Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2016 20:03 - ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА ВЪПРЕКИ 700-ТЕ АРЕСТУВАНИ!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА ВЪПРЕКИ 700-ТЕ АРЕСТУВАНИ! 20.04.2016 в България

image image

ВАЖНО! ВРАГЪТ Е УПЛАШЕН И ЗАПОЧВА ДА ОТСТЪПВА!

Току що ни освободиха след многочасови разпити и фалшиви обвинения от десетина дознатели и оперативни работници. Като са започне от обвинения в извършването на Военен преврат /така пишело в някакъв соросоиден вестник/ до това че с общонародното почитане паметтат на великите ни апостоли пожертвали живота и свободата си за да събудят света и принудят руският цар да ни освободи сме щели да смутим религиозните чувства на бежанците и либералните такива на партия ДОСТ /която от вчера подкрепяла премиера/. Същата е участта и на още около седемстотин родолюбиви българи от цялата наша Родина. Но вече повечето от нас са свободни. Така че се товарим и тръгваме към София – за да поднесем почитта си и да се преклоним пред паметта и светлият пример на Великите Апостоли. Чакай ни български народе. Не се плаши и не се страхувай. Не ни плашат нито полицейски арести нито фашистки затвори! Нека да се плашат враговете ни които в момента страхливо се окопават в столицата и подвозват допълнителни полицейски части за да се бранят от справелдвият гняв на народа. Но и полицайте вече не искат да им служат и да си рискуват живота за жалките стотинки и едната заплата и не искат да се превърнат в заложници на тези които днес или утре ще избягат в чужбина при откраднати от народа ни милиарди, а тях ще ги захвърлят тук да им плащат греховете. Горе главите горди българи. Ние идваме при вас!

ИДВАМЕ, ЗА ДА СМЕ ЗАЕДНО ТАМ НА УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ.

ЗАЕДНО СЪС СВОЯ НАРОД И МНОГОСТРАДАЛНО ОТЕЧЕСТВО!“

 

УЛТИМАТУМ ОТ КОМИТЕТА ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ

ДО
РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ – ПРЕЗИДЕНТ

ДО
БОЙКО БОРИСОВ – ПРЕМИЕР

ДО
ВСИЧКИ – НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

ДО
НИКОЛАЙ НЕНЧЕВ – „МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА”

ДО
МЕГЛЕНА КУНЕВА-ПРЪМОВА – „МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО”

ДО
ВСИЧКИ БИВШИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ВЛАСТИМАЩИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПЕРИОД НА ПРЕХОДА

през всичките тези 25 позорни години.

ДО
ЗНАНИЕТО НА ВСИЧКИ МЕДИИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

* * * * * * * * * * * * * * *

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Срок за реално изпълнение на исканията не поставяме, тъй като те отдавна трябваше да са удовлетворени.

Като представители на Суверена изразяваме позицията на по-голямата част от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, включително и на така наречените от вас етнически турци.

БИВШИ И НАСТОЯЩИ ПОЛИТИЦИ,
ПОСТАВЯМЕ ВИ КАТО НЕОТЛОЖНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ СЛЕДНИТЕ ЗАДАЧИ:

1. ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

– Светкавичното възстановяване на цялата ограда и гранично контролно пропускателни и отбранителни съоръжения по цялата южна граница на България. Оградата трябва да бъде със триметрова железобетонна основа половината от която дълбоко в земята. Ако не спрете ордите от мигранти нахлуващи в страната и се пролее дори капка българска кръв, вината и отговорността ще са ваши. Затваряне на западната и южната ни граници за всички чужденци пристигащи от Близкият изток, Азия и Африка без визи. Форсирано изграждане на защитна железобетонна стена със спирала Бруно върху нея и възстановяване на всички гранични съоръжения.
– Драстично повишаване на заплатите на българските полицаи и военнослужещи и осигуряване на всички нужни за изпълнението на задълженията на гранична полиция – модерни палатки, фургони, средства за комуникации, транспорт, защитни облекла, екипировка и оръжие.
– Осигуряване незабавно на интензивно обучение, екипиране и достоини условия за работа и живот на българските военнослужещи, полицаи и техните семейства. Те са тези, които, ако се наложи, ще пролеят кръвта си за Родината, докато вие ще избягате в чужбина при тайните си банкови сметки или ще се опитате да се скриете зад гърба на служителите от НСО
– Спиране продажбата на имоти, оръжия и ресурси на МО и възстановяване на всички войскови части и поделения в Южната част на страната.
– Отмяна на всички престъпни и предателски текстове в Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България. Включително и на Закона за преминаването през или пребиваването на територията на България на всякакви „съюзнически” според вас – а по същество чужди за народа ни окупационни войски. Българският народ не е провеждал референдум за членство в агресивният военно политически блок НАТО и поради това „де юре“ не се явява член на тази престъпна организация служеща само за разпалването на войни и поробване на отделните нации от световната мафия!

2. ВЪТРЕШЕН РЕД И СИГУРНОСТ

– Милионите за подслушване в бюджета на МВР светкавично да бъдат пренасочени за изграждане на оградата по границата ни и за увеличаване на заплатите на полицейските служители! Най-вече на тези, които работят на терен. Както и за незабавно осигуряване на условия за изпълнение на техните служебни задължения, осигуряването на компютри, гуми, транспортни средства, оборудване, консумативи и др. За да могат да успешно да служат на българският народ и държава. Както и на – достойни условия за труд и живот на техните семейства.
– Ремонт на всички РПУ-та в страната и оборудването им със съвременна техника, консумативи, обновяване на научната дейност и оборудване в специализираните лаборатории , звена и институти.
– Възстановяване на всички военни училища в страната и ускорен извънреден прием на деца от семействата на бедни и безработни или безимотни българи за школници и курсанти.
– Мобилизиране на всички възможности на армията и полицията за опазване на границите, териториалната цялост и независимост на страната, включително с помощта на доброволци от българското население.
– Прекратяване на всички така наречени „обществени поръчки“- по същество престъпни схеми за обогатяване на елита и на всички проекти, нанасящи трайна вреда върху българската природа или подпомагащи геноцида, ограбването и изтреблението на българската нация, в това число: проучването и добива на шистов газ, концесии за проучвания и добив от чуждестранни фирми на нефт и газ на българска територия и шелф -. Забраната на добива и преработка на злато от чуждестранни фирми, на изсичането на българската гора и износа и в чужбина, на презастрояването на българското Черноморие, на завземането от частни фирми и мафиотски кръгове на българските планини и природни ресурси и др.
– Незабавно стартиране на военно-патриотично обучение за всички желаещи български граждани както и на ускорено военно обучение на целият военно мобилизационен резерв на армията.
– Преустановяване -необоснованите откази за издаване на разрешителни за оръжие на българските граждани и най-вече на тези, които са отслужили военна служба. На същите след психо освидетелствуване да се издават разрешителни при облекчен режим, ниски такси и при опростена процедура.
Незабавно законово гарантирано и неотменимо правото на всеки български гражданин да притежава и носи оръжие за защита на своят дом, живот, свобода и семейство! И за защита независимостта на нашето Отечеството.
– Незабавно прекратяване на тоталната корупция разяждаща с раковият си тумор цялата ни държава и поробващите народа и децата ни въшни заеми!
– Незабавно излизане от Трансатлантическото споразумение за търговия и инвестиции, подписано от ЕС като опасно за националната сигурност, финансова система, териториална цялост и независимост на страната.
– Публично оповестяване на информацията- Кой и кога предаде БНБ под чужд контрол и лиши българските народ и държава от правото сами да печатат парите си -вместо да се вземат заеми с убийствени и навеки поробващи народа ни лихви? Незабавно връщане на БНБ и Монетният двор под българска юрисдикция и контрола на народа, включително печатането на българските парични знаци.
– Незабавен мораториум върху всички кредитни задължения на български граждани и фирми в случаите на забава или предсрочна изискуемост от банките до обективното отпадане на финансовата и икономическа криза в света. Финансовата и икономическа криза като общоизвестен факт не подлежат на коментар, обяснения, доказване и обосноваване на влиянието й върху всеки български гражданин.
– Незабавно осигуряване на подслон, изхранване и лечение на всички бездомни българи останали без жилища- ограбени от банки, измамници и организираната престъпност.
– Незабавна отмяна и забрана за налагане на глоби които надвишават една трета от минималната работна заплата – защото така насила превръщате гражданите в престъпници. За да ги изплатят трябва да извършат престъпление и се превърнат в такива а ако не ги платят ги считате за такива. – Незабавно преустановяване на всякакви действия по преследване, подслушване, полицейски, административен и данъчен рекет и натиск над всички национално отговорни, патриотични и родолюбиви български граждани и организации.
– Забрана за проповядването на чужди за народа ни морални ценности –национален нихилизъм, насилие, еднополов секс, наркотици- и предоставяне в българските медии на обективна информация за всичко случващото се по света. Задължение в обществените медии да се прокламира и информира българското общество за българската история, национален дух, идеали, културно историческо наследство, семейни ценности морал и патриотичния дух на българина.
– Забрана дейността на всички български и чуждестранни организации, фондации, партии, религии, секти, комитети, дружества и други действащи в България, но финансирани от чужбина. Както и закриването им и забрана за дейността на техните спонсори на българска територия.
– Незабавна отмяна на последните престъпни изменения в Закона за бежанците.

