Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2016 00:03 - Скандал с Тръмп: Милиардерът коментира разпитите на Хилари във ФБР и сгафи жестоко Социалните мрежи заляха милиардера с обвинения в антисемитизъм Публикувано: 3
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 368 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скандал с Тръмп: Милиардерът коментира разпитите на Хилари във ФБР и сгафи жестоко Социалните мрежи заляха милиардера с обвинения в антисемитизъм
Публикувано: 3 юли 2016
Вашингтон , САЩ image Още по темата image
Американците размислиха - недолюбват вече Тръмп
Обама се включва в предизборната кампания на Клинтън Обама ще помага на Хилъри Хилари Клинтън е била разпитвана от ФБР за електронната поща по време на службата й в Държавния департамент Хилари Клинтън засечена в конфликт на интереси по гръцкия дълг

 
Невъзможно е ФБР да не препоръча повдигането на криминални обвинения срещу Хилари Клинтън. Това заяви вероятният кандидат за президент на Съединените щати от Републиканската партия Доналд Тръмп, цитиран от АФП. Така Тръмп реагира на новината, че Федералното бюро за разследвания е разпитвало Клинтън във връзка с използването на личен имейл сървър, докато е била държавен секретар. По-рано стана ясно, че Хилари Клинтън е споделила с трети лица поверителна информация за начините за преодоляване на финансовата криза в Гърция. Тези данни са били изключително важни за зетя на Клинтън, оглавяващ инвестиционен фонд и специализиращ в гръцките дългове.
 
От щаба на Клинтън по-рано обявиха, че разпитът на кандидат за президент е продължил 3 часа и половина, като Хилари Клинтън доброволно е отишла да даде показания.
 
Милиардерът Доналд Тръмп реагира остро в Туитър на случващото се и нарече Хилари Клинтън „най-корумпираният кандидат в историята”. Постът бил придружен с изображение на кандидата на фона на доларови банкноти и звезда с шест лъча.
  image

Асоциацията със Звездата на Давид веднага докара на републиканеца обвинения в антисемитизъм. Той смени изображението, като на мястото на звездата вече имаше кръг, но в крайна сметка се принуди да изтрие поста, съобщава Си Ен Ен.
 
От щаба на Тръмп отказаха коментар за случилото се. Социалната мрежа, обаче, заля кандидат-президента с обвинения в омраза към евреите и опити да възроди идеята за превъзходството на бяла раса.
 
Любопитното в цялата ситуация е, че формално дъщерята на бизнесмена Иванка също е еврейка. Тя прие юдаизма, за да може да се омъжи за бизнесмена Джаред Кушнер и сега Доналд има три внучета, които са еврейчета.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19840993
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930