Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2016 18:44 - БХК БЕЗЦЕРЕМОННО ПОГАЗВАТ БЪЛГАРСКИЯ СУВЕРЕНИТЕТ http://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 571 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.04.2016 18:45


БХК БЕЗЦЕРЕМОННО ПОГАЗВАТ БЪЛГАРСКИЯ СУВЕРЕНИТЕТ Публикувано на 09.04.2016 в България
image image

Въпреки доносите на БХК и подобните ѝ безродни организации, че държавните органи трябва да третират тези заслужили български граждани като престъпници, то голяма част от целокупният български народ счита, че те са достойни за най-висша награда, защото техните дела са пример за гражданска доблест и служба в полза на Родина и Народ. И както организаторите показаха -„ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ“,  да покажем, че не сме стадо, а Народ!

9.04.2016г., 18ч. пред Народното събрание започва тържествената церемония по награждаването с орден за храброст на заслужилите достойни български граждани –  граничен полицай Вълкан Хамбарлиев, Динко Вълев и Андон Балтаджиев.

Както обикновенно содомитите от антибългарския ХК не пропуснаха да се изкажат ,че е крайно „неприемливо” награждаване от директора на главна дирекция „Гранична полиция“ главен комисар Антонио Ангелов на български граждани, задържащи нелегални имигранти в пограничните райони, а също така и за „недопустимата” заявка за сътрудничество с подобни групи, която Ангелов направи от ефира на Нова телевизия.
И призовавайки всите угодни членове на НК и КРБ, сганта на антибългаското НПО / в частност адв. Маргарита Илиева, Директорка на Правна програма на Български хелзинкски комитет/  е изляла отново една кофа мърсотия в „отворено писмо” до Министъра на вътрешните работи – другата ни любимка –  Бъчварова.
Само дето адвокатчетата на този противобългарски комитет забравят, че всичко имаме поне трето отделение и можем да четем. Та да видим какво пише в  текстове  КРБ :

 

Чл. 44. (1) от КРБ : Гражданите могат свободно да се сдружават.
ал.2 Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури или се стремят да постигнат целите си чрез насилие.

Та в тоя ред на мисли, да попитаме неуважаемите ни управници защо до сега не са изритали това противоконституционно Сдружение, а са му позволили да се държи като башибозук в размирно село и да рути устоите на  държавата?
Управляващите да не би да са толкова зависими от спонсорите на БХК, та да нямат волята да тропнат по масата и да им бият шута от държавата?

Чели сме кои са БХК, целите и задачите им, както и донорите им. Те съвсем открито извършват антибългарска и противодържавна дейност, разпалват етническа омраза , нарушават правата и свободите на българските граждани и вече с последните си действия действат срещу суверенитета , териториалната цялост на държавата и единството на българския народ. Това е мнението на всеки един гражданин на РБ, който не е на грантаджийска хранилка.

Първата им жертва бе граничният полицай Вълкан Хамбарлиев – тръгнаха като побеснели чакали срещу него. Доблестен гражданин, посветил живота си в защита на Родина и Народ. Работещ в мизерни условия, рискуващ живота и здравето си, за да можем останалите българи да спим спокойно.  Той не е продажник, не папака от донорите на БХК и не седи в топло офисче. Той пази България. Но на една антибългарска организация дали и пука?

Да продължим нататък с КРБ:
Чл. 1. ал.2 Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
ал.3 Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
Тука иде да си зададем въпроса – точно като какво се изживява БХК ? И защо иска по всевъзможен начин да ограничи  и присвои правомощията на суверена?

image

И тъй като в цитираното по-горе словоизлияние от БХК до Министъра на вътрешнте работи се изтъква , че в риториката на директора на главна дирекция „Гранична полиция“ главен комисар Антонио Ангелов има нещо неправомерно и действията и думите  му не са угодни на едно НПО, в тоя ред на мисли да припомним и  Чл. 6. от КРБ, ал. 2: Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние., които антибългарският комитет всекидневно нарушават, тъй като системно подбират  хората , които „защитават” по раса, народност, етническа принадлежност, пол и т.н. (за справка – делата, които БХК води срещу България и сигналите им срещу всеки, който се осмели да каже истината, такава каквато е)

Та как организация, нарушаваща законите и изливаща слова на езика на омразата може да има претенции към риториката на директора на главна дирекция „Гранична полиция“ , чиито действия /награда на представители на сдружение „Организация за закрила на българските граждани“/  народът аплодира?

Да анализираме воплите на адв. Илиева, изобилстващи от реч на омразата, че видиш ли гл. ком. Ангелов е представил преминаващите границата нелегални имигранти „като всякога извършители на престъпление”. Да запитаме адв. Илиева , тя прави ли разлика между „бежанец” и „нелегален имигрант”,защото по закон има и  ние правим. И след катоKLETITE BEJANCIпресичат  българската граница, за да се ползват от правото на убежище , защо не минават през контролните пунктове на границата? Защо си унищожават документите и им се позволява да се „самоопределят”, без насрещна проверка от къде идват и кои са реално. Направило ли е на същата впечатление, че последните месеци почти никой не се „самоопределя” като „сириец” и че „майките с деца” вече няма как да ги пробутат на обществто, защото и на слепецът вече е ясно, че в България влизат млади и в добра физическа форма, добре екипирани и финансово подплатени мъже , определено не бягащи от военни действия. Последните , хванати в Бургас се „самоопределиха” от Шри Ланка . Къде са  „клетите сирийските бежанци”?

image

И не на последно място виждаме в „отвореното писмо” отново да веят като гащи на простор любимите термини на БХК : „ксенофобия” , „ислямофобия” , „ултранационалистическа организация” и т.н , само не са нарекли в  прав текстдиректора на главна дирекция „Гранична полиция” фашист и расист. Но и за това не е късно.

 

И след като управленците са абдикирали от опазването на цялостта и суверенитета на държавата , Чл. 59. от КРБ ясно дава насока какво трябва да направи всеки гражданин –
(1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Четейки „отвореното писно” се питам – не са ли останали в тая колония честни  адвокати, които да се заемат с  БХК?

Ясни са последствията , тъй като не за пръв път същата антибългарска организация ще се опита да унищожи всеки български гражданин, който се осмели да им се опълчи. И ако клавиатурните борци накрая си нарушат комфорта и излязат на улицата, ще имаме по-голям шанс да унищожим едно зло . Да забраним БХК!

И също така си задавам въпроса къде блее Конституционният съд и не се самосезира за това грубо погазване на Конституцията на Република България от страна на организация, която се финансира от чуждестранни фондации със съмнителен произход на капиталите?

Източник: Народна младеж




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845576
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930