3. ОБРАЗОВАНИЕ

– Спиране преиздаването на различни по вид учебници, особено на тези по български език, история, и литература, служещи само за източване на държавната хазна.
– Преустановяване на подмяната и фалшифицирането на българската история и връщането на цялата истина за славното ни минало.
– Осъвременяване на учебниците по история и български език като за основа се използват тези от 1992 година, когато те все още не са подложени на влиянието на ДПС и други финансирани от чужбина организации. Учебниците по история, български език и литература да се осъвременят с промощта на доказано родолюбиви български учители а не от университетски преподаватели нямащи връзка с българските деца нито понятие от техните нужди и възможности за усвояване на учебният материал.
– Премахване на всички учебници проповядващи чужд за народа ни морал, култура, бит, психо физиологични развитие и духовни ценности!
– Всички учебници да бъдат прилично изглеждащи и на първата страница на всеки един да бъде поместен българският герб, знаме и химн.
– Всички български ученици, постигнали високи успехи в училище, включително и за доблестни постъпки, да бъдат стимулирани за да се инициира стремеж за подражание от съучениците им. Униформите в училище да са задължителни, а не препоръчителни. Като задължителни да се осигуряват безплатно от българската държава.
– Изкореняване на корупцията и бандитизма и стимулиране на българските полицаи в борбата им с наркоразпространението сред подрастващите, особено в районите на училищата.

4. КОМИСИЯ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СТРАНАТА. ВЪНШНА ПОЛИТИКА

