Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2015 18:07 - Борисов, как не те е срам, Борисов! http://www.vestnikzora.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 543 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Борисов, как не те е срам, Борисов!

 

 

image
БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА. ОВЧЕДУШИЕТО НА ОСТАТЪЧНИЯ „НАРОД“, ТЪРПЯЩ ДЕБЕЛЯНЧО, „БОЙКО“ И ПОДОБИЯ, ПРЕВРЪЩА ДЪРЖАВАТА В МУШИЯ ЗА МАГИСТРАЛНИТЕ МУТРИ

Борисов, как не те е срам, Борисов, след мутренското убийство на „Струма“? Бъчварова, кога ще се пръждосаш?!

България отново е МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА
. Никой не може да отрече това твърдение, никой. След като е възможно някаква селска мутра да се опияни дотолкова от чувството си за безнаказаност, че да излезе от колата и да бастиса с камък по главата служебно лице, което правомерно го спира, защото движението по пътя е забранено, очеизвадно е, че живеем в МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА.

България отдавна е само територия – мутрафонско гето, държава на ишлеме за такива като Сашо Котарака и „Шишко“.

Борисов, как не те е срам, Борисов, след мутренското убийство на магистрала „Струма“?! Баща на три деца бе убит като куче. Борисов, пак ли ще оревеш орталъка как Дудука, другарчето на Дебелянчо и Цецо Банкера, поболял щерката ти в Банкя?

Срам нямаш ли, Борисов? Не се ли срамуваш от малоумното тропосване на „Руми“ на върха в МВР? Кретените, които се възторгваха от „гениалния ход“ с „Руми“, се скатаха. Що не се обаждате, бе, боклуци шлякани?!

Безхаберната Румяна Бъчварова, това скандално недоразумение в МВР, се е покрила. Георги Костов, главният секретар на МВР, крепящ в системата такива като Младен Маринов, шефът на СДВР, посочен като кадър на меверейската групировка „Цветлинчо&Делянчо“, не се показва никакъв. Защо? Резонансното убийство на магистрала „Струма“ потресе читавите българи, а двамката са се потопили. Защо? Да не би да ги е срам, ах, недей?!
В петък на „Бойко“ гласчето не му излизаше, когато по обяд телевиденията ни го показаха в Брюксел.

Безпощадно ясно е защо – Амбасадата в София е изпратила такива заготовки в Държавния департамент, че хората на Джон Кери, наречен от високообразования, пардон, пожарникар – „Джим“, нямаше как да не реднат убийствен доклад за България. След като гръмна потресаващата вест за мутренското убийство на магистрала „Тракия“, Б.Б. тотално зачезна.

В това време сайтаджии-слагачи не смеят думица да обелят за безобразното безсилие на меверейците да заловят разпищолената мутра по „горещи следи“. Ако убиецът от магистрала „Струма“ успее да избегне прилагането на закона, възползвайки се от връзките си с „босове“, контролиращи контрабандните канали, какво ще ломоти „Бойко“?

Какво ще бръщолевят шибаните му гъзолизачи? О, да – ще лижат, лижат, лижат…

Бойко Борисов ли ще храни сега трите деца на убития законопослушен българин, опитал се да приложи правилника за движение по пътищата? Или Христо Иванов, давещ се в безпомощната си логорея за очевидно блокираната „съдебна реформа“?

Или Сотир Цацаров ще засади с пиарките си „сто цветя“ край магистрала „Струма“? Може би следващия път да чакаме цитат от реформатора Дън? О, да – „Шишко“ ще им отпусне сарайна пенсия до навършване на пълнолетие на дечицата на убития.

Три деца останаха без баща заради разпасан мутраген, а „доброкачествените нищожества“ (Емил Чоран) дърдорят за „съдебна реформа“, за България в НАТО и ЕС, дрънкат за американски танкове и „наши войски“, няма друга такава държава. О, не – има.

Отворете книгите на Захари Стоянов, разлистете класиците, за да си припомните за „държавата“-къшла, за овчарниците, за стадата из тучните ливади. България се превърна в „държава“ – образцов овчарник.

Овчедушието на остатъчния „народ“, търпящ такива като Дебелянчо, „Бойко“ и подобия да оставят децата на България без бащи, превръща държавата в мушия за магистралните мутри. Ако Бойко Борисов имаше поне малко срям, ню-ню, Румяна Бъчварова и Георги Костов вече трябваше да са натирени от МВР.

Обаче „Бойко“ няма срам – крие се, снишил се, докато „отмине бурята“, както го е учил правешкият селяндур. Как спахте, българи, след като едно НЕчовекоподобно уби бащата на три българчета? Как?




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707095
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031