Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2016 21:48 - Целият народ ви мрази, министър Москов! http://retro.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 505 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.04.2016 21:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Целият народ ви мрази, министър Москов! За да оцелеем, трябва да ви изметем! image

Уважаема редакция, наскоро в интернет видях, че се споменава за “д-р Менгеле” и веднага разбрах кой е той. Хора, пазете се от “здравеопазването” и министър Москов!! Всички - от пеленачето до пенсионирането, сме в лапите на безпощадния “Менгеле”. Едните заради вредните ваксини, а другите сме жестоко атакувани по много фронтове на здравеопазването: 

1. Пръстови отпечатъци - това безумие се прави с цел тежко болните да не оцеляват, а останалите да ни унижават като престъпници!

2. Закриване на държавни болници и откриване на частни такива (Министърът казва, че закрива легла, а не болници!).

3. Закриване на най-големия на Балканите белодробен санаториум в с. Радунци. 

4. Ликвидиране на клинични пътеки - ще оцелеят богатите.

5. Данък върху вредните храни - пълен идиотизъм - вместо да се забрани производството им, ще се тровим с по-скъпи храни. Никога не е имало такъв геноцид над народа ни. 
“Докторе”, опомнете се! Предшественикът ви по време на Втората световна война е унищожавал концлагеристите, а не собствения си народ. Целият народ ви мрази, за да оцелеем, трябва да ви изметем! Като унищожавате бедните, кой ще храни богатите?

6. Една от реформите ви ще ликвидира най-уязвимите - пенсионерите с тежки заболявания - 250 лекарства от списъка на НЗОК отскоро вече са извън него. С действията си вие ни ликвидирате! Интересно ми е, след като населението ни бързо намалява (зад граница и под земята), къде отиват парите на НЗОК, след като за тази година са в повече от миналата?

Господин министър, опомнете се!! В интервю по телевизията вие казахте, че няма да подадете оставка, докато не завършите реформата. Даже и да оцелеете, тя ще бъде ужасно болезнена. Позор за министър, който при изпълнение на плана “Ран-Ът” е неудържим. Майната му на Хипократ! 

инж. Христо ГЕНОВ,
 гр. Казанлък, обл. Стара Загора

Силното заглавие,трябва да се отнесе директно към министър предателя и цялата му ОТПГ -Организирана терористична и престъпна група,наречена ГЕРБ за ГНБН -за Геноцид на Българския Народ!
НАРОДЪТ ВИ МРАЗИ ПРЕДАТЕЛИ И УБИЙЦИ! ПОДЛОГИ НА ЧУЖДОТО,БЪЛГАРОУБИЙЦИ! ДА ВИ ПРЕСЕДНАТ СРЕБЪРНИЦИТЕ! НЯМА ДА ИМА ПОКОЙ ЗА ВАС,ПАРИТЕ ВИ НЯМА ДА ВИ СПАСЯТ,НИТО ЩЕ ИМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ! СЕГА ЦАРУВАТЕ,НО ПОСЛЕ ЩЕ ТРЕПЕРИТЕ!
Н.М.





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19833868
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930