– Да бъде разследвана всяка чуждестранна намеса от миналото до днес, а не само тази на Турция и Русия, и да бъде публикувана веднага открито цялата информация за финансиране на всички български организации от чужбина. За да може народа да види цялата истина за формираната в България от чужди държави и служби Пета колона от скрити агенти за външно влияние. В това число за ролята на финансирани от чужбина фондации, религиозни организации, политически партии и други формирования.
– Забрана за финансиране от чужбина на всички политически партии, религиозни организации, фондации и други сдружения, засягащи образованието, държавно общественото устройство, финансова система, здравеопазването, духовността, националната сигурност и отбрана, като изключително опасни за националната сигурност, независимост и териториална цялост на Българската държава.
– Незабавно публично оповестяване на всички умишленно и престъпно засекретени договори, споразумения и съглашения за целия преход от 1989 г. до днес, които засягат българският народ и държава и влияят на тяхното благоденствие и национална сигурност, на стабилността и просперитета на Родината – включително и тези за КТБ. Откраднатите пари на българите да се върнат в страната и да бъдат използвани за изпълнение на поставените ви задачи. Напомняме и ви предупреждаваме, че за всяка договореност, засягаща обществения интерес за целия период на прехода към унищожаване на българската държава, включително за похарчени народни пари и убийствени заеми – понятието търговска тайна се използва в ущърб на българския народ. Няма да ви обясняваме, че търговска тайна може да съществува като понятие само по отношение на съглашения между търговци, тоест между частноправни субекти.
– Налагане на вето над споразумението между ЕС и Турция за безвизово пътуване на турски граждани в Европа и на ТТПИ. Тотален политически натиск за тяхната незабавна отмяна.
– Снемане на пръстови отпечатъци и картотекиране на всички пристигнали и пристигащи в страната ни без визи чужди граждани – нашественици, нарушители и мигранти.
– Незабавно екстрадиране на пристигналите без визи и документи незаконно пребиваващи в страната ни чужденци в техните собствени държави или там, където желаят да ги приемат. Обявяване на всички чужденци водачи на групи и каналждии за военно престъпници. И отнасянето със същите, като такива.
– Пълен, публичен и точен отчет за ВСИЧКИ сключени договори, съглашения и споразумения, независимо от правната им форма, от името на държавата в качеството й на продавач или кредитополучател. Кой и как взе решенията, кой ги подписа и на каква стойност, включително и условията по договори и споразумения за фискално агентство. Пълен и точен отчет за това кога и в какъв обем сумите са усвоени от държавата, как, за какво и по указания на кого са разходвани, документална обоснованост за необходимостта от сключване на подобни договори, вкарали българския народ във вечно чуждо икономическо и финансово робство. От какво са произтекли тези необходимости вкарали България в спиралата на страшното дългово блато и вечното финансово робство и зависимост от чужди банкери и служби? Ако такава необходимост е възникнала, кой и по какви причини или по поръчения на кои враждебни на народа ни служби и сили я предизвика?

5. ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

На основание чл. 52 от Конституцията на Р. България здравеопазването е безплатно. Източването на здравната каса от вас, политици и родоотстъпници, и вашата похотлива „борба“ уж срещу това източване с нови поръчки, конкурси, търгове и т.н. води само до физическото унищожаване на българската нация през всичките тези 25 позорни години.

6. ЛИЧНО КЪМ ВАС

– Незабавно разследване и премахване на престъпният партийно-олигархичния модел за управление и разграбване на страната, довел до настоящата страшна по мащабите си Национална катастрофа.
– Незабавно изкореняване и прекъсване на престъпния монопол и партийното влияние и корупция в съдебната система. Драстично увеличаване на състава на инспектората към Висшия съдебен съвет, който да се ползва с пълен имунитет и защита за разкритията по конкретни дела. Инспекторатът да се отчита редовно и публично пред народа за резултатите от извършваните проверки по всеки един подаден сигнал за корупция, влияние, нередности и нарушения, особено при погазване на основни принципи на правото и тотално унищожаващата страната ни повсеместна корупция.
– Забрана на пропагандата на неолиберализъм, хомосексуализъм и радикален ислям в българските медии, учебници и общественото пространство.
– Незабавно прекратяване на участието и във финансиране на всякакви задгранични военни мисии в които участват български военни /без значение в коя част на света/ и връщане на всички български воини – в страната.
– Незабавно снемане от обсъждане на позорните за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД текстове за задължителното гласуване. Конституцията на Република България е въздигнала правото на глас именно като право, а не като задължение и то е иманентно свързано и с правото да се въздържим от гласуване! Замислете се защо вашата власт е НЕЛЕГИТИМНА. Спрете да издевателствате над българският народ, опитвайки се да забравите, че само той, НАРОДЪТ, т.е. СУВЕРЕНЪТ, е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЯК, ВЪРХОВЕН И ЗАКОНЕН РАЗПОРЕДИТЕЛ С ВЛАСТТА, СЪДБИНИТЕ, БЪДЕЩЕТО И РЕСУРСИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. С последното само натрупвате още гняв и презрение към нелегитимната си власт и жалките си продажни и алчни душици, служещи на чужди държави и служби.

