Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2016 17:44 - Европа вече е ЕВРАБИЯ http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 429 Коментари: 0 Гласове:
0



Европа вече е ЕВРАБИЯ

Повече от ясно е, че нашествието на мигранти към Стария континент е добре планиран ход

image

/КРОСС/ От празните приказки на политическото и професионалното ръководство на МВР разбрахме единствено, че бежанският поток е пренасочен през България, но никой и нищо няма да го спре. Нито пък някой от МВР може или пък се кани да попречи на нашите лакоми „бизнесмени", които делкат с властта приходите от трафика.

Колкото и да ни е яд на тия алчни интересчии, те пак си добруват под удобния геополитически, вътрешнополитически и полицейски чадър. Мисля, вече на всички е ясно, че това е планирано нашествие, с което световната финансова олигархия решава основната задача отслабване на съпротивата на европейските народи.

Целта е да се обсеби 550 милионен платежоспособен пазар чрез Трансатлантическото споразумение за „свободна" търговия и създаване на вторичен пазар на евтина работна ръка - новите ислямски заселници в Германия. Както и ресурс за бъдещата пехота, която ще бъде хвърлена срещу Русия. Какво ли не би направила Америка, за да раздели Европа от Русия!

Има обаче един крайно негативен ефект, който ще бъде отчетен след има няма 20-25 години, и това е разводняването на европейската кръв и като пряко следствие загуба на интелектуален, а оттам -на научно-технически потенциал на Европа, пардон - Еврабия. А ако Европа загуби този потенциал, дали ще съумява да произвежда толкова конкурентоспособни стоки, че да удържи 60% дял от световните пазари. Дали ще може една Еврабия от мелези, които тепърва трябва да се учат да четат, пишат и смятат и които и понятие си нямат от технологичен процес, та как тази малокултурна маса ще прави по трилион и половина евро БВП на година, че да осигурява трилиони към правителството на САЩ и да не забравям печатарите от Фед, а?!

Една очевидна истина днес е непростимо пренебрегвана и това е, че водещите научно-технически достижения принадлежат на бялата раса. Докато всички останали раси са обучавани от белия европеец да боравят с високите технологии. Днес се твърди, че най-добри в IT технологиите са индийците, но не индиец ги е създал. А бели, бели хора. Че и един българин между тях - Джон Атанасов. Допреди 20-30 години китайците един прав ръб не можеха да направят по дрехите, днес всички водещи дизайнери си правят колекциите там.
Но Армани не е китаец, нали?! Не сме чули и за катарски Моцарт. Защото няма интелектуални, културни и материални натрупвания, в които споменатите раси и народи да могат да „произведат" шедьовър.

И понеже говорим за расово разводняване и тенденциозно снижаване на интелектуалния потенциал на европейците в дългосрочен план, неминуемо стигаме до въпроса - каква е целта в крайна сметка. Защо нарочно се заличава хилядолетната историята на Стария континент? Защо се заличават културните и материалните достижения на старите европейски народи? Какво печелят американците? Та те не биха могли да пренесат цяла Европа, барабар с хилядолетната й история в Америка.

Очевидно е, че САЩ или по-скоро няколкото богати еврейски фамилии, които се крият зад гърба им, прехвърлят целия научен потенциал зад океана. Културни и материални ценности. Технологии -всичко, което могат да платят. Всичко, което е бяло, умно и успешно, е ..welcome". От ислямските орди никой не си и помисля с гумена лодка да атакува бреговете на САЩ.

и? Ислямските орди идат насам

защото са нарочно разселвани тук, след като САЩ, Израел и Европа разтуриха - пак нарочно, мира в Магреба и Близкия изток. И подпалиха Украйна. После оказаха методическа помощ за създаването на Ал Кайда и Ислямска държава, щедро финансирани от приближените арабски шейхове в района. Този план се изпълнява поне от 20 години с пълна пара и това, че днес европейците са наясно как континентът им е взет на абордаж от малокултурни и агресивни арабели, няма да го спре.

Четем тревожни новини, породени от американската военно-търговска експанзия по целия свят. Видяхме как направиха пуч на Дилма Русев, бразилския редовно избран президент, понеже си позволи да вкара Бразилия в БРИКС и се опъна на Тихоокеанското търговско съглашение. Виждаме и у нас дългите ръце на тая финансова олигархия, която предпочита да работи с продажници, с километрични криминални опашки. Или с неподготвени млади хора, които не знаят на кой свят са, но са налагани за министри, депутати, ръководители на спецслужби. Или с несъстоятелни люде, какъвто е сегашният наемател на Президентството.

Но защо Европа не се надига, ако е вярно, че разбира ролята си в този зловещ сценарий.

