членуват едновременно в няколко организации - ,,невидимо" преплитане и обвързаност!

  Описаните току-що организации и техните взаимовръзки дават най-груба представа за зависимостите в световната политика. През изминалите десетилетия се изписа много за световен заговор, Единно световно правителство и Нов световен ред - усилията за постигането на тези цели без съмнение са в пълен ход. Възможно ли е изобщо реализирането на подобна цел? По този въпрос мненията се различават коренно!

   Проникването на различните организации в политиката, икономиката, религиите и тайните общества особено през последните десетилетия е довело до едно голямо и вече необозримо преплитане. Хаосът, създаден по този начин на планетата, е негов характерен, главен признак!
   Всяка идеология, която не действа съгласно най-висшите космически закономерности, в края на краищата е обречена на провал, защото не съблюдава закона за причинността (закона на причината и следствието) - каквото посееш, това ще пожънеш: хаос! Колкото и просто да звучи последното изречение, не е толкова лесно да се формулира точно!
   В основата е точно тази идеология - ред чрез хаоса или контролируем хаос (поробване на човечеството) - за която се твърди, че е идеология на илюминатите, глобалния образ на много стремящи се към световно господство организации! Всички те в крайна сметка са допринесли за създаването на всеобщ хаос, който напълно е излязъл от контрол - от техния мечтан Нов световен ред изглежда се е получил Нов световен безпорядък! Трябва да се съмнява човек обаче, дали различните водещи групировки вече са го забелязали. Ето защо всички надежди за спасение на света са чиста фантазия! Констатацията не трябва да създава песимистични настроения за края на света, да вдъхне надежда!

   Настоящето, силовите структури, световните конфликти, войни и природни катастрофи са описани вече точно преди векове и хилядолетия - от осъзнаването на едно по-висше познание! Говори се за преломен момент - циклична най-ниска точка - към която сме се насочили, която обаче ще бъде последвана от ново време на мир. Дори може да се говори за съвсем нормален цикличен процес (прецесионен цикъл), в който е човечеството понастоящем





Гласувай:
0


Вълнообразно


1. olivie - поздравления за направените дедукции
31.05.2015 21:08
Ако екстараполираме написаното в бъдеще, без да сме пророци и без да вярваме в такива. И като отдадем дължимото на колосалния труд на акедемиците Фоменко и Носовски в същото направление, но без да ги абсолютизираме, защото и само, че "истината е някъде там" И преди да отречем която и да било религия, без да знаем как да я заместим в морален план, без да увеличим многократно хаоса, който масонски и други организации създават, въобразявайки си, че сбъдват реални събития.... Се налага да направим една ретроспекция на събитията, която би ни убедила, че познаваемостта на пророчествата намаля рязко след ВСВ. Причината не е само в това, че Библията не може да бъде пренаписвана в наше време. /все пак около 3 века условията са били подобни, но все пак съвпадаемост има макар и не 100%/ Ако приемем съществуването на неизвестна константа - пътник във времето то това е станало до към 1945г. Оттам нататък познаваемостта на "свещените" текстове се поддържа единствено от масонски и парамасонски рганизации. /и за това бутафорията колкото и да е съвършена, прозира/ Примери много - олимпийските игри в Лондон, които не доведоха мечтания за някои Армагедон, сриването на кулите-близнаци преди това, белегът на звяра дори с реално кръстен звяр компютър в Брюксел, баркода с 3-е 666 и т.н. Изводите са не еднозначни. 1-о Фоменко и Носовски може да са прави и за това нищо да не се случва /да припомним, че според тях 1000години човешка история са измислени/ 2-о Пътникът във времето, направил предсказанията е бил единствен и други по неизвестни причини няма. 3-о Има езвънземни фактори, които диктуват нещата и те са решили да направят нещо друго от написаното в свещените текстове. 4-о Всичко е измислица на болни мозъци, добрали се до властови позиции и създали собствена Библия /стелата в Джорджия. И разбира се "някъде там" - комбинация от всичко написано горе и тук. И като пряко следствие от този миш-маш масоноидите /щото истински просветени в днешно време няма/създават хаос от незнание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19799792
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930