Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2015 20:10 - ЕТО Я ИЛЮСТРАЦИЯТА КАК ГЕРБ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ. ЗА СЪДИЯ /ЕКС ЮРИСКОНСУЛТ НА ОБЩИНА-ВАРНА/ ИЗМАМАТА Е „ИРЕЛЕВАНТНА“! http://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 830 Коментари: 0 Гласове:
0



ЕТО Я ИЛЮСТРАЦИЯТА КАК ГЕРБ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ. ЗА СЪДИЯ /ЕКС ЮРИСКОНСУЛТ НА ОБЩИНА-ВАРНА/ ИЗМАМАТА Е „ИРЕЛЕВАНТНА“!

image35 странична съдебно – почеркова експертиза е изготвена от вещото лице Емил Атанасов – експерт – криминалист, по административно дело №3233/2015 година, възложена от 34 състав на Административен съд – Варна.

Делото е заведено от 18 на брой партии, движения, кандидати за общински съветници от Варна, с искане да бъде отменено решението на ОИК – Варна, с което е определена общинската избирателна квота, разпределението на мандатите от проведения избор за общински съветници на отминалите местни избори.
imageЩе се спрем само на един протокол, който на практика илюстрира как тотално бяха фалшифицирани отминалите местни избори – 2015.
imageСъдебната почеркова експертиза подлага на подробен анализ протокол на СИК № 030602115 във Варна, притежаван и предоставен от „Движение 21“ на съда. В този протокол членовете на Секционната избирателна комисия са шестима, както следва: Румяна Ненчева Иванова, Анна Богомилова Харбова, Даниела Великова Станчева, Димка Димова Генова, Станислава Миткова Крайчева и Теменуга Росенова Георгиева, като под техните имена са положени подписи на протокола.
imageСЪДЕБНАТА ЕКСПЕРТИЗА УСТАНОВЯВА, ЧЕ „ПОДПИСИТЕ ПОЛОЖЕНИ ЗА „ЧЛЕНОВЕ НА СИК ПОД №1 ДО №6 В ПРОТОКОЛ НА СИК № -030602115 НЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ ОТ ТЯХ! Т.Е. И ШЕСТТЕ ПОДПИСА ПОД ПРОТОКОЛА СА НАПЪЛНО ФАЛШИФИЦИРАНИ!!!
imageСъс съдебно решение по делото, подписано от съдия Елена Янакиева от Варненски административен съд, съдия Елена Янакиева отхвърля жалбите на жалилите се участници в местни избори 2015 и потвърждава решението на Общинската избирателна комисия – Варна.
В мотивите си към решението, съдия Елена Янакиева коментира и въпросния шокиращо скандален протокол от СИК 030602115, свързан с назначената съдебно – почеркова експертиза, така: Действително, полагането на подписи не от членовете на комисията е равнозначно на липса подписи. Ирелевантно за целите на това административно производство е, кой в действителност е полагал подписи, начесто членовете на комисията. Позоваването в този случай на разпоредбата на чл.441 ал.5 от НК се основава на решението, регламентирано от законодателя, че липсата на подпис на член на комисията не прави протокола недействителен“.
imageСъдия Янакиева обаче очевидно не прави разлика между „липса на подпис“ и „ШЕСТ ПОДПИСА – ВСИЧКИТЕ ФАЛШИФИЦИРАНИ“!
Съдия Елена Янакиева изобщо не си прави по никакъв начин труд да сезира прокуратура за тази ФАЛШИФИКАЦИЯ, още повече, че тя е установена с надлежна съдебна експертиза.
Съдия Елена Янакиева, апропо, е БИВШ ЮРИСКОНСУЛТ НА … ОБЩИНА – ВАРНА, преди да влезе в битността си на съдийка от Варненски административен съд.
Така за съд, прокуратура, МВР, служби фалшифицирането на протоколи, се оказва „ирелевантно“ към ВЛАСТТА, КОЯТО ПРОВЕЖДА ИЗБОРИТЕ, А ИМЕННО ТАЗИ НА ГЕРБ.
imageОще през август сайта АФЕРА предупреди /вече за трети път!!!, както в предишни избори/, че предстои тотална измама и фалшификация на местните избори. Най-малкото зло е купуването на гласове, и точно поради тази причина именно с темата за купуване на гласове облъчват поставените под тотален властови контрол медии. Истинската фалшификация върви по „секции“ с тотално фалшифицирани протоколи, както и с „пипане“ на софтуера, за който никога никой не обелва и дума.
imageТака Борисов и Цветанов винаги печелят избори, дори знаят „грубо“ предварително резултата, понякога „уж“ прогнозиран от тях. И не им пука, защото в България, се знае, че никога няма да се намери съд или прокуратура, която да закове престъпната схема по фалшификация на изборите. В България е знайно, че нито един съд, дори и Конституционния, няма да допусне никога да бъдат касирани избори, или да бъдат броени ръчно бюлетини.
„Ирелевантно“ е.
А виждате само един протокол с абсолютно ФАЛШИФИЦИРАНИ ПОДПИСИ, за които никой не търси отговорност.
Нали се сещате СХЕМАТА колко подобни протокола включва?!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19840077
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930