image

Ние, българските граждани, обединени около българските национални идеали, народните интереси и милеещи за своето Отечество, сме СУВЕРЕНА! Всеки един български гражданин е неотделима и градивна част от ОБЩОТО и съставна част на СУВЕРЕНА. И ако в своето болшинство не гласуваме, това означава само едно – че вашата временна власт е нелегитимна, че сте узурпатори окупирали властта с помощта на купените гласове във гетата. И че като преки участници и наследници на извършилите анти народният анти -Конституционен държавен преврат на 10. 11. 1989 година престъпници, служите не на българският народ, граждани и държава, а сте агенти за влияние на чужди държави и служби, криминални престъпници и национални предатели. Всички български военни и полицаи сме се клели само пред НАРОДА и Отечеството а не пред партии и престъпни правителства!

ДО ДНЕС ЗА ВАС БЯХМЕ ПРОСТО МАТЕРИАЛ!

ОТ СЕГА НАТАТЪК ВИЕ ИЛИ ЩЕ БЪДЕТЕ ПОКОРНИ, ТИХИ, И КРОТКИ СЛУГИ И РОБИ НА СВОЯТ НАРОД,

ИЛИ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗПРАВЕНИ ПРЕД СЪДА НА НАРОДА И ИСТОРИЯТА!

За реално изпълнение на поставените ви задачи ще държим всеки от вас поотделно и персонално отговорен, като ще потърсим сметка и съдебна отговорност за деянията на всички бивши и настоящи незаконни и нелегитимни управници. Отговорност и съд за всяко ваше престъпно действие и бездействие, бидейки в структурите на незаконно узурпираните от вас власт, парламент и продажни партийни елити.

ДОСТОЙНИТЕ ОТ ВАС ЩЕ ЗАПОМНИМ. МОЖЕ И ДА ИМ ПРОСТИМ.

ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е МИЛОСТИВ И СПРАВЕДЛИВ!

НО И СТРАШЕН В ГНЕВА СИ!

Срок за отчет на исканията: 18 април 2016 г.
Място на отчета – площад Народно събрание

Написано: 19 март 2016 г.
град Варна
www.bnoshipka.org

Допълващи ултиматума ни изисквания:

Да се публикува открито следната информация:

– Кой и кога е разработил законите и правилата за продажба на българските държавни предприятия, енергийни дружества, ВИК и други естествени монополи, фармацевтични заводи, винзаводи и цигарени фабрики?Кой, кога и с колко гласа ги е гласувал в парламента? Кой, кога, на какво основание,на кого и за колко ги е разпродал, по кои сметки са постъпили парите и за какво конкретно са били изразходвани?

– Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за количествата държавна /публична, смесена или изключително държавна собственост/ и общинска земя продадени или предоставени за ползване на чуждестранни физически и юридически лица, при какви условия, за каква стойност, срокове и други условия, кой, кога, на кого и за колко ги е продал/преотдал/? Публикуване на отделна информация за количествата земи собственост на български граждани, продадени или преотдадени на чужди граждани и юридически лица!

– Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за външния дълг на страната и на българските търговски и държавни банки в края на 1985 година! Кой, кога, на какво основание и при какви условия е договарял кредити и заеми от тяхно име в периода 1985 – 1994 година?Kаква е общата стойност на тези заеми, каква част от тях , в какъв период и по какви частни и държавни сметки в България и чужбина са постъпвали договорените парични заеми и средства? Какъв е обема на изкуствено натрупаните по този начин дългове и съдбата на умишлено непостъпилите в България милиарди?Кой и за чия сметка се разпорежда в момента с тези огромни парични ресурси?

– Списък с кредитите на българските банки /без БНБ/ в периода от 1985 до 1990 година с указване списък на банките кредиторки, размер на сумите и по кои сметки в страната и чужбина са били насочени. Кои са лицата имащи право на разпореждане с посочените сметки и каква е съдбата на милиардите постъпили то тях?

– Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за финансовите и други активи, резерви, недвижимо имущество и вземания на всички бивши български държавни и търговски банки в края на 1989 година. Публикуване на информация за общата стойност на техните активи и дължими вземания, кой, кога, за колко, на какво основание и на кого ги е продал, къде са постъпили паричните средства от тяхната продажба!

– Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за финансовите и всички други активи, и състояние на БНБ в краят на 1989 година, както и информация кой, кога, на кого и на какво законно основание ги е продавал, раздавал, по чии сметки и на какво основание са били превеждани, колко средства, на какво основание, срещу какви документи и на кого са били раздадени в брой.

– Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за всички парични ресурси и активи включително /златният резерв на БНБ/ и на всички други български държавни и търговски банки, които след 1989 година са били изнесени от техните трезори. Кой, кога и на какво основание е разпоредил да бъдат изнесени извън пределите на България. Къде, на какво основание, при какви условия и за чия сметка са били депозирани същите, каква е тяхната наличност, състояние и възможност за връщане в страната ни в момента?

– Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за това каква част от златният резерв на НРБ, по чие разпореждане, на какво основание, срещу какви условия и при какви финансови изгоди и банкови гаранции за страната ни е била изнесена извън пределите на страната! Кой в момента и за чия сметка се ползва от този престъпно откраднат и изнесен извън границите на България златен резерв?

– Списък на всички настоящи акционери в чуждестранните корпорации и дружества, на които са „разпродадени“ или отдадени за „управление“ българските държавни предприятия, банки, ВИК, енергетика, транспорт, комуникации, фармацевтични заводи, пристанища и летища!

– Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и конкретни данни за всички банкови сметки и наличности, движимо и недвижимо имущество в страната и чужбина, на всички политици, депутати и чиновници /и техните роднини до втора степен/ , участвали в парламента и управлението на страната от 1989 година до сега, както и на всички партиини ръководители от местно и национално ниво. Публикуване на същата информация и за всички синдикални лидери, кредитни милионери, членове на приватизационни и поземлени комисии, ръководители на държавни агенции и контролни органи, собственици и ръководители на основните Средства за Масова Информация в България.

– Забрана на всички политици, участвали в партийните ръководства на местно и национално ниво и тяхното обкръжение и на всички участвали в правителствата и парламента да бъдат издигани за бъдещи депутати и държавни чиновници.

– Публикуване в срок от две седмици на информация за брой, площ в кв. м. и балансова стойност на всички апартаменти, къщи, вили, санаториуми, почивни станции и друго недвижимо имущество собственост на държавните и общински предприятия, обществени, синдикални и политически организации в България в края на 1988 година. Да се посочи конкретната обща стойност на всички тези активи, както и информация: кой, кога, кого и на какво законно основание и стойност ги е разпродал!

– Публикуване в срок от две седмици на информация за стойноста на всички активи/ земя, сгради, техника, съоръжения, запаси, животни, зърно и други /на всички АПК, ДЗС, ТКЗС, земеделски и трудово прoизводителни кооперации в страната, информация кой, кога, на какво законно основание, на кого и на каква стойност ги е разпродал, по кои сметки са постъпили парите и за какво са били използвани!

