Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2016 18:09 - Вместо Борисов и бандата му, народа от цял свят се вдигна да защитава християнството http://www.vestnikzora.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 637 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вместо Борисов и бандата му, народа от цял свят се вдигна да защитава християнството

 

 

image
Бивша водачка на ПЕГИДА лови бежанци в... България

Бившата лидерка на германското националистическо движение ПЕГИДА Татяна Фестерлинг лови нелегални бежанци в България заедно с местни доброволци, съобщава в. "Франкфуртер алгемайне цайтунг".

Фестерлинг, която е била лидер на движението от февруари 2015 до април т.г., е публикувала на страницата си във Фейсбук снимки и информация от дейността си в България. У нас тя е заедно с друг активист на ПЕГИДА - Едвин Вагенсфелд, известен като Ед Холандеца.

На снимките Фестерлинг (родена през 1964 г.) е в маскировъчно облекло. Тя е заедно с други, често маскирани мъже, представени като "невъоръжени доброволци, които напълно легално помагат и подпомагат българската гранична полиция" и "откриват нелегални пришълци".

Според Фестерлинг акциите се провеждат в крайно тежки условия край българо-турската граница - "жега, пресечен терен, джунглоподобни гори и комари".

Въз основа на открити дрехи, опаковки от лекарства, празни консерви от напитки и документи на арабски Фестерлинг заключава, четези неща не може да са били оставени от бежанци, а от "хладнокръвни воини на исляма, които не искат да имат нищо общо с нашия свободен, декадентски начин на живот, а дълбоко го презират и искат да го унищожат".

Същевременно тя призовава "мъжете на Европа, по възможност ветерани от армията и полицията, да тръгнат към България и да подпомогнат доброволните отряди и да спрат нашествениците, които грабят и изнасилват в името на исляма".

Отличителните знаци по униформите на мъжете, както и на ръката на Фестерлинг сочат, че те са български националисти, пише авторът на статията Щефан Локе. Отрядът твърди, че е назависим и патриотичен, но според експерти той се борел срещу демократичната политическа система в България.

Лидерът на отряда Владимир Русев, за когото авторът предполага че във Фейсбук се изявява като Валтер Калашников, използва български национални герои и символи за свои цели. На страниците си в интернет отрядът апелира към сънародниците да защитят южната граница и отечеството и да спасят "света от робството на ционистката международна мафия", пише още авторът.

image

image
- - -



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803470
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930