Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2015 19:56 - Лъсна горещата връзка между министър от кабинета "Борисов" и знакова съдебна шефка! СНИМКИТЕ КАЗВАТ ВСИЧКО! http://pik.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1042 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.11.2015 19:57


Лъсна горещата връзка между министър от кабинета "Борисов" и знакова съдебна шефка! СНИМКИТЕ КАЗВАТ ВСИЧКО! Автор: Ивайло Крачунов 19.11.2015

Снимки разкриващи истинското задкулисие в съдебната власт излизат на бял свят благодарение на Агенция ПИК. image

 На кадрите ясно се виждат топлите отношения между скандалния правосъден министър Христо Иванов и шефката на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова.

 Двамата са засечени на различни отрупани с благини трапези, а изпълнените им с нежност погледи казват всичко. Заедно са и зиме и лете.

 От кадрите отсъства богатата съпруга на Христо Иванов - Йорданка. Вероятната причина е, че кака Данче, която е декларирала близо 300 бона спестявания за миналата година и то само от заплата, прекарвала повече време в чужбина.

 image

 Христо Иванов и Мирослава Тодорова постигат удивителен синхрон не само на масите, но и в публичната си дейност. Двамата борци срещу непрозрачните практики в съдебната власт почти винаги са на едно мнение и не пестят енергия да отстояват целите си.

 image

 Именно министър Христо Иванов дава мило и драго да направи приятелката на Тодорова - Нели Куцкова председател на Апелативния съд в София. Скандалната съдийка удари греда по време на първия вот в края на април.

 image

Сега Куцкова, която е говорител на председателствания от Тодорова Съюз на съдиите се е решена на всяка цена да се пребори за ключовия пост на 17 декември, когато е насрочен повторния вот.

 Плътно зад Тодорава е и друг важен играч в съдебната власт - Калин Калпакчиев, който също е в общата им компания. На горната снимка очилата му проблясват до нахлузилия скиорска шапка протестър-министър Христо Иванов.

 image

 Куцкова бе единствен претендент за Апелативния съд през пролетта, но това не й попречи да кандидатства за доверието на съдебните кадровици, които иначе критикуваше яростно през последните 3 години.

 Още по-интересното е, че Куцкова, Тодорава и Иванов имат общ благодетел - "Америка за България". Скандалната фондация излива щедри суми както в Съюза на съдиите, така и в бутафорния институт - БИПИ на Христо Иванов.

 По горещата тема радетелите за “съдебна реформа”, обаче са обхванати от оглушителна тишина, по-странна от тази в спалнята на Татяна Дончева.

 Мълчат една дузина неправителствени организации, мълчат реформаторите, мълчат “редовите” съдии-бунтари, мълчат всички, които очевидно нямат нищо против реденето на задкулисните пъзели особено, ако те се отнасят за представителите на Модела СВОЙ.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19808217
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930