– Списъци със стойноста на всички общиски жилища и предприятия в периода 1989 година:кой, кога, на каква стойност и на кого ги е продал.

– Списъци със стойноста и наличностите на Държавния резерв в края на 1989 година по количества, цени и обща стойност, както и информацията кой, кога, на какво основание, на кого и за колко пари ги е разпродал, по какви сметки са постъпили парите и за какво са били използвани.

– Списъци на всички български фирми, регистрирани в чужбина под каквато и да е форма и от каквото и да е българско ведомство или служба с точна информация за техните баланси и активи в края на 1988 година, списък на лицата, които са ги управлявали от 1988 година до окончателното им ликвидиране или продажба, на какво основание, разпореждане, за колко и на кого са били продадени! Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за общата стойност на всички активи и финансови средства на всички български държавни фирми и задгранични дружества регистрирани извън България до края на 1994 година /включително и чрез използването на подставени лица/. Каква е тяхната наличност в момента и кой, кога, на кого и на каква стойност и основание ги е продал?

– Списък с дълговете на други страни към България от края на 1987 година до сега, каква стойност от тях е била погасена, кой, кога и на какво основание е опрощавал части от тях или е водил преговорите за тяхното разсрочване или опрощаване –т.е. кой е откраднал дължимите на българският народ милиарди?Кои държави и какви средства продължават да ни дължат, и на колко са нарастнали техните задължения заедно с натрупаните лихви?

– Публикуване в срок от една седмица на истинските данни за реалната стойност на всички държавни, общински, обществени и кооперативни активи и фондове на България включателно и на всички предприятия, задгранични дружества и на всички движими и недвижими имущества в страната и чужбина и валутните средства по сметките на БГА Балкан, БТА, БНТ, БНР, Български Морски Флот, Речно Плаване и СОМАТ, стойноста на всички активи, сградни фондове и военно временни запаси в ДЪРЖАВНИЯТ РЕЗЕРВ в краят на 1988 година!Публикуване в срок от две седмици на информация за това кой, кога, на какво законно основание, на кого и на каква стойност ги е разпродал и по какви частни и държавни сметки са постъпили парите, каква е общата стойност на приходите от тази престъпна дейност на българските политици, депутати и държавници? Публикуване информация за размера на фондовете на Научно-техническото разузнаване на НРБ извън страната в периода от 1988 до 1994 година, кой и на какво основание и по кои държавни сметки ги е превел и върнал в страната или престъпно присвоил!

– Информация за това, кой,на кого и на каква цена е разпродал военните подразделения,имотите,екипировката и оборудването от 1989 г.

– Списък на българските граждани, изпращани на обучение извън страната, в какви учебни заведения, за чия сметка и на каква стойност са получили своето образование, какви длъжности са заемали след завършването им!

– Списъци с лицата, продали или отдали за управление на чужди и местни фирми комуникациите, енергетиката, ВИК, транспорта, ВПК, летищата и пристанищата на страната.Кои са новите собственици – оператори и за какви суми са ги придобили.

– Одържавяване на цялата финансова система и банки в страната, снижаване със стара дата на техните лихвени проценти и ускорено преразглеждане на всички кредитни договори в полза на българските граждани, а не банки.

– Мораториум върху субсидиите за политическите партии.

– Мораториум върху сделки за закупуване на военна техника.

– Незабавно изтегляне на всички български военни мисии зад граница.

– Замразяване плащането на вноската към ЕС.

– Mораториум за образуване на изпълнителни дела само по извлечения от потребителски сметки на гражданите от ТЕЦ, банки, ЕРП, водоснабдителни дружества и спиране на такива до решаване на въпроса във Велико народно събрание.

– Обществените медии /БНТ и БНР/ под граждански контрол и безплатно ефирно време за гражданите и техните организации и инициативни комитети за самоуправление.

– Мораториум върху облигационни заеми.

