Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2016 20:41 - Да си върнем България!!! Тя си е наша!!! Войнски съюз Васил Левски!!!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 747 Коментари: 0 Гласове:
2



Да си върнем България!!! Тя си е наша!!! Войнски съюз Васил Левски!!! image


БНО Шипка / Войнски съюз Васил Левски

Защита на Родината от външни и вътрешни врагове.

Възстановяване на Народна Република България, където само и единствено народа има изконното свое право по Конституция да решава пътя на своето развитие, управление, собственост, ресусрси, социално – икономически живот, настояще и бъдеще.

1 – ВЪНШНИ !

1.1 Турция има 850 000 армия въоръжена до зъби – България има 25 000 военнослужещи, от които половината са администрация.

Турция е членка на НАТО, както и България ...но САЩ и Турция ни принудиха да унищожим нашата армия и оръжия. Хм..странно, уж сме приятели, а едните нямат нищо, а другите са с най голямата НАТО-ска армия.

Само за справка бих искал да вмъкна че към 1989г бълг армия е била 150 000 военнослужещи плюс капацитет от 2 100 000 човека при военна молизация, а резерва на държавата беше такъв че България можеше да си позволи да воюва 7 години без никой да прави нищо друго. Сега равносметката 25 год по късно е съвсем различна...

Към гореописано е добре да се добави т.нар Еврозона Тракия – автономна тракийска област за свободна търговия. Това е проект подписан от бълг. бивши и настоящи политици и еврокомисари, заедно с техни колеги от ЕС Брюксел. Границите на еврозона Тракия обхваща една малка част от Турция, една малка част от Гърция и 1/3 от територията на България. Разделението в посочените граници е почти 1 към 1 както преди 130 години са били разделени Княжество България и Източна Румелия. Т.е. преди 130 год западните велики сили разделят нашата родина на 2 части...сега 70 год по късно ЕС заедно с бълг национални предатели го правят отново същото.

Въпроса, който всеки от вас трб да си зададе е, кой ще управлява автономната област за свободна търговия – Тракия, ако този проект стартира например утре? Сложете едно кантарче, където на едната везна има теглилка 850 кг, а на другата страна сложете 25 кг и преценете вие...кажете кой ще управлява тази 1/3 част от БГ. Осъзнавате ли какво действително правят с нас... искат да ни унищожат без една кремъклийка да пукне, по европейски, с евроатлантически ценности....

image

1.2 Хиляди ислямистки мигранти в БГ – проблем умишлено конструиран, финансиран, извършен, подпомаган и режисиран основно от САЩ и тяхната политика. По нашите медии ежедневно ни манипулират и лъжат че това са бежанци бягащи от войната, но дали десйтвително е така?

   

Статичстическ за цяла Европа по официални данни 75 % от тези хора са мъже на възраст от 25 до 35 год, 13 % деца и 12 % жени. Ако 75 % са млади мъже, то кой е останал да воюва в собствените им държави , нима там воюват старците и жените, а младите им мъже бягат? Всеки от тези т.нар бежанци е с пари в себе си – кеш, всеки с мобилен телефон, всеки е с билет за някъде...Самото финансиране струва на всеки човек минимум от 7 до 10 000 евро. Замислете се...това са ужасно мн пари и някой плаща за това тези хора да се движат там където е планувано да отидат. За последната седмица са влезли над 60 000 ислямисти в Хърватско, официално в Унгария над 150 000 от началото на тази година, в Сърбия над 180 000, в Македония над 90 000. Сблъсъци и стълкновения имаше на унгарската и словенската, десетки ранени от двете страни. Гръцките митничари заловиха оръжие предназначено за тези ислямисти. Бяха заловени 10 000 фалшифи парпорти в БГ. Оказа се дори че по официални данни 90 % от тези „бежанци” не са сирийци. Тогава какви са???

Това са спящи военни клетки на терористи и убийци, които са обучени само за едно – да правят това за което им е платено, т.е. да изпълняват. Същите тези терористи и престъпници, които убиват в Сирия и Украйна деца и жени, млади и стари, християни мюсулмани, които прочистват цели райони и унищожват цели държави...тези същите сега са сред нас и техния брой не е официално афиширания 12 000, а със сигурност над 100 000 в БГ влезли.

Сега резонно идва един от най-важните въпроси, какво би направил всеки един от вас, ако ЦРУ реши да активира тези хиляди спящи военни клетки от ислямистки терористи? Какво ще направи всеки един от вас, койще ви защити, кой ще помогне..?

Бойко Борисов ли !? Плевнелиев ли, Кунева ли, Костов ли, Доган, Местан, Първанов, Станишев, Москов, Сакскобурготски, Каролев, Ишков, Михайлова, Цветанов, Василев, Митов, Пеевски, Сидеров, Симеонов, Каракачанов...кой ????? НАТО, ЕС !??? Кой ще ви защити, ако се случи най лошото, това което вече е реалност на няколко стотин километра от БГ. Отговора е – НИКОЙ !!! Никой от нас няма да има шанс да оцелее сам.

Знаете ли че от една лъжа изречена от устата на Тони Блеър и Джорд Буш за химическо оръжие бяха убити над 5 милиона деца в Ирак, а равносметката по официални данни след това беше 30 трилиона печалва от нефт и 20 трилиона печалба от злато за държавата САЩ. Това не са тайни, това е реалност и истина и всеки може да го провери.

Колко деца и жени виждате на тази снимка, която е заснета от независим фотограф на свободна практика и влиза в графата на т.нар независима журналистика.

1.3 Именно поради тази причина ние искаме да обединим българския НАРОД в едно народно, национално опълчение. Само обединени и единни ние имаме шанс и възможност да защитим Родината си, дома, семейството и всичко родно и свято за нас.

В цялата човешка история няма по голяма сила от един обединен НАРОД !!!

Когато хората са единни – те са непобедими и няма препятсвие което може да ги спре.

Тук ние не говорим за политика, не говорим за лозунги, за интереси, за лъжи и обещания...ние говорим за нещо друго.... – за оцеляване !!!

Как може да бъде постигнато това ? – по едиин от най естествените принципи на развитие в живота, т.нар клетъчно делене.

Създаваме комитети и клетки на доброволна основа във всички малки и големи населени места, където принципа на взаимоотношение и връзка между хората са техните човешки взаимоотношения и доверието между тях самите че могат да разчитат един на друг при нужда. В момента в който една клетка изпълни максималния брой от 5 човека, то нейното развитие в бъдещето е т.нар.мултипликация или естественото клетъчно делене. Тук единственото което е нужно е да повярвате в обединението на нашия народ и каузата да защитим родината и семействата си. Всички заедно ние сме силни, поотделно ние всички сме пътници.....Ние нямаме вестници, не притежаваме телевизии, нямаме лидери, нямаме финансиране, нямаме партии, нямаме покровители..... ние се създаваме от човек на човек

НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ОБИКНОВЕНИ ХОРА. НО НИЕ СМЕ НАРОДА, НИЕ СМЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА. НАРОДА – това е всичко ! Думата му е ЗАКОН ! Един обединен НАРОД е непобедим !!!

spodeli.eu

 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19810831
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930