Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2016 19:35 - "ЗЛАТНИЯТ МИЛИАРД": Лъсна ЧЕРНИЯТ ПЛАН за унищожението на България! http://bradva.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 538 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    "ЗЛАТНИЯТ МИЛИАРД": Лъсна ЧЕРНИЯТ ПЛАН за унищожението на България! Apr 12, 2016 imageimage image

В конспиративен план за унищожението на народите „Златен милиард” е включена и България.

В средата на 90-те години е излязла от печат преведена на руски книгата „Комитет на 300”, в която се описват заговорът срещу народите.

 

Автор на книгата е полковник от разузнаването на САЩ, който в продължение на 30 години е изследвал механизмите на тайното правителство на света и стига до заключението, че 300 от най-богатите фамилии на света контролират глобалните процеси. Те са създали план за унищожението на нациите наречен „Златен милиард”, в който влиза и България.

За този комитет на 300-те пише и българският автор на книгите за световната конспирация, Никола Маринов Николов. Те са във върха на йерархията на тайните общества занимаващи се с конспирации. Според разбиранията на тези 300 фамилии е, че ресурсите на земята са ограничени и те стигат за комфортен живот само за 1 милиард души. Затова те са решили, че трябва по-голямата част от населението на света да загине и да останат само 1 милиард да живеят охолно. Други изследвания обаче сочат, че ресурсите на земята, ако се използват рационално биха задоволили нуждите не само на сегашното население от над 7 милиарда души, а и малко повече. Така, че техните планове са нечовешки и престъпни. Освен това в щата Джорджия са изградени през 1979 г. 4 гранитни камъка, на които са написани на 8 езика десет правила на „Епохата на разума”, в които се казва в първото от тях правило, че трябва да се подържат не повече от 500 000 000 души население на земята. Това също е от този тип планове за населението на света. В програмата „Златен милиард” влизат някои държави, срещу които няма да се упражнява геноцид, те ще живеят и ще се радват на земните блага след измирането на другите народи. Това са САЩ, Канада, Япония, държавите от Западна Европа и Израел.

Народите, срещу които е създаден този план за унищожение са Русия, България и по всяка вероятност почти всички останали, само че с различен подход към всеки народ. Например срещу арабските народи ще се използва войната с техния ислямски фанатизъм, към което те са много податливи. Към повечето от останалите като на първо място е Русия – изпитано и сигурно средство са алкохолът, пушенето на цигари, наркотиците и разврата. Тези средства са признати за оръжие за масов геноцид срещу народите. Това е решено още през 1985 година, но специално алкохолът се употребява по-отдавна. Тези методи са насочени главно срещу младото поколение до 35 годишна възраст. За по-старите е решено да бъдат морени с глад и беднотия. Това се отнася и за България. Това разкри и узбекския д-р философия и психолог Мирзакарим Норбеков. Той също обясни тази теория през септември 2013 г. в София, за която не посочва обаче кой я е създал и реализира. Важното е, че за нас това е очевидно и го преживяваме.

 

Българите по всяка вероятност не осъзнават това, което им се случва като умовете им са заети с борбата за оцеляването и им промиват мозъците с цензурирани новини от телевизията и безсмислени турски филми. Трябва народът да разбере ясно, че става въпрос за неговото буквално физическо оцеляване. Властите така са го обсебили, че гръбнакът му е пречупен, за д ане може да се съпротивлява. За 25 години на демокрация се случиха много лоши неща с народа, а народът не успя да се вдигне на бунт и да защити правото си на съществуване. Разпродажбата на промишлеността на безценица, унищожаването на армията, продажбата на земята, намесата на Международния валутен фонд и другите постижение на демокрацията са ни довели до голяма бедност и много хора загинаха от глад и други причини свързани с обедняването. За всичко това е виновен този таен план „Златен милиард” и тези, които са го създали.

Въвеждането на многопартийна система по примера на демократичните страни е една от главните причини за погрома над икономиката и народа с участието на чужда етническа партия, създадени против конституцията на България – ДПС, под диктата на САЩ. Всяка политическа партия представлява организирана терористична организация за разграбването и унищожението на държавата и народа. Провежда се явен геноцид над българския народ и се заличава неговата памет в историята, а той сам не можа да се вдигне на бунт, за да защити правото си на съществуване.

Всичко това се извърши с дейното участие на родните български масони, много, от които са бивши членове на ДС. На всичкото отгоре натрапват исляма и се опитват да наложат враждебна религия и етнос, който не познава истинския Бог. Това е още по-голяма загуба за народа и цели унищожението му. Мохамеданството е създадено за ограничаване и унищожаване на християнството. Но всички събития, които се случват у нас и по света ни подсказват, че живеем в последното време според пророчествата на Библията. Освен борбата за физическото ни оцеляване трябва да разберем и другата важна вест за нас, която ни носи Библията и това, което предстои да стане според писаното в нея./chudesa.net




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696520
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031