– Ускорено възстановяване на трудови, транспортни и строителни войски и Българската Народна армия!

– Одържавяване, а не обратно изкупуване, без всякакви предварителни условия на всички естествени монополи, стратегически предприятия и отрасли, Военно Промишлен Комплекс и природни ресурси на България.

– Ускорено разследване, съд,конфискация на имуществото и затвор за всички български политици, депутати и членове на правителствата от 1989 година досега, участвали под каквато и да е форма и начин в престъпната криминална приватизация на цялата българската икономика, банки, естествени монополи, предприятия от ВПК, на всички разграбили и разпродали чрез подставени лица и чужди корпорации националните богатства, Държавен резерв, промишленост, банки и природни ресурси на страната.

– Премахване на всички български и чуждестранни юридически лица-посредници между потребителя и производителя на отделните ресурси, продукти, стоки и услуги /топлинни счетоводители и др/. Тези измислени посредници между производителя и потребителя на съответната стока и услуга с нищо не допринасят за намаляване на нейната стойност или увеличаване на нейното качество! Изкуствените посредници, въведени от Иван Костов и последващите го колониални окупационни правителства, не произвеждат НИКАКВИ полезни блага, а само допълнително и хищно изсмукват парите на българските граждани, за да пълнят собствените си джобове и бездънните джобове и задгранични сметки на алчните ни продажни управници и партийните каси. Паразитирайки на гърба на народа, те изсмукват кръвта, потта и благата на българските данъкоплатци и държава и завинаги лишават от бъдеще и възможности за оцеляване на българската нация!

– Анулиране на всички антинародни и антиконституционни закони и подзаконови нормативни и административни актове, приети след 1989 година или с измама и гласуване с чужди карти и при липсата на нужният кворум!

– Гарантирано повишаване жизненото равнище и покупателна способност на българските граждани с помощта на активизиране на всички държавни ресурси и възможностите на военно-мобилизационния план!

– Връщане на цялата власт, стратегически отрасли, предприятия и природни ресурси на страната под контрола само и единствено на народа. Пряко народно само управление /НАРОДОВЛАСТИЕ т.е. Пряка Демокрация /,а не чрез посредничеството на продажните политически партии!

– Образуване на предварително производство, следствие, съд, конфискация и затвор за всички бивши и настоящи управници по обвинения за изкуствено ликвидиране на цели сектори от българската икономика и предприятията от Военно Промишленият Комплекс, за нанасяне на непоправими вреди на националната сигурност, териториалнатa цялост и независимост на България, за продажбата на държавните дялове в ЕРП, лишили държавата и гражданите от достъп до информация /за престъпните и безконтролни разходи и злоупотреби в тези дружества/ на група подставени лица, разполагащи с предварителна информация и средства за тяхната продажба, за престъпно реализираните облигационни заеми, нанесли огромни загуби на страната, за разграбването на фискалният резерв, за сключването на престъпни тайни външно-политически споразумения в изгода на чужди държави, за съучастие и прикриване на незаконни дейности и връзки с организираната престъпност, за измама на българските граждани и избиратели с цел узурпиране и запазване контрола над власта, за злоупотреба с власт и сила в полза на частни лица, за тоталното незаконно подслушване и намеса в личния живот на българските граждани, за организирането и в условията на продължаващо деяние фалшифициране на избори и престъпното купуване на гласове, за злоупотреба с власт и сила използвани за прикриването на престъпна и нанасяща вреди на държавата дейност, за употребата на натиск, насилие, манипулации и изнудване срещу служители на съда и прокуратурата, принуждавани насила да прикриват разчистването на личните им сметки и престъпления, за разпорежданата от всеки премиер, управник и министър на Вътрешните работи за употреба на полицейско насилие и агресия срещу протестиращите в отделните градове.

може да прочетете цялата статия: bnoshipka.org




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19823470
Постинги: 45041
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930