Наскоро слушах едно публицистично предаване по немската ZDF и не можах да повярвам на ушите си. И водещият, и гостите стигнаха до правилните изводи за случващото се в Германия, но въпреки това взаимно се увериха, че ако излезнат на остри протести, ще се активира нам коя си клауза от Втората световна война, в която те са победената държава, и САЩ ще имат основание за военна инвазия! Затова - кротко така, да протестираме, братя, срещу ислямските орди, които насила заселват страната, призова водещият.

Как се протестира кротко - аз не знам, но в днешния виртуален свят, който предпочита да глаголства и да не си разваля рахатлъка, очевидно и това е възможно. Направо не е за вярване, че немците са стигнали дотам да се замерят с торти и да се обвиняват във фашизъм, докато се чудят как да кажат по-високо, че не са съгласни с ислямисткото нашествие.

Из цяла Европа - също

спят и сънуват, както в „Политическа зима" на Христо Ботев. Тук-там някой ще запали портрета на Меркел, но протестните митинги с подобни крайни прояви са винаги в страните от бившия Източен блок. Западняците са се кротнали на богатите си социални и пенсионни фондове, до един брандвани с щампата: „от люлката до гроба", като че ли не вярват, че парите им, изобщо цялото богатство и благосъстояние, върху което са полегнали, съвсем скоро ще бъдат оплячкосани. Докато те умуват дали им е позволено да се съпротивляват.

   

С такова овчедушие чакат американците да им наденат ТТИП

че чак нас задминаха, които сме световно прочути с висока поносимост към безобразията. Което е и крайната цел на отслабването на Европа. След няколко години новите заселници ще имат уседналост и ще гласуват не само за национални парламенти, но и за европейския парламент. До 3-4 години ще видим някой американски агент от тия арабели, издигнат до оперативно ниво в ЕК да разпределя фондове, да размита пред икономическите/военните интереси на САЩ и Израел.

Многократно е цитирано в нашенските медии циничното изказване на
проф. Пол Кристи, че сега е ред на Европа да спаси Америка от дълговете й, като доброволно предаде пазарите си чрез ТТИП. Нека пак да си припомним какво представлява военно/търговската доктрина на САЩ или на световната финансова олигархия, която държи САЩ като аватар пред собствените си користни и идиотски намерения. Пол Кристи буквално каза:
„Възможността да си погасиш дълговете, без да падне стандартът на собственото ти население, може да се осъществи за чужда сметка. Трябва да се намери някой, с чиято помощ Америка би могла да реши финансовите си проблеми. Събитията трябва да се организират така, че целият свят, всяка една държава в една или друга степен да участва в разрешаването на финансовите трудности на Америка. За да се справят с дълговете, на САЩ им трябват нови пазари, които по мащаба си да бъдат съпоставими с американските. Единственият такъв пазар е европейският. А оборотът от 550 млрд. долара за енергоносители от Русия, трябва да бъде пренасочен към нас. Само така мирът може да се запази. С разработването на този проект ние се занимаваме от много години".

Колкото и пъти да прочете човек това интервю, нечуваната наглост на американския експерт

срещат твърде нефелна реакция у бюрократите в Брюксел. А би трябвало Европа да се вдигне на мащабно въстание срещу задаващата се опасност.

Но вместо отпор на ТТИП брюкселските зелки най-безславно отстъпват пред американските интереси. И не е чудно, че измислиха оная странна болест по нашите крави, в резултат на което крайно изтъпялото ни правителство взе, че унищожи поголовието и поминъка на Южна България. Точно в тази територия, към която турците са се устремили да върнат в границите си.

Изобщо, ако се върнем и към новината за пренасочване на бежанския поток през България, няма как да не се запитаме - защо толкова лесно пробиват американските интереси. И защо съпротивата, въпреки очевидната наглост и колониални амбиции в търговските им предложения да смърдят отдалеч, е нищожна.

Някои си мислят, че е заради 6-и американски флот. И това го има. Но по-важно е, че европейската крепост се предава отвътре, за пари и за мандати. Заради личния интерес на финансово-олигархичната върхушка в Брюксел, а в частност и у нас. Изобщо - корупцията е онова явление, което силно дразни само докато сам не се потопиш в него.

Неслучайно един монах от Руския Атон - йеромонах Серафим, каза, че ако в миналото блудството е било най-голямото изкушение пред монашеството, то днес това е сребролюбието.

И само си представете, ако атонските монаси са изправени пред изкушението на парите, какво остава за нас, белите европейски мравки. Които заради пари сме докарани до положение на безправни роби, с едно-единствено право -да си плащаме сметките и лихвата по кредитите. При това редовно. 

Нора Стоичкова

в. Уикенд /cross.bg

